Unde scrie treaba asta in regulamentele cips-fips ? Eu nu am gasit.Poate gresesc...barbumarius scrie:Gresit Dane, echipele care intra in stand se dau cu o zi inainte, lotul se da cu 2 luni.Dan Mitranescu scrie:"Regula minunata" este aia care face ca loturile cu argint si bronz de anul trecut sa ramana acasa anul acesta. Se putea intampla si altora, dar timpul nu este trecut.
Ma refer la regula prin care se cere componenta loturilor cu o luna inainte de inceperea competitiei. Asta in comparatie cu CM-ul unde echipele se dau cu 20 de ore inainte de inceperea competitiei. Bine ca nu s-au gandit sa ceara loturile de acum un an , ca era si mai bine ....
Restul nu comentez, sunt reguli care sau stabilit prin vot chiar daca voi nu ati onorat cu prezenta. Stiu insa ca in trecut erai suparat ca nu se respecta regulile care se voteaza.
Si concret iti spun ca stiu cazuri in care loturile au fost completate ( cu sponsori) pe ultima suta de metri.
Eu cred ca te raportezi la biletele de avion.
Legat de interventiile mele , aici ma confunzi cu desavarsire.
Tocmai eu sunt ala care a spus ca unele reguli nu sunt la locul lor si chiar daca au fost votate , nu este bine sa mergem orbeste pe ele.
De gresit poate sa greseasca oricine, dar sa mergi in continuare pe greseala, cand ti se atrage atentia, reusesc doar unii.

Uite, astea au fost interventiile mele legate de regulament :
1. Sa se elibereze toti pestii la orele stabilite de cantarire.
2. Sa se puncteze tenul.
3. Sa se respecte regulamentul CIPS-FIPS.
4. Sa nu se ia in calcul punctele de pe sectoare in reusita unui lot la o mansa, ci pozitia lotului in clasamentul acelei manse.
Timpul a aratat dreptatea lucrurilor.
Altele nu stiu. Si nu ma vad eu ala care sa se agate de o regula votata. Ca dovada este faptul ca daca nu va conving pe voi, nu ma gandesc sa apelez la statutul agvps.