Campionatul AGVPS 2017

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Inscriere - Campionatul AGVPS 2017

Mesaj de Vladut Mateianu »

Pe mine personal nu ma intereseaza in ce fel se inscrie un club(un lot) la CN. Important este sa participe, obiectivul meu a fost sa participe un numar record de cluburi la CN 2017. Si se pare ca vor fi peste 25 de loturi.....

Referitor la problema dezbatuta pe acest topic, cred ca nu ar trebui sa ne luam dupa vorbe si presupuneri, trebuie sunat direct la Agvps (sau o adresa pe mail) prin care sa se dea un raspuns oficial.
La stationar, din partea unei asociatii pot participa cati pescari doresc !

In concluzie, bun venit la CN tuturor loturilor noi, pregatiti-va cu rabdare si cu calm, lumea "elitista" a pescarilor de competitie nu este asa cum pare de afara ! :wink: Dar va veni momentul cand va va fi cautata prietenia.... :D ptr un vot sau "sa o lasati mai moale" pe un sector ! :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Pana una alta nu este un concurs tip Open, unde vine cine vrea si cum vrea. Evident ca este foarte bine ca exista interes si vor fi multe loturi, dar nici sa nu ducem totul in derizoriu.
Dar sper sa nu mai dureze mult treaba cu federatia si atunci se vor rezolva toate de la sine.
Marius Sârbu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

pharaoh scrie:Pana una alta nu este un concurs tip Open, unde vine cine vrea si cum vrea. Evident ca este foarte bine ca exista interes si vor fi multe loturi, dar nici sa nu ducem totul in derizoriu.
Dar sper sa nu mai dureze mult treaba cu federatia si atunci se vor rezolva toate de la sine.
Daca ar fi verificate toate cluburile inscrise la CN, s-ar putea sa mai fie cateva care nu se incadreaza in regulament....
Referitor la Federatie, nu stiu daca este fair-play ca noi, membrii Agvps, sa ridicam in slavi o organizatie concurenta, aflata in plin proces cu asociatia din care facem parte !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Nu ridica nimeni pe nimeni in slavi. Dumnezeu stie de ce lucruri ne vom mai lovi si la federatie. Dar e normal sa speram la normalitate.
Cat despre AGVPS, nu cred ca e cineva care s-a afiliat din alte motive decat participarea la acest campionat.
Ca s-a saturat lumea de ei, iar nu e niciun secret. Ca nici ei nu isi mai doresc "povara" asta a organizarii, o stie toata lumea. Inclusiv dl. Orhei, care "trage" in directia infiintarii unei Uniuni de cluburi de mai mult timp.
Si nu va fi vorba de nicio concurenta, nu cred ca-si doreste asta niciuna din cele doua entitati. Procesele vor fi si ele istorie. Dar, mai e mult pana departe.
Ultima oară modificat Vin Dec 02, 2016 14:34 de către pharaoh, modificat de 2 ori în total.
Marius Sârbu

ZABELEA

Mesaj de ZABELEA »

oliviu orhei scrie:La Campionatul AGVPS pot participa numai cluburile afiliate la AGVPS sau AVPS care sunt membre AGVPS.

Inscrisi la Campionatul AGVPS 2017:

1. AJVPS Suceava - Bucovina Carp Club - a platit toata suma(2500 lei)
2. Asociatia Club Sportiv APS - platit avans
3. AJVPS Suceava - Hydra Carp Team

Lista intentie:

1. Club Tomis Carp Constanta
2. AVPS Diana - Xtreme-Baits
3. Clubul sportiv "FISHING CLUB VERO BAITS"
4. AVPS Acvila
5. Clubul Carp Fishing MC
6. Fair Play Fishing Club
7. Club Crap Corbu CCC
8. Asociatia "KAN-VIS" - Rm. Valcea
9. CS SENIOR CRAP (Senzor Team)
10. Asociatia Club Sportiv "ABBARA CARP CLUB "
11. Clubul Pelicanul
12. Asociatia Enjoy Fishing Club
13. Asociatia Carping Club
14. Hook Fishing Buzau
15. Club Mr. Fish
16. A.V.P.S. SITARUL - CARP VISION
17. Asociatia Club Sportiv Champions Carp Club

Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei
18. Champions Carp Club 1
19. Champions Carp Club 2
MIHAI PRIPON - CARP UNITED TEAM.

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

20. WLC Carp 1
21. WLC Carp 2

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

:lol:
Marius Sârbu

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

pharaoh scrie:Pana una alta nu este un concurs tip Open, unde vine cine vrea si cum vrea. Evident ca este foarte bine ca exista interes si vor fi multe loturi, dar nici sa nu ducem totul in derizoriu.
Dragos Sinca scrie: Alex, cred ca esti convins de faptul ca nu e rautate si nu are nimeni nimic cu voi. Insa lucrurile nu se mai pot face pompieristic. Toti trebuie sa respectam niste reguli. Sfatul meu este sa va faceti cat mai repede un club. Este in avantajul vostru si nu este complicat deloc. Daca nu doriti si faceti asta si alegeti sa veniti sub "umbrela" AJVPS-ului judetean, atunci hotarati-va care lot dintre cele doua va fi cel care va reprezenta AJVPS Suceava. Si nu mai platiti taxa in nume propriu. Taxa se plateste din contul asociatiei pe baza unei facturi.
Eu v-am explicat cu stă treaba pe lege, respectiv statut și regulament AGVPS. pe de altă parte privind în urmă vă pot spune că s-a și câștigat cn-ul cu membri individuali într-o echipă. chiar cuvântul derizoriu mă deranjează, nu fac asta ca să pierd timpul meu sau al vostru aiurea.
Din punct de vedere financiar nu-i chiar așa, factura poate fi emisă de organizator persoanei fizice fiindcă chiar așa stau lucrurile. fraudă ar fi dacă s-ar emite factura pe ajvps fiindcă ar deconta cheltuieli nereale!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Aveti grija, sa nu intre GLul cu 5 echipe. Nu ii provocati :)a

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

hascecalex scrie:Bucovina CC si echipa lui Lucian sunt 2ua loturi distincte, singurul lucru comun e ca facem parte din acelasi AJVPS,ca spre ghinionul nostru se pare, ne-am nascut in acelasi judet.Intreb, noi acum ce ar trebui sa facem? Sa caut un alt AVPS de pe la Prut sau la Botosani si prin el sa mi reprezint Judetul Suceava si Bucovina?
Alex m-am gândit, nevastă-mea e din Botoșani și o să-mi vină mai ușor să înghit gălușca, plus că îmi fac veacul pe Prut. :) nu de alta dar lumea s-a apucat de trolat pe aici.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”