CAMPIONATUL NATIONAL FEDERAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabrielcalin
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CAMPIONATUL NATIONAL FEDERAL

Mesaj de gabrielcalin »

8 ca mai sunt si 4 mulinete
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

cristi_cj

Mesaj de cristi_cj »

Trebuie mai multi pescari deoarece s-au omis lansetele de rezerva : :)

sebyy

Mesaj de sebyy »

Si inca 2 pescari pt marker :D

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

basca 2 pentru cobre+minim 1 pentru minciog
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

bogdanpesc scrie:basca 2 pentru cobre+minim 1 pentru minciog
Nu vrei să le cumpărăm de la magazinul tău? :lol: :lol: :lol: :lol:
P.S. Vezi că doi dintre cei mai serioși colegi ai tăi sunt deja legitimați la cluburile din Federație. Tu când urmezi? :lol: :lol: :lol:
Apropo, la câte titluri zici că ai câștigat, trebuia să fi deja maestru al sportului. Fără federație ești un nimeni. Așa că mai meditează!

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Stefan Popescu scrie:
P.S. Vezi că doi dintre cei mai serioși colegi ai tăi sunt deja legitimați la cluburile din Federație. Tu când urmezi? :lol: :lol: :lol:
Apropo, la câte titluri zici că ai câștigat, trebuia să fi deja maestru al sportului. Fără federație ești un nimeni. Așa că mai meditează!
-nu am magazin
-cei doi colegi(neseriosi) de la feeder au fost dati afara din echipa innainte sa adere la ffff (asta daca or fi aderat?)..si cu ocazia asta au mai ratat un titlu la feeder
-sunt altii mult mai tritati ca mine ca sa merite titlul de maestru al sportului
-eu o sa ader la federatie ,atunci cand federatia va avea recunoasterea cips-fips si cand popescu nu o sa mai fie presedinte
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Bravo Bogdane,pentru noi esti tot un maestru al pescuitului!Apropo Fane au trecut 90 de zile de la aprobare cu MTS-ul! :lol: :lol: Cred ca nu mai primesti CIS-ul! :roll:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

[quote="bogdanpesc]
-eu o sa ader la federatie ,atunci cand federatia va avea recunoasterea cips-fips si cand popescu nu o sa mai fie presedinte[/quote]

Big Like - cu o singura mentiune . Nu e neaparat ca Popescu sa nu fie presedinte , ci doar sa inceapa macar in al 12 ceas - un dialog intre oameni normali si nu surzii cu mutii !

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

Stefan Popescu scrie:
Popescu si tu esti un nimeni fara pescari! Asa ca mai mediteaza!
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

irinel bunica scrie:
Stefan Popescu scrie:
Popescu si tu esti un nimeni fara pescari! Asa ca mai mediteaza!
irinel bunica,
Poți să-mi faci și mie dovada că tu, de exemplu sau bogdanpesc, sunteți pescari sportivi de competiție? Și apropo de chestia că pescarii sportivi fug de federație, astăzi pe web site-ul federației vor fi postate componențele nominale ale loturilor de pescari sportivi de competiție aparținând cluburilor afiliate și legitimați de federație, cu drept de participare la competițiile oficiale ale României.
După asta povestim!
PS Eu nu sunt negociator între federație și pescarii sportivi. Legătura sportivilor este cu cluburile, nu cu federația. Încet, încet o să înțelegeți fiecare într-un final ce este totuși o federație sportivă. Și o să constatați că toți pescarii sportivi de competiție se vor regăsi în scurt timp legitimați la cluburile sportive afiliate federației.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”