Campionatul AGVPS 2017

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Lucian SV
Puncte: 0

Re: Campionatul AGVPS 2017

Mesaj de Lucian SV »

pharaoh scrie::lol:
Ai si tu dreptate.
La un singur lucru gresesti: de plans plageau aia care vroiau Ungaria, motivul real fiind ca pe-aici ii tot bate Bogdan Dragan. Si voi, care l-ati imbrobodit pe Orhei cu "ce rai e unii, nu ne lasa si pe noi sa pescuim dom`le. Pai nu suntem si noi tot pescari?" :lol:
dacă citim topicul cu atenție cred că tu ești mai plângoman și mai vehement. nu e nici o îmbrobodeală, poate doar în mintea ta. BD să fie sănătos și să câștige an de an dacă-i bun. nu înțeleg, clubul tău nu era și el pe baltă când se dădea cafteala aia? sau ești masochist? :lol:

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Lucian, eu o singura nelamurire am avut vizavi de topicul asta. De la un singur om. Care m-a lamurit buştean. Nu-mi mai trebuie. :) . Sa ne vedem sănătoşi pe baltă .

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Marius Sârbu

Sionut

Mesaj de Sionut »

Pun si eu o simplă întrebare : ce îi oprește pe cei din Suceava sa-si facă club si sa se afilieze la AGVPS ? Ca slava domnului, timp este. :o :roll:
CS APS

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Sionut scrie:Pun si eu o simplă întrebare : ce îi oprește pe cei din Suceava sa-si facă club si sa se afilieze la AGVPS ? Ca slava domnului, timp este. :o :roll:
întrebarea e simplă, dar răspunsul e complicat! oricum am şi varianta asta în lucru. :wink:

Sionut

Mesaj de Sionut »

Lucian SV scrie: întrebarea e simplă, dar răspunsul e complicat! oricum am şi varianta asta în lucru. :wink:
Ce e complicat ? Trei membri fondatori, un sediu (poate fi apartamentul unuia), un avocat si niste banuti . Si intr-un oras ca Suceava e imposibil sa nu aveti o cunostinta cu relatii la judecatorie sa mearga mai repede.
CS APS

Stefan B
pescar de competitie

Re: Lista inscrieri - Campionatul AGVPS 2017

Mesaj de Stefan B »

Dl Orhei, o intrebare si poate faceti si o clarificare in acest aspect.

In conditiile in care se vor inscrie mai mut de 25 de loturi (ceva fantastic daca ma intrebati - cred ca in istoria CN nu au existat atatea loturi ...daca vor participa toate !!! ), cum ve-ti organiza calificarile pentru prima etapa ??? Mai apare o etapa ?

Sa se stie exact cum se va intra la calificari ....se face o ordine cu avansu, sunt de acord ...exista o limita a nr de loturi la inscrieri ? Banuiesc ca asa ceva se exclude ...dar e bine sa o confirmati si dumneavoastra, ca reprezentant a organizarii Cn - AGVPS !

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

Stefan B scrie:Dl Orhei, o intrebare si poate faceti si o clarificare in acest aspect.

In conditiile in care se vor inscrie mai mut de 25 de loturi (ceva fantastic daca ma intrebati - cred ca in istoria CN nu au existat atatea loturi ...daca vor participa toate !!! ), cum ve-ti organiza calificarile pentru prima etapa ??? Mai apare o etapa ?

Sa se stie exact cum se va intra la calificari ....se face o ordine cu avansu, sunt de acord ...exista o limita a nr de loturi la inscrieri ? Banuiesc ca asa ceva se exclude ...dar e bine sa o confirmati si dumneavoastra, ca reprezentant a organizarii Cn - AGVPS !

1. La Campionatul AGVPS - 2017, vor participa atat cluburi, AJVPS-uri sau AVPS-uri (din structura AGVPS) care se vor inscrie pana la data de 01.03.2017.
2. La aceasta ora au comunicat dorinta de participare 28 de cluburi, AJVPS-uri sau AVPS-uri (din structura AGVPS).
3. In aceste conditii se vor fi doua manse pentru prima etapa si primele trei clasate vor merge in finala unde vor participa 6 loturi.
4. Perioada de desfasurare se va modifica din cauza numarului mare de participanti, dupa cum urmeaza:
- etapa 1/ prima mansa - 18-21.05.2017
- etapa 1/ a doua mansa - 01-04.06.2017
- etapa 2/ finala - 22-25.06.2017
5. Tragerea la sorti pentru participarea in prima etapa la una din cele doua manse se face in functie de achitarea contributiei de participare la campionat.
Tragerea la sorti se va face pe data de 21.03.2017 la sediul AGVPS.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Am sa va rog sa lasati topicul ptr. discutii legate de CN. Celelalte postari au fost mutate la Discutii Generale.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

D-le Orhei, cine a luat aceste hotarari? A fost vreo sedinta a subcomisiei si nu stim noi?
Marius Sârbu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In ritmul acesta se pare ca vom depasi 30 de loturi inscrise, ceea ce ar fi ceva senzational, atat ptr bugetul competitiei cat si ptr dezvoltarea fenomenului !

Totusi, daca vor fi facute 2 grupe de calificari(egale ca nr de loturi) cred ca ideal ar fi sa se faca pe baza de tragere la sorti, nu in functie de achitarea avansului, ca sa eliminam discutii ulterioare.Este parerea mea.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”