Moderator: gor965
eu nu am spus-o cu rautate, iar avantajul a fost ca tatae si maimutoiu' au ramas fara vecini in dreapta, deci, au mai ciupit cate ceva, este ?andrei vladeanu scrie:asa este.
pe balta erau pescari buni si foarte buni in loturi adverse.
ne-am calificat la mustata, iar de avantajul de care vb cornel nu am mai avut nevoie deoarece tataie&maimutoi l-au depasit pe badica la ei pe sector.
Scenele "teribile" de la antrenamentul din 2009 se petreceau la sfarsitul deplasarii in camera de hotel.andrei vladeanu scrie:
2006 - la CM nu am avut decat o rezerva, floreata, pe care nu l-am bagat pt ca abia se apucase de pescuit ...
2009 - am asistat la scene teribile in care, la antrenament, o rezerva (calificat al 4-lea) ii spunea unui titular (calificat al 2 - lea) ca el trebuie sa intre de la inceput pe motiv ca celalalt e frant.
Ca sa ajungi sa ai un lot competitiv si valoros ar trebui ca fiecare club sa faca calificari interne si doar primi 2 sa plece la calificarile pentru campionatul mondial, in acest fel vor merge la mondiale doar cei mai buni pescari.body scrie:SI EU CRED MAI MULT IN CALIFICARI PE LOTURI DAR ACUM LOTURILE SUNT MARGINALIZATE DE APARTENENTZA LA CLUBURI SI E GREU SA AI UN LOT COMPLET IN CADRUL UNUI CLUB VEZI LOTUL ACTUAL AL CLUBULUI SENZOR CARE NU MAI ARE REZULTATE ASA SPECTACULOASE CA PE VREMURI FIINDCA NU MAI ARE LOTUL DE PE VREMURI FIIND IMPARTIT ACUM IN ALTE CLUBURI.