Moderator: gor965
Agvps este organizatorul?Vladut Mateianu scrie:O intrebare mai am. Daca organizatorul, in speta AGVPS, nu va permite participarea anumitor cluburi, din an7mite motive temeinice, ce vor face inculpatii ? Vor da organizatorul in judecata ?
Comunicatoliviu orhei scrie:Perioada de desfasurare se va modifica din cauza numarului de participanti, dupa cum urmeaza:Vladut Mateianu scrie:Corect. Si la noi sunt probleme cu timpul liber, plus ca baietii sunt inscrisi la alte concursuri in aceea perioada.barbumarius scrie:D-l Orhei
Poate ar fi bine sa se stabileasca o data mai devreme de 20 martie pt. achitarea avansului(inscriere).
S-ar stii mai devreme cate echipe sunt inscrise si daca este nevoie de semifinale.
Nu stiu ce varianta se gaseste, nu este nici normal sa schimbam ceva ce a fost votat de catre majoritatea....
- prima mansa / etapa 1 - 18.05 - 21.05.2017
- a doua mansa/ etapa 1 - 01.06 - 04.06.2017
Finala 22.06 - 25.06.2017
Tragerea la sorti se va face pe data de 21.03.2017 la sediul AGVPS.
Datele au fost discutate cu Dl. Gabi Calota(arbitrul sef) si cu reprezentantul Club Crap Corbu CCC .
Se va achita un avans pana la data de 1 martie 2017, iar restul dupa data de 7 martie 2017, dar nu mai tarziu de 20 martie 2017.
Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei
Pai nu este CAMPIONATUL NATIONAL AGVPS ?ZABELEA scrie:Agvps este organizatorul?Vladut Mateianu scrie:O intrebare mai am. Daca organizatorul, in speta AGVPS, nu va permite participarea anumitor cluburi, din an7mite motive temeinice, ce vor face inculpatii ? Vor da organizatorul in judecata ?
Corect cred ca ar fi sa fie intrebati toti cei inscrisi.....nu doar cei 19 care au stabilit datele initial. Si asa s-au modificat datele initiale, ca sa poata diversi domni influenti sa participe la concursuri private.ZABELEA scrie:
Toți cei 19 reprezentanți de CLUB sau AVPS au fost de acord cu modificarea datelor?Intrebarea este adresată celor din lista de mai sus.
Da, Mihai.ZABELEA scrie:Agvps este organizatorul?Vladut Mateianu scrie:O intrebare mai am. Daca organizatorul, in speta AGVPS, nu va permite participarea anumitor cluburi, din an7mite motive temeinice, ce vor face inculpatii ? Vor da organizatorul in judecata ?
Corect. Dupa expirarea termenului vedem cate loturi vor si plati taxa, apoi ar mai trebui o sedinta cu cei inscrisi ptr stabilirea datelor. Asta daca va fi nevoie....Dragos Sinca scrie:In acest moment nu putem sa vorbim despre echipe inscrise pana la expirarea termenului stabilit. Drept urmare, va ramane in picioare ce s-a stabilit la sedinta. Si nu se poate schimba decat cu unanimitate de voturi.
În sfârșit s-a lămurit cum stă treaba. Mai vorbim după 01.03.2017.Vladut Mateianu scrie:Corect. Dupa expirarea termenului vedem cate loturi vor si plati taxa, apoi ar mai trebui o sedinta cu cei inscrisi ptr stabilirea datelor. Asta daca va fi nevoie....Dragos Sinca scrie:In acest moment nu putem sa vorbim despre echipe inscrise pana la expirarea termenului stabilit. Drept urmare, va ramane in picioare ce s-a stabilit la sedinta. Si nu se poate schimba decat cu unanimitate de voturi.