Stimate domn,pharaoh scrie:D-le Orhei, cine a luat aceste hotarari? A fost vreo sedinta a subcomisiei si nu stim noi?
Daca ai o alta opinie fata de cele propuse, te rog spuneti parerea ta.
Moderator: gor965
Stimate domn,pharaoh scrie:D-le Orhei, cine a luat aceste hotarari? A fost vreo sedinta a subcomisiei si nu stim noi?
Vladut Mateianu scrie:In ritmul acesta se pare ca vom depasi 30 de loturi inscrise, ceea ce ar fi ceva senzational, atat ptr bugetul competitiei cat si ptr dezvoltarea fenomenului !
Totusi, daca vor fi facute 2 grupe de calificari(egale ca nr de loturi) cred ca ideal ar fi sa se faca pe baza de tragere la sorti, nu in functie de achitarea avansului, ca sa eliminam discutii ulterioare.Este parerea mea.
Păi asta spune şi dl. Orhei. Vei trage la sorţi ca să fi repartizat într-o semifinală în ordinea achitării integrale a contribuţiei. Sau ca să fie şi mai transparent, într-o găleată puneţi numele celor N echipe şi într-o găleată numere de la 1 la N. Luaţi unul de pe stradă şi-l puneţi să tragă din cele două găleţi. Cele de la 1 până la N/2 prima semifinală, N/2+1 până la N a doua semifinală. Simplu.Vladut Mateianu scrie: Totusi, daca vor fi facute 2 grupe de calificari(egale ca nr de loturi) cred ca ideal ar fi sa se faca pe baza de tragere la sorti, nu in functie de achitarea avansului, ca sa eliminam discutii ulterioare.Este parerea mea.
din câte ştiu fips-cips în asemenea cazuri apelează la introducerea de pescari/echipe virtuale, pentru acordarea aceluiaşi număr de puncte de penalitate pe manşă. echipa virtuală primeşte în fiecare sector media cantităţilor prinse de echipele din sectorul respectiv.RSC scrie:Ce se va intampla in cazul in care taxa de participare este achitata de un numar de 2n+1 cluburi/asociatii? etc...
Stimate domn,Bogdan Zaharia scrie:Sa presupunem ca ma inscriu, platesc taxa si nu imi ies actele pentru participarea la acest campionat, cum se procedeaza.
Bănuiesc că aceste date sunt stabilite în funcţie de disponibilitatea bălţii, nu?oliviu orhei scrie: 4. Perioada de desfasurare se va modifica din cauza numarului de participanti, dupa cum urmeaza:
- prima mansa / etapa 1 - 18.05 - 21.05.2017
- a doua mansa/ etapa 1 - 01.06 - 04.06.2017
Finala 22.06 - 25.06.2017