dane sant prea multe variabile in pescuit ca sa ne batem capul cu eliminarea bulanului...bulanul face parte din joc si orice formula ai incerca nu il poti elimina...la CM nu e tot bulan? de asta se si trage la sorti....care are noroc ...are, care nu...pescuieste la debarcaderDan Mitranescu scrie:O zi pe fiecare sector elimina in mare parte bulanul ,dar nici nu are treaba cu pescuitul de competitie.petcuvicto scrie: Dane,ar trebuii sa se tina cont de cite echipe se vor inscrie la CN si pe urma sa se decida daca se vor tine trei sau patru etape,cum a fost anul acesta!!!!!!
"Desfasuraea pe parcursul a trei etape, pe sectoare fiecare echipa urmand a pescui in alt sector la fiecare mansa"
Din fraza aceasta eu ma inteles,ca fiecare balta pe care se va desfsura CN,va fi impartita pe sectoare,iar fiecare echipa va pescuii in fiecare zi(din cele trei zile,cit tine o etapa)pe alt sector!!!!!O etapa = trei manse in trei zile!!!!Deci o echipa poate sa pescuiasca,in prima zi(prima mansa) pe sectorul B,a doua zi (a doua manse)pe sectorul C si a treia zi(a treia manse)pe sectorul A si mi se pare ca este un lucru foarte bun,pentru ca in primul rind,cade chestia cu "bulanul" si nu ar mai fi nici atitea suspiciuni!!!!!Sper ca nu am inteles gresit!!!!!!![]()
Este ca in sah unde castigatorii de la blitz-uri (partide cu timp efectiv de gandire mic ,in jur de 5min. ) nu au ce cauta in marile turnee unde timpul de gandire efectiv este de doua ore.
Ati inteles gresit.
Se refera la 3 concursuri diferite ,pe aceiasi balta . O echipa pescuieste pe fiecare sector cate o mansa.
Cine garanteaza ca se pastreaza valoarea sectoarelor de la o mansa la alta in functie de vreme sau fluctuatiile apei nu stiu ...

eu zic sa nu ne mai cramponam atat de factorul bulan si fiecare sa voteze(argumentand) formula care considera ca va da cea mai buna reprezentativa...
ps:treaba cu selectionerul ,la noi la romanica,eu zic sa va luati gandul...la ce orgolii sant...