Campionatul AGVPS - Editia 2014

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Campionatul AGVPS - Editia 2014

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:Mai Vladut ,

terminati tata cu independenta asta si cu eliminarea din start a cluburilor si asociatiilor membre direct la AGVPS . Nu se poate legal ! O fi independenta la nivel de organizare sportiva , dar juridic si legal nu poti refuza accesul la o structura sportiva din AGVPS a insasi esenta existentei AGVPS , adica asociatiile afiliate .
pentru a deveni structura sportiva agvps asta trebuie sa faca ,pasarile sa ramana cu pescuitul recreativ ,iar pentru competitie sa adere la nou dorita de a se infiinta entite .......altfel se duce pe p..a independenta .
CLAR ,PENTRU A PARTICIPA LA COMPETITIE TREBUIE SA TE AFILIEZI LA NOUA STRUCTURA .........ALTFEL SE VA REPETA LA NESFARSIT PROBLEMA ADUNARII AGVPS .........LUCRU NEDORIT DE CEI CARE VOR SA ADERE ..........IAR PROMISIUNEA AGVPS+ULUI ASTA ESTE INCLUSIV A DOMNULUI JURIST PLUS INCA UN JURIST DIN AFARA ADUS DE AGVPS CARE SE VA OCUPA DE NOUL STATUT .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Ca sa nu va mai legati toti de lipsa CSP Ovidius, vreau sa va spun ca am delegat un membru al clubului sa participle la sedinta. Acesta nu a mai ajuns la sedinta din motive mai mult sau mai putin obiective.

Era de datoria mea sa verific daca persoana delegata participa sau nu. Imi cer scuze tuturor celor ce au gasit timp sa participle si sunt sigur ca la urmatoarea sedinta vom participa 100%.

O zi buna
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

barbumarius scrie:
Vladut Mateianu scrie:
barbumarius scrie:
Pai nu am stiut ca putem sa venim in gasca care cum vrem si avem un punct de vedere.
Pardon. A venit cate un reprezentant al fiecarui club interesat de competitie. Verifica daca presedintele clubului tau a fost informat, apoi scrie.
Nu are treaba presedintele clubului cu ce scriu eu aici si nici nu poate prevedea cineva ce se discuta acolo pt. a pune subiectele in dezbatere inainte si presedintele sa vina cu lectia invatata.
Probabil ca pe viitor ar fi bine sa se discute de principiu temele si dupa sedintele cluburilor sa se ia deciziile finale.

PS. Mai tineti cont ca pescuitul din Romania nu inseamna numai Bucuresti iar pe viitor organizati intalniri si la Iasi sau la Oradea poate vede si d-l Oana cum e cu deplasarea in teritoriu.
Marius, pe noi ne interesa parerea clubului , nu parerea ta personala !

Intre timp a intervenit Vali si a lamurit situatia.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Victore , eu nu scriu de prost . Stiu si raspunsul , dar vreau sa vad ce v-au promis cei de acolo si pina unde se intinde independenta pe care ati semnat-o .
O entitate nou creata , nu poate fi decit in interiorul AGVPS . Altfel apare aceeasi problema ....cind AGVPS se va supara pe ceva ....pac se retrage inscrierea la mondiale.
Structura asta trebuie sa functioneze ca o structura sportiva in cadrul AGVPS , care prin modificarea statutului isi va crea si un departament de competitie sportiva . Dar calitatea de membru nu poate fi al acestei structuri ( departament , sau cum vrei sa ii spui ) ci indubitabil de cea de membru al AGVPS .
De aceea AGVPS doreste sa obtina statutul de federatie sportiva , samd . Nu cere statutul asta pentru o entitate separata .... care urmeaza sa se infiinteze . Citeste atent si vezi daca nu am dreptate .
Daca mai ti minte pe vremea comunismului erau ministere si centrale . Ei bine asta se doreste de fapt , o centrala de pescuit sportiv in cadrul ministerului care este AGVPS .
De aici si relativa independenta juridica si imposibilitatea limitarii accesului asociatiilor care constituie de fapt AGVPS , la a fi parte din noua structura .
Se va crea premiza independentei in ceea ce priveste bugetarea , actulsportiv , reguli si regulamente , dar juridic centrala si ministerul sunt legate pe cale ierarhica .

Mai dezvoltam subiectul daca doresti .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Val scrie:Mai Vladut ,

terminati tata cu independenta asta si cu eliminarea din start a cluburilor si asociatiilor membre direct la AGVPS . Nu se poate legal ! O fi independenta la nivel de organizare sportiva , dar juridic si legal nu poti refuza accesul la o structura sportiva din AGVPS a insasi esenta existentei AGVPS , adica asociatiile afiliate .

Se va gasi o solutie !

Noi vrem sa hotaram noi, nu pasarile din Agvps sau Agvps ! Sa nu uitam ca noi, cluburile, platim... :wink:
CS SENZOR

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Pai am vazut ca scriu aici si persoane care nu detin functia de presedinte de club.

PS. scrieti la inceputul topicului ca aici scriu doar presedintii.
PS 2. Personal cred ca ar trebui sa va intereseze tot ce vine in folosul pescuitului de competitie.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Vladut

Pai si AVPS-urile nu platesc inscrierea ? Nu imi aduc aminte sa ma fi trimis cineva anul trecut gratis la CN ! Ce am platit eu mai putin decit tine anul trecut si nu numai ?
Las-o mai moale pe asta cu plata , ca e pentru prosti .
Iarasi visezi la ceva ce nu se MAI poate . Cluburile sa faca ce vor ele , si AGVPS sa zica prezent si sa le inscrie la CM . O sa te arzi si cu asta si mai bine iti zic de acum sa nu iti faci iluzii .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:@victor

Pai scrie in text ca pentru detalii la d-l Orhei la e-mail ... Asta am si facut . Sa vedem daca ne lamureste domnia sa.
Pentru detalii da .........dar pentru altceva direct la agvps ,vulturul fiind in structura agvps iar domnul selaru te poate lamuri personal sau prin presedintele vulturul :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Carping Club scrie:
Nu am primit nimic oficial in acest sens= parteneriat si nu stiu de ce ar trebui sa fac trafic aici si sa ma informez de aici...mi se pare total aberant cum procedati si vad ca nu numai mie.
De asemenea mi se mai par aberante urmatoarele puncte:
- limitare nada ( alta decat cea oficiala Fips -Cips)
- 2 etape calificari...
-arbitraj
-taxa ...adica cam tot ce ati hotarat voi acolo
Faci trafic aici , chiar daca recunosti, chiar daca nu...ptr ca nu exista alt site(forum) mai dezvoltat pe piata noastra, asa ca las-o moarta.... Si ne intereseaza prerea presedintelui clubului , nu ofuscarile personale ale sustinatorilor.

Si fa reclamatie la Agvps ca nu v-au invitat oficial (sau mai bine ii dati in judecata, ca abia ce ati invatat procedura)...sunteti membrii Agvps daca nu ma insel....sau la federatie ?
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:
Val scrie:@victor

Pai scrie in text ca pentru detalii la d-l Orhei la e-mail ... Asta am si facut . Sa vedem daca ne lamureste domnia sa.
Pentru detalii da .........dar pentru altceva direct la agvps ,vulturul fiind in structura agvps iar domnul selaru te poate lamuri personal sau prin presedintele vulturul :idea:
Poate nu sti sau nu vrei sa sti , dar o cerere se face pe cale ierarhica . Prima data o faci la seful subcomisiei de crap si daca acesta da din umeri , o faci la vicepresedintele cu pescuitul si daca tot nu primesti lamuriri o faci la directorul general . Cam asa merg lucrurile in lumea mea .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”