Campionatul Mondial 2011 - Italia

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
RB Baits
Partener Crapmania.ro

Re: Campionatul Mondial 2011 - Italia

Mesaj de RB Baits »

Dar privind retrospectiv cred ca si acum ca daca Av ar reface echipa ar defila ... erau cei mai buni

Radu Badica

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

merci, grasule
pentru cei sositi mai de curand in lumea competitionala crapista,
aceasta este echipa care a reprezentat Romania la CM 2007 Serbia

....
Fişiere ataşate
serbia.jpg
serbia.jpg (106.43 KiB) Vizualizat de 1100 ori
The One Team

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

In anii trecuti se mergea pe sistem de echipe nu de cluburi, de aceea am avut lot mai puternic. Este greu de crezut ca este vre-un club in Romania care sa aiba cei mai buni 8 pescari din tara.
daca s-ar revenii la forma de selectionare pe echipe sunt sigur ca am avea o nationala mai puternica. Acum ca s-au incercat si variantele de club si variantele de echipe, ar trebui sa ne uitam in urma sa vedem cum stam cu eficienta, sa vedem ce capitan ar fi mai bun, ce manager, iar apoi sa vedem care sunt cei mai buni 8-10 pescari din tara.
In sistemul actual putem sa mergem la 10 campionate mondiale si venim fara medalii, si apoi discutam o iarna intreaga despre unde s-a gresit.
Pe de alta parte un CN trebuie organizat pentru-ca nici AV si nici un alt selectioner nu poate cunoaste toti pescarii valorosi din tara, sunt unii care acum ar vrea sa incerece competitile la nivel national si ar fi marginalizati daca s-ar merge doar dupa ureche.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Pai s-a propus incercarea dupa modelul LRS prin doua campionate: "OPEN" unde se intrec debutantii si "MASTER" unde in fiecare an concureaza cei mai buni 20 clasati, din ultimii 2 ani anteriori. La fiecare sfarsit de sezon se trage linie si raman doar 40-45 MASTERI. Numarul lor nu trebuie sa fie batut in cuie. Primii 20 de la "OPEN" urca in Divizia "MASTER", de unde ultimii 20 retrogradeaza in "OPEN" unde au sansa sa rejoace anul urmator pentru "MASTER" s.a.m.d.
Scuzati-mi limbajul de lemn si interventia. M-am gandit ca ar putea fi o idee. Mai ales ca nu sunt singurul care o sustine.
Urban culture.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:asa este.
pe balta erau pescari buni si foarte buni in loturi adverse.
ne-am calificat la mustata, iar de avantajul de care vb cornel nu am mai avut nevoie deoarece tataie&maimutoi l-au depasit pe badica la ei pe sector.
eu nu am spus-o cu rautate, iar avantajul a fost ca tatae si maimutoiu' au ramas fara vecini in dreapta, deci, au mai ciupit cate ceva, este ?

oricum, ati avut un lot de nota 10 atunci si vorba ta, erau multi pescari buni in celelalte loturi...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

eu am fost la 6 campionate mondiale.
3 au avut selectii pe loturi (2005, 2007, 2008) si alte 3 la individual (2004, 2006, 2009)
vreau sa ma refer la sistemul individual

2004 - nu se pune, a fost ca o poezie, un vis frumos, pentru care ii multumesc lui D-zeu ca mi l-a daruit. un inceput entuziast. (dar totusi am ajuns in portugalia cu o singura rezerva, handicap)

2006 - la CM nu am avut decat o rezerva, floreata, pe care nu l-am bagat pt ca abia se apucase de pescuit. am avut nevoie si de rezerve si de schimbari, nu am putut face. am pierdut podiumul dramatic in ultimele minute.

2009 - am asistat la scene teribile in care, la antrenament, o rezerva (calificat al 4-lea) ii spunea unui titular (calificat al 2 - lea) ca el trebuie sa intre de la inceput pe motiv ca celalalt e frant.

prin urmare, orice s-ar spune, eu cred ca sistemul pe loturi are avantajul omogenitatii si cunoasterii calitatilor (si mai ales a DEFECTELOR) fiecaruia. fara asa ceva nu faci nimic in tensiunea unui mondial scurt ca o lumanare care arde.
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:
2006 - la CM nu am avut decat o rezerva, floreata, pe care nu l-am bagat pt ca abia se apucase de pescuit ...

2009 - am asistat la scene teribile in care, la antrenament, o rezerva (calificat al 4-lea) ii spunea unui titular (calificat al 2 - lea) ca el trebuie sa intre de la inceput pe motiv ca celalalt e frant.
Scenele "teribile" de la antrenamentul din 2009 se petreceau la sfarsitul deplasarii in camera de hotel.
Au fost momente placute in care am spus povesti si ne-am distrat cu totii pe fond de oboseala si stimulati putin de tuiculita. Totul a culminat cu Vasile care era sa sparga un mare tablou in timp ce-si povestea cu patos viata. Ne-am tavalit de ras ...
Tu povesteai cum in lotul vostru din anii trecuti au fost scandaluri mari intre cei care doreau sa intre titulari .Spuneai ca noi suntem chiar cuminti ...
Tot atunci eu mi-am manifestat dorinta de a intra titular cu Vasile in locul lui Gabi Sandu si Dan Dochia. Am motivat gandirea mea prin faptul ca am ceva mai multa experienta competitionala fata de Gabi care se apucase de cateva luni de concursuri. Daca eu consideram ca stand rezerva avantajez cu ceva lotul ai cuvantul meu de onoare ca nu intram niciodata.Nu am folosit cuvinte urate in acea discutie.

Decizia finala a fost a ta : " Daca a fost norocos in calificari este norocos si la CM ... intra titular ! " ( In 2006 aveai alte notiuni in numirea rezervelor ) ...Am respectat-o si m-am comportat din acea clipa ca o rezerva fara sa port ranchiuna sau sa fac reprosuri, spre binele lotului.

In plus daca tu gasesti o singura fraza, postare sau martor ca pana la momentul descris de tine eu cu Vasile stiam ca suntem rezerve eu ma las de pescuit. Am plecat la acel antrenament sa studiem balta si sa vedem cine se adapteaza cel mai bine pentru a fi titular.

Cuvantul "frant" l-am folosit prima data anul acesta in timpul CM cand am aflat ca se prinde crap intre ape sau ... cum ii spune ... termoclina ... :lol: :lol: :lol: Sa nu stiu eu una ca asta ... :lol: :lol: :lol:

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

SI EU CRED MAI MULT IN CALIFICARI PE LOTURI DAR ACUM LOTURILE SUNT MARGINALIZATE DE APARTENENTZA LA CLUBURI SI E GREU SA AI UN LOT COMPLET IN CADRUL UNUI CLUB VEZI LOTUL ACTUAL AL CLUBULUI SENZOR CARE NU MAI ARE REZULTATE ASA SPECTACULOASE CA PE VREMURI FIINDCA NU MAI ARE LOTUL DE PE VREMURI FIIND IMPARTIT ACUM IN ALTE CLUBURI.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Oricum pana la urma cine organizeaza calificarile decide varianta.
Poate aflam cine e organizator mai intai...

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

body scrie:SI EU CRED MAI MULT IN CALIFICARI PE LOTURI DAR ACUM LOTURILE SUNT MARGINALIZATE DE APARTENENTZA LA CLUBURI SI E GREU SA AI UN LOT COMPLET IN CADRUL UNUI CLUB VEZI LOTUL ACTUAL AL CLUBULUI SENZOR CARE NU MAI ARE REZULTATE ASA SPECTACULOASE CA PE VREMURI FIINDCA NU MAI ARE LOTUL DE PE VREMURI FIIND IMPARTIT ACUM IN ALTE CLUBURI.
Ca sa ajungi sa ai un lot competitiv si valoros ar trebui ca fiecare club sa faca calificari interne si doar primi 2 sa plece la calificarile pentru campionatul mondial, in acest fel vor merge la mondiale doar cei mai buni pescari.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”