Campionatul AGVPS - Editia 2014

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Campionatul AGVPS - Editia 2014

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:Salut ,

O singura intrebare am , pentru buna lamurire . AVPS Vulturul la ce sa adere ? Ea e deja membra a AGVPS , de vreo 50 ani !
Sau cum sa sustina noua structura si in ce forma ?
Vrem sa mergem la CN asta e clar , dar sa nu ne trezim cu vreo interpretare , sau mai stiu eu ce , ca nu am semnat nu stiu ce memoriu , sau ca nu am transmis nu stiu ce lista pina la nu stiu ce data .
E bine ca sustinerea si calitatea de membru a acestei noi structuri , care inteleg ca nu exista dar se doreste in viitor , sa fie un pic mai bine explicate .
Nu ma intereseaza altii , eu intreb concret pentru AVPS Vulturul .

Multumesc ,
intreaba te rog la agvps .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:
Val scrie:Salut ,

O singura intrebare am , pentru buna lamurire . AVPS Vulturul la ce sa adere ? Ea e deja membra a AGVPS , de vreo 50 ani !
Sau cum sa sustina noua structura si in ce forma ?
Vrem sa mergem la CN asta e clar , dar sa nu ne trezim cu vreo interpretare , sau mai stiu eu ce , ca nu am semnat nu stiu ce memoriu , sau ca nu am transmis nu stiu ce lista pina la nu stiu ce data .
E bine ca sustinerea si calitatea de membru a acestei noi structuri , care inteleg ca nu exista dar se doreste in viitor , sa fie un pic mai bine explicate .
Nu ma intereseaza altii , eu intreb concret pentru AVPS Vulturul .

Multumesc ,
intreaba te rog la agvps .

Pai tu ai semnat ca primarul , sau cum ? Pun la indoiala ca sti ce ai semnat , daca un minim de informatie nu sti sa dai pe acest topic , pe care l-ati creat . De ce mai discutam ?

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:
Cluburile ..........decid sa sustina

3

Intrebarea mea este suficient de clara .... pe cine si unde trebuie sa sutin si sub ce forma , ca sa pot inscrie AVPS Vulturul la CN , organizat de AGVPS in viitor ?
Voi ati semnat pesemne ca v-ati gandit si la asta . Nu stiu unde ati vazut voi independenta , nici nu comentez , vreau numai sa ma organizez sa imi pot inscrie o echipa la anul in CN . Si echipa asta este AVPS Vulturul , asociatie membra a AGVPS din Romania , de 50 ani .

si raspunsul agvps este foarte clar pentru a intari independenta noii structuri .........PASARILE DIN CADRUL AGVPS RAMAN CU PESCUITUL RECREATIV IAR DACA EXISTA PASARI DORITOARE DE COMPETITIE VOR FI OBLIGATE SA ADERE LA NOUA STRUCTURA FARA A MAI FACE PARTE DIN PRIMA .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Carping Club

Mesaj de Carping Club »

oanavictor scrie:
Carping Club scrie:nu va suparati...asta e o alta gluma proasta sau ??..

sau ce :!: sau vreti sa spuneti ca nu ati stiut de aceasta adunare cum ati incercat ieri sa+i spuneti lui mugurel ionescu :!: desii este postata de mult timp pe site+ul recunoscut de catre toti pescarii de crap de competitie chiar nu a citit nimeni din tot clubul sau mai mult decat atat chiar membrii carping nu mai au prieteni printre alti pescari .......se poate dovedi ca a existat o discutie pe aceasta tema intre domnul cristi rudeanu si .............doar cu o zi inainte si a durat aproximativ 30 minute .
iar daca acest carping vrea sa fie cu curu in 2 luntre ..........trebuie sa stie ca nu se mai poate ..... :idea:

Se pare ca mai multa lume nu a stiut de aceasta intalnire Dle Oana nu doar noi.
SC Carping Club e membru AGVPS ( apropos de luntre) si nu a fost invitat la aceasta adunare legal ca si pana acum, de asemenea vad ca mai lipsesc si Campionii 2013 si alte cluburi si asociatii importante din AGVPS si nu numai..se pare ca asa ne place noua sa luam initiativa "in house" probabil cu alte interese ascunse...
De cand a devenit acest site comercial goarna oficiala a AGVPS sau a lui Orhei?

V Hodorog

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:
Val scrie:
Cluburile ..........decid sa sustina

3

Intrebarea mea este suficient de clara .... pe cine si unde trebuie sa sutin si sub ce forma , ca sa pot inscrie AVPS Vulturul la CN , organizat de AGVPS in viitor ?
Voi ati semnat pesemne ca v-ati gandit si la asta . Nu stiu unde ati vazut voi independenta , nici nu comentez , vreau numai sa ma organizez sa imi pot inscrie o echipa la anul in CN . Si echipa asta este AVPS Vulturul , asociatie membra a AGVPS din Romania , de 50 ani .

si raspunsul agvps este foarte clar pentru a intari independenta noii structuri .........PASARILE DIN CADRUL AGVPS RAMAN CU PESCUITUL RECREATIV IAR DACA EXISTA PASARI DORITOARE DE COMPETITIE VOR FI OBLIGATE SA ADERE LA NOUA STRUCTURA FARA A MAI FACE PARTE DIN PRIMA .

Asta poate o fi dorinta ta , dar intreaba la AGVPS daca ei asa vad lucrurile . Oricum eu i-am dat e-mail d-lui Orhei si astept si un raspuns . Niciodata AGVPS nu isi va conditiona membri vechi de 50 ani sa dispara din structura lor .... Ma rog , rabdare si tutun .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Val"]Pai ce sa imi raspunda Orhei , cind voi ati semnat ?

Sa fie mai clar , redau textul pe care il sustineti
3. modificarea statutului AGVPS din Romania , in sensul creeari propriei structuri sportive , cu personalitate juridica , statut , sediu si patrimoniu propriu , in cadrul acesteia

ASTA E TEXTUL AGVPS

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Vladut Mateianu scrie:
barbumarius scrie:
gor965 scrie:Citat :
Arbitraj
Fiecare club aduce cate un arbitru, pentru care trebuie sa suporte toate cheltuielile aferente (diurna, mancare, transport)

Repetati greseala din 2010, cand arbitrii adusi de cluburi faceau orice pe balta numai arbitraj nu !...asta in cazul in care, arbitrul care trebuie angajat de club nu e unul "de meserie" !
Pai dacă plătește clubul tot, nu era mai simplu ca banii sa fie adăugați la cei 300 E si sa aducă Gabi pe cine crede.
Nu era mai simplu sa vi acolo si sa-ti expui punctul de vedere ? (al clubului presupun, parerile personale nu prea ne ajuta..)
Pai nu am stiut ca putem sa venim in gasca care cum vrem si avem un punct de vedere.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Victor Oana

Pai si asa este . Utimele cuvinte dau bataie de cap - IN CADRUL ACESTEIA ( adica a AGVPS )
Dar cine este aceasta ? Asociatia generala compusa din multitudinea AVPS - urilor afiliate . Si cum rezolvi tu problema asta ? Schimbi statutul oblingind membri tai sa iasa din asociatie , ca sa intre in alta , in cadrul aceleasi ? Bai sa fiu al dracului ..... misto gandire ... Asta nu trece nici de juristul AGVPS-ului , daramite in Adunarea generala .

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

oanavictor scrie:
barbumarius scrie:
gor965 scrie:Citat :
Arbitraj
Fiecare club aduce cate un arbitru, pentru care trebuie sa suporte toate cheltuielile aferente (diurna, mancare, transport)

Repetati greseala din 2010, cand arbitrii adusi de cluburi faceau orice pe balta numai arbitraj nu !...asta in cazul in care, arbitrul care trebuie angajat de club nu e unul "de meserie" !
Pai dacă plătește clubul tot, nu era mai simplu ca banii sa fie adăugați la cei 300 E si sa aducă Gabi pe cine crede.
ba da ,dai tu banii pe care i cheltuiesti cu un arbitru al tau lui gabi,el va aduce un arbitru de la el si e acelasi lucru .
vezi mai intai cat costa un arbitru si esti liber sa faci orice socoteala doresti .
important este ca din taxa de 1200 euro 500 se duc catre echipa campioana ca un prim fond de plecare ........
Sigur d-l Oana "am arbitrul meu sunt pionier
si ma mandresc cu el sunt pionier"
Asta ne trebuie, iarasi suspiciuni, vine arbitru sa mai vada si el ce mai pun la carlig, ce mai e nou prin carpfishing, sa mai scoata o lanseta, sa stam sa vedem daca nu trage cu casa.
Fratilor, treziti-va, daca vreti sa prezentati incredere fi-ti transparenti. Nu scap de Popescu sa dau de frate-su.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

barbumarius scrie:
Pai nu am stiut ca putem sa venim in gasca care cum vrem si avem un punct de vedere.
Pardon. A venit cate un reprezentant al fiecarui club interesat de competitie. Verifica daca presedintele clubului tau a fost informat, apoi scrie.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”