Moderator: gor965
oliviu orhei scrie:...
Ordinea de extragere pentru cele doua semifinale se va face in functie de data achitari contributiei de participare la Campionatul AGVPS......
Presedintele subcomisiei de pescuit sportiv la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei
baga repede si plateste primulMarian Constantin scrie:
unde scrie in regulament aceasta prevedere !?
george tomescu scrie:baga repede si plateste primulMarian Constantin scrie:
în regulament se specifica clar cum se efectuează extragerea ...Vladut Mateianu scrie:Si cum este mai bine ? Ultimul care plateste sa traga primul ?
Cred ca va incurcati in extrageri. Ordinea de repartizare in semifinale e una, extragerea numarului de ordine la sedinta managerilor e alta.Marian Constantin scrie:în regulament se specifica clar cum se efectuează extragerea ...Vladut Mateianu scrie:Si cum este mai bine ? Ultimul care plateste sa traga primul ?
Scrie in procesul verbal al sedintei.Marian Constantin scrie:oliviu orhei scrie:...
Ordinea de extragere pentru cele doua semifinale se va face in functie de data achitari contributiei de participare la Campionatul AGVPS......
Presedintele subcomisiei de pescuit sportiv la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei
Data concursului se poate modifica, dacă organizatorul dorește.oanavictor scrie:Prima etapa se incaleca cu un mare concurs international care va avea loc la Sarulesti .
Cred ca sunt destule echipe care vor sa participe acolo dar si la CN .
Cred ca ar trebui cautata o solutie sa putem participa la amandoua competitiile ......nu stiu care dar ar fi ideal sa nu alegem una in detrimentul celeilalte si sa participam la amandoua .
Rog solutii de la organizatori dar si de la concurenti .