A zis ca are, dar nu a zis daca participa sau nu. Chestie de nuanta...RB Baits scrie:PS Vali Vesa a zis ca si Ovidius are echipa de CN la ultima intalnire pe Corbu...

Moderator: gor965
A zis ca are, dar nu a zis daca participa sau nu. Chestie de nuanta...RB Baits scrie:PS Vali Vesa a zis ca si Ovidius are echipa de CN la ultima intalnire pe Corbu...
Nu este in graba Dragos data se stie de 3 luni unele cluburi au obtinut cateva sponsorizari special pentru acest CN si nu cred ca e o idee buna sa ne certam cu sponsorii cand si asa ii gasim greu. Tin minte ca se batea lumea cu pumnii in piept cu acest octombrie ca sa aibe timp nationala sa se antreneze sa gaseasca sponsori etc acum nu mai trebuie? Romania te iubim!Dragos Sinca scrie:Nu cred ca este suficient timp pentru a organiza acum in graba un CN. Si nici nu cred ca este indicat sa facem experimente cu pescuit in noiembrie la Corbu.
Noi preferam sa se tina in 2015 CN-ul.
Asta da problema acum!!!oanavictor scrie:Baricada si Claumar cred ca ar trebui mai intai sa depuna actele de afiliere la agvps si abia pe urma sa se inscrie la competitie.
Cunosc lumea CN de prea multi ani sa nu inteleg mesajul dar cred ca daca cautam nod in papura o sa il gasim asta nu justifica declaratiile lui Victor Oana si Vladut Mateianu de acum 3 luni in privinta organizarii acestui CN nu noi l-am programat in octombrie noi doar am facut eforturi sa putem participa.oanavictor scrie:Baricada si Claumar cred ca ar trebui mai intai sa depuna actele de afiliere la agvps si abia pe urma sa se inscrie la competitie.
Alexandru Mihai scrie:Asta da problema acum!!!oanavictor scrie:Baricada si Claumar cred ca ar trebui mai intai sa depuna actele de afiliere la agvps si abia pe urma sa se inscrie la competitie.