Campionat AGVPS - 2015

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
ZABELEA

Re: Campionat AGVPS - 2015

Mesaj de ZABELEA »

Cred ca ar trebui sa ramana cum s-a stabilit....si da ar trebui facuta o sedinta inainte cu loturile participante.
MIHAI PRIPON - CARP UNITED TEAM.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu cred ca este prea in scurt totul, ar fi mai bine ca CN 2015 sa fie in mai-iunie 2015, urmand sa trecem de la anul la sistemul votat, ceea ce inseamna ca putem face CN 2016 in luna septembrie, o luna mult mai potrivita ptr desfasurarea concursurilor de pescuit la crap decat luna noiembrie !

Ce ziceti ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

De acord cu tine!

ZABELEA

Mesaj de ZABELEA »

In cazul in care ramane cum s-a stabilit, mai avem mai putin de o luna pana la prima etapa.Cred ca ar trebui luata o decizie foarte curand.Nu putem incepe pregatirile (nada,cazare,concedii pt o parte din participanti) si apoi sa anulam pentru 2015.

ZABELEA

Mesaj de ZABELEA »

ZABELEA scrie:In cazul in care ramane cum s-a stabilit, mai avem mai putin de o luna pana la prima etapa.Cred ca ar trebui luata o decizie foarte curand.Nu putem incepe pregatirile (nada,cazare,concedii pt o parte din participanti) si apoi sa anulam pentru 2015.

Neinteresant :oops: :oops: :oops:

james45

Mesaj de james45 »

O sa facem o simuare de costuri ptr o prima etapa cu 12 loturi si o finala cu 6, sper ca daca taxa va fi de bun simt ( si, sa fim seriosi, 600 euro/lot 2 etape la Corbu, este de f mult bun simt, 60 euro/pescar) sa fie minimum 12 loturi participante ! :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

La prima etapa nu cred sa fie mai mult de 5-6 loturi.....

Cred ca cea mai buna varianta este amanarea CN 2015 ptr mai-iunie 2015, cu taxa 600 e/lot. Asa sunt sigur ca vor fi peste 10 loturi participante....
CS SENZOR

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

eu am spus de la sedinta de stabilire a datelor ca este cam din scurt si abia am reusit amanarea cu 2 saptamani pe motiv de intoarcerea lotului din italia ..........acum suferim de lipsa de timp ,bani ,conditii atmosferice neprielnice .
PROPUN O ETAPA LA SFARSITUL LUI APRILIE 2015 SI A DOUA DUPA DOUA SAPTAMANI .
CINE SPUNE CA 600 EURO E PUTIN ......PROPUN SA PUNA EL BANII .
BALTA ,ORICARE VA FI EA TREBUIE PUSA LA DISPOZITIE GRATUIT LOTURILOR PARTICIPANTE .
SA NU UITAM CA IN 2015 C.M VA FI IN SPANIA PE RAUL EBRU ,UNDE NU PREA SUNT AMURI SI NICI CIORTANEI !!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

oanavictor scrie: PROPUN O ETAPA LA SFARSITUL LUI APRILIE 2015 SI A DOUA DUPA DOUA SAPTAMANI .
CINE SPUNE CA 600 EURO E PUTIN ......PROPUN SA PUNA EL BANII .
BALTA ,ORICARE VA FI EA TREBUIE PUSA LA DISPOZITIE GRATUIT LOTURILOR PARTICIPANTE .
SA NU UITAM CA IN 2015 C.M VA FI IN SPANIA PE RAUL EBRU ,UNDE NU PREA SUNT AMURI SI NICI CIORTANEI !!!!!!!!!!
Foarte bine punctat, ideea este ca participantii(adica cei care platesc) trebuie sa stabileasca taxele si sa aleaga pista de concurs !
Iar reprezentantul pescarilor in fata Agvps, Oliviu Orhei, trebuie sa le expuna doleanatele cluburilor !

Un CN nu se face pe graba, in 3 saptamani, fara sa se stie nici macar care este taxa de participare !
CS SENZOR

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:La prima etapa nu cred sa fie mai mult de 5-6 loturi.....
-------
mai bine ca inseamna ca este o singura etapa(daca sunt doar 5-6 nu mai are rost finala de 6 ) si ne costa mai putin taxa baltii si arbitrajul + mai putin ne costa nada pt. o singura etapa :wink:

Eu personal sunt de acord sicu mutarea datei la anul dar nu si cu mutatul baltii.. Sa facem un CN pe o balta unde se castiga cu 2-3 pesti s-au cu standuri dezichilibrate este mai mult noroc . Mie personal mi-ar convenii,ca stiu ca inca mai avem de capatat experienta pana castigam CN-ul pe Corbu dar nu cred ca este si corect :wink: . O sa `traga sa nu se mai faca CN-ul pe Corbu aia care stiu ca nu au sanse sa castige pe acest lac .

Balta Corbu mi se pare ce-a mai echilibrata din tara si balta unde pescarul trebuie sa fie `complet si sa stie sa pescuiasca in toate `stilurile de pescuit . Consider ca noi nu am castigat pt. ca am gresit si nu dam vina pe ghinion ,nada ,vecini ,furaciuni etc .Recunosc ca au fost altii mai buni decat sa ma mint singur ca am avut ghinion s-au sa gasesc alte motive ......care le gasesc mereu altii cand pierd :wink:

Sa fim seriosi totusi ca 500-600 euro nu este mult pentru 2 etape de pescuit pe Corbu cu arbitrajul inclus corect care nu a mai generat scandal din 2012 si cu ce dotari sunt aici . Daca nu ai 500-600 de euro pt. CN de unde o sa ai 15.000-20.000 de euro cat i-ti trebuie daca castigi si mergi la CM ??.

ps. Ar fi bine sa stim si noi cat mai repede daca se tine anul asta pentru ca trebuie sa ne apucam de rulat bilele si ne trebuie ceva timp pana rulam ce cantitati trebuiesc :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”