Campionatul AGVPS 2017

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Inscriere - Campionatul AGVPS 2017

Mesaj de Dan Mitranescu »

Dragos Sinca scrie:Nu stii despre ce vorbesti Dan. Ce treaba are CIS? WLC Carp Club este o asociatie de persoane fizice, la fel ca si AJVPS Suceava. Ambele platim cotizatie la AGVPS in functie de numarul de membri. Ca atare, cat timp cei din Suceava inscriu doua loturi, si WLC va face acelasi lucru.

In plus, AJVPS Suceava nu are CIS, iar Bucovina CC si Hydra sunt doar niste denumiri, nu exista in acte.
Ma refer la un act care defineste o asociatie sportiva sau de persoane.( CIS, act constitutiv, ceva ... )
Daca pescarii din Suceava sunt inscrisi in asocoatie ca persoane fizice si nu exista doua forme distincte de afiliere de grup, atunci contravine cu "regulile" cn.
Din partea mea poteti sa veniti si voi si ei cu cat mai multe loturi. Nu vad care este problema. Se fac fratii ? Ca altfel nu se fac ... :wink:

Repet, regula a fost data numai pentru taxa catre agvps, nu pentru ingradirea participarii.
Asociatia ta a platit pentru 10 oameni anul trecut.
Tu crezi ca agvps nu vrea banii de la 30 de oameni si sa vina WLC cu 3 loturi?

Acum m-ai luminat si de ce au aparut aceste discutii. Noi suntem persoane nu sportivi ... Aha. Si in concursul asta se intrec asociatii de persoane cu asociatii sportive ... Aha.
Recunosc, nu stiam.

Ma retrag . Incercam sa port discutia pe criterii sportive, fairplay, ... , chestii, trestii si eram cam pe dinafara. Ma scuzati pentru off topic. :)

Dan Mitranescu
Veteran

Lucian SV scrie: Eu v-am explicat cu stă treaba pe lege, respectiv statut și regulament AGVPS. pe de altă parte privind în urmă vă pot spune că s-a și câștigat cn-ul cu membri individuali într-o echipă. chiar cuvântul derizoriu mă deranjează, nu fac asta ca să pierd timpul meu sau al vostru aiurea.
Din punct de vedere financiar nu-i chiar așa, factura poate fi emisă de organizator persoanei fizice fiindcă chiar așa stau lucrurile. fraudă ar fi dacă s-ar emite factura pe ajvps fiindcă ar deconta cheltuieli nereale!
Nu mai te agita degeaba.
Daca stai la bloc, poti sa te inscrii cu asociatia de locatari direct la agvps.

Problema rezolvata, fara bani cheltuiti, fara timp pierdut.
Si te si impui cu o asociatie cu vechime. :wink:

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Dan, este in interesul tuturor sa fim cat mai organizati. Si anume cei care doresc sa participe la competitii, sa isi formeze cluburi de pescuit. Insa la noi totul se desfasoara "romaneste". Lasa ca exista o portita, ne inscriem printr-un AJVPS, platim banii pe persoana fizica etc. Nu este normal, insa sa mai apara si cate 2-3 grupuri inscrise prin acelasi AJVPS mi se pare prea mult.

Si o sa vedeti ca inscrierea acestor cluburi fantoma la CN, va aduce o migrare a pescarilor intre ele si cluburile mai mici. Paradoxal, cluburile solide nu vor fi afectate, pentru ca noi avem un anume buget, pescarii nu pun bani ca sa participe la CN etc.

Insa sunt unii carora le convine lipsa de organizare si le place sa fie populisti, sa se auda pe forum, ba chiar sa si se bata cu pumnul in piept ca au reusit ei sa "faca" CN-ul cu taxa mica.

Dan Mitranescu
Veteran

Dragos, indiferent ce facem , tot miuta se numeste.
Hai sa ne autosugestionam ca suntem organizati dupa reguli sportive, dar sa nu uitam totusi ca suntem decat persoane. ( oameni ).
Hai sa vorbim ca suntem cluburi, dar tocmai am aflat ca suntem decat asociatii de persoane. Adica CN-ul este o sedinta de bloc in care asociatia "scara1" se bate cu asociatia "scara2" cum sa imparta pausalul de la apa rece.

Stiu ca te referi la Vladut cu "populismul" , dar atat timp cat acest lucru este sincer ( si este ), consider ca este o virtute.

Eu sustin participarea masiva si costuri mici, pentru ca nu uit cum am intrat in competitii.
Recunos ca am o placere nespusa cand vad pescari fara mari nume sau cine stie ce echipament sau nada, cum ii tavalesc pe "titratii fenomenului".
Intotdeauna si in tot ce fac am fost adeptul "simplitatii cu valoare" , asa ca sa nu ma bagi si pe mine la "populisti cu interes". :D

P.S. sa-i ..... pe aia care au interese, altele decat cele sportive, in desfasurarea acestui CN. Te bagi ? :D

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Eu nu consider ca suntem prinsi intr-o miuta Scara 1 vs Scara 2. Sunt in aceasta lume competitionala cateva cluburi serioase. Si consider ca asta este viitorul. Evident, asa cum este normal, orice club serios are in spate un brand din domeniu. Insa sunt cluburi cu buget, unde pescarii nu vin cu bani de acasa, si cluburi care trateaza competitiile cu seriozitate. (Adica nu abandoneaza cand nu le ies apele :P )

Toti cei care avem un business in domeniu avem si interes comercial, pe langa cel sportiv. Deci atat eu, cat si tu. Insa in acelasi timp consider ca sprijinim intr-un fel sau altul acest fenomen prin ceea ce facem.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Dragos Sinca scrie:Nu stii despre ce vorbesti Dan. Ce treaba are CIS? WLC Carp Club este o asociatie de persoane fizice, la fel ca si AJVPS Suceava. Ambele platim cotizatie la AGVPS in functie de numarul de membri. Ca atare, cat timp cei din Suceava inscriu doua loturi, si WLC va face acelasi lucru.In plus, AJVPS Suceava nu are CIS, iar Bucovina CC si Hydra sunt doar niste denumiri, nu exista in acte.
O asociație constituită în baza OG 26/2000 afiliată la AGVPS trebuie să cotizeze 0,4 euro de membru pe an. Un membru individual trebuie să dea 20 euro/an. o asociație poate beneficia de sponsorizări și alte facilități fiscale, pe când membrii individuali vin cu ce au găsit prin casă. nu cred că e cazul să mai discutăm cine face mai multe sacrificii financiare.
ps. Dane, e prea costisitoare varianta cu vecinii, sunt mulți, mulți.....

Dan Mitranescu
Veteran

Dragos Sinca scrie:Eu nu consider ca suntem prinsi intr-o miuta Scara 1 vs Scara 2. Sunt in aceasta lume competitionala cateva cluburi serioase. Si consider ca asta este viitorul. Evident, asa cum este normal, orice club serios are in spate un brand din domeniu. Insa sunt cluburi cu buget, unde pescarii nu vin cu bani de acasa, si cluburi care trateaza competitiile cu seriozitate. (Adica nu abandoneaza cand nu le ies apele :P )

Toti cei care avem un business in domeniu avem si interes comercial, pe langa cel sportiv. Deci atat eu, cat si tu. Insa in acelasi timp consider ca sprijinim intr-un fel sau altul acest fenomen prin ceea ce facem.
Eu nu am avut si nici nu am interese comerciale in organizarea si desfasurarea unei competitii de crap. Fac urticarie cand aud asta.
Am renuntat la Carp Zone tocmai pentru astfel de insinuari. Nu mi se spunea cu repros, dar munca si sufletul ( plus ceva banisori ) consumate pentru a iesi cat mai bine clubul, erau puse pe seama faptului ca eu "am interes" ca reclama si ca este normal sa le fac. Este un sentiment nasol.
Uite ce rau o duc de 4 ani, ca nu mai fac toate astea. :)

P.S. si comercial ce am facut, a fost sa-mi scot la intrecere produsele cu oricine ( castinguri) , nu sa limitez participarea unora. :P ( raspuns la aia a ta :P )

Dan Mitranescu
Veteran

Lucian SV scrie: ps. Dane, e prea costisitoare varianta cu vecinii, sunt mulți, mulți.....
Pai cati sunt ? 40 pentru 10 etaje. Ca doar nu stai la Inter.
La 0,4 euro cotizatia de care spui, poti sa te prezinti cu 16 euro la cn.
Daca nu , am eu prieteni administratori pe scari de bloc cu patru nivele. :)
P.S. va puneti si voi in stand un banner cu mecla mea. :wink:

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Dan Mitranescu scrie:
Lucian SV scrie: ps. Dane, e prea costisitoare varianta cu vecinii, sunt mulți, mulți.....
Pai cati sunt ? 40 pentru 10 etaje. :wink:
aia e doar o scară. eu stau la H și nu știu cum m-am nimerit la cea mai mare asociație din cartier. :(

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Dan Mitranescu scrie:
Dragos Sinca scrie:Eu nu consider ca suntem prinsi intr-o miuta Scara 1 vs Scara 2. Sunt in aceasta lume competitionala cateva cluburi serioase. Si consider ca asta este viitorul. Evident, asa cum este normal, orice club serios are in spate un brand din domeniu. Insa sunt cluburi cu buget, unde pescarii nu vin cu bani de acasa, si cluburi care trateaza competitiile cu seriozitate. (Adica nu abandoneaza cand nu le ies apele :P )

Eu nu am avut si nici nu am interese comerciale in organizarea si desfasurarea unei competitii de crap. Fac urticarie cand aud asta.
Am renuntat la Carp Zone tocmai pentru astfel de insinuari. Nu mi se spunea cu repros, dar munca si sufletul ( plus ceva banisori ) consumate pentru a iesi cat mai bine clubul, erau puse pe seama faptului ca eu "am interes" ca reclama si ca este normal sa le fac. Este un sentiment nasol.
Uite ce rau o duc de 4 ani, ca nu mai fac toate astea. :)

P.S. si comercial ce am facut, a fost sa-mi scot la intrecere produsele cu oricine ( castinguri) , nu sa limitez participarea unora. :P ( raspuns la aia a ta :P )
Pai si oferta ta de a deveni sponsor principal al CN-uluu ce caracter are atunci? Umanitar? Nu cumva tot comercial? :P

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”