Campionatul Mondial 2011 - Italia

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
marin laurentiu
Puncte: 0

Re: Campionatul Mondial 2011 - Italia

Mesaj de marin laurentiu »

Dan Mitranescu scrie:
petcuvicto scrie: Dane,ar trebuii sa se tina cont de cite echipe se vor inscrie la CN si pe urma sa se decida daca se vor tine trei sau patru etape,cum a fost anul acesta!!!!!!

"Desfasuraea pe parcursul a trei etape, pe sectoare fiecare echipa urmand a pescui in alt sector la fiecare mansa"

Din fraza aceasta eu ma inteles,ca fiecare balta pe care se va desfsura CN,va fi impartita pe sectoare,iar fiecare echipa va pescuii in fiecare zi(din cele trei zile,cit tine o etapa)pe alt sector!!!!!O etapa = trei manse in trei zile!!!!Deci o echipa poate sa pescuiasca,in prima zi(prima mansa) pe sectorul B,a doua zi (a doua manse)pe sectorul C si a treia zi(a treia manse)pe sectorul A si mi se pare ca este un lucru foarte bun,pentru ca in primul rind,cade chestia cu "bulanul" si nu ar mai fi nici atitea suspiciuni!!!!!Sper ca nu am inteles gresit!!!!!! :wink:
O zi pe fiecare sector elimina in mare parte bulanul ,dar nici nu are treaba cu pescuitul de competitie.
Este ca in sah unde castigatorii de la blitz-uri (partide cu timp efectiv de gandire mic ,in jur de 5min. ) nu au ce cauta in marile turnee unde timpul de gandire efectiv este de doua ore.

Ati inteles gresit.
Se refera la 3 concursuri diferite ,pe aceiasi balta . O echipa pescuieste pe fiecare sector cate o mansa.
Cine garanteaza ca se pastreaza valoarea sectoarelor de la o mansa la alta in functie de vreme sau fluctuatiile apei nu stiu ...
dane sant prea multe variabile in pescuit ca sa ne batem capul cu eliminarea bulanului...bulanul face parte din joc si orice formula ai incerca nu il poti elimina...la CM nu e tot bulan? de asta se si trage la sorti....care are noroc ...are, care nu...pescuieste la debarcader :D ca in franta...sau trage grila lu' planet in anglia cu cap de sector care...nu e de fapt cap de sector :D ( deh cat bulan sa ai sa tragi numai grile cu...2 capete de sector....una era pe balta si pe aia a tras-o el,bashca ca mai juca si acasa :D ),sau se duce 3 ani la rand cu rulota dupa el la madine si pica numai pe insula :lol: :lol: :lol:
eu zic sa nu ne mai cramponam atat de factorul bulan si fiecare sa voteze(argumentand) formula care considera ca va da cea mai buna reprezentativa...
ps:treaba cu selectionerul ,la noi la romanica,eu zic sa va luati gandul...la ce orgolii sant...
Ultima oară modificat Vin Oct 22, 2010 18:04 de către marin laurentiu, modificat 1 dată în total.
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

marin laurentiu

o propunere de desfasurarea calificarilor ptr CM...nu stiu daca e viabila si ce cheltuieli implica...sant altii in masura sa gandeasca ac aspect:
loc de desfasurare:
Lago di Pietrafitta-toate cluburile inscrise-3 sectoare-3 manse-schimbare de sector la fiecare mansa. :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

marin laurentiu scrie:o propunere de desfasurarea calificarilor ptr CM...nu stiu daca e viabila si ce cheltuieli implica...sant altii in masura sa gandeasca ac aspect:
loc de desfasurare:
Lago di Pietrafitta-toate cluburile inscrise-3 sectoare-3 manse-schimbare de sector la fiecare mansa. :wink:

nu mai vine nimeni...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

gabisandu scrie:...
Scuze pentru off topic.

Gabi, e asteptata si pozitia ta la topicul urmator

http://crapmania.ro/forum/viewtopic.php ... 821#p90821
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

marin laurentiu scrie:o propunere de desfasurarea calificarilor ptr CM...nu stiu daca e viabila si ce cheltuieli implica...sant altii in masura sa gandeasca ac aspect:
loc de desfasurare:
---------

Da buna idee :wink: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

marin laurentiu

maxx1979 scrie:
loc de desfasurare:

nu mai vine nimeni...
poate si ...argumentezi ceea ce afirmi
ps:nimeni...din carp zone probabil :D :D :D
pai voi nu ati venit cand s-au facut in tara,dar in... :mrgreen:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

marin laurentiu scrie:
maxx1979 scrie:
loc de desfasurare:

nu mai vine nimeni...
poate si ...argumentezi ceea ce afirmi
ps:nimeni...din carp zone probabil :D :D :D
pai voi nu ati venit cand s-au facut in tara,dar in... :mrgreen:

Sectantule aici are dreptate :lol: :lol: :lol:
Ne vedem pe Moara :lol: :lol: :lol: sau sa-ti facem nada :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Alexandru Mihai
pescar de competitie

nu vine nimeni pentru ca sunt cheltuieli foarte mari pt a deplasa un lot intreg...inteles?

big...si eu te iubesc.... :lol: :lol: :lol:

Anthony Hopkins

marin laurentiu

maxx1979 scrie:nu vine nimeni pentru ca sunt cheltuieli foarte mari pt a deplasa un lot intreg...inteles?
bre pai matale,daca nu paticipi,doar din fata monitorului nu ai de unde sa sti ce cheltuieli implica deplasarea la un CAMPIONAT NATIONAL...
ca sa iti faci oarece idee iti dau un exercitiu de matematica, iar ca exemplu ,deplasarile clubului din care fac parte la CN 2010:
LOTUL DE MINIM 8 PLUS 2 ARBITRII= masini personale=minim 5 masini
traseu:
bucuresti-cetariu-bucuresti
bucuresti-sacel-bucuresti
bucuresti lates-bucuresti
bucuresti-bunget-bucuresti
aduna km si inmulteste cu 5 masini :wink:
ps: cand am scris asta :"nu stiu daca e viabila si ce cheltuieli implica...sant altii in masura sa gandeasca ac aspect",crede-ma ca m-am referit la "altii" cu resurse logistice si experienta in organizare... :wink: ...inteles?
ps2:george deschide-le tati un subiect separat la baieti ca poate nu au oamenii mes sau feisbuc, sa se iubeasca in privat ...deja au poluat juma de forum cu caterinca lor de 2 lei...

Alexandru Mihai
pescar de competitie

vorbeam strict de deplasarea in Italia nu de cele din Romania...

ps:...nimic
ps2:...esti invidios

Anthony Hopkins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”