Este simplu.oanavictor scrie:nu inteleg sensul discutiei .
senzor nu a participat la nici o sedinta ca sa isi spuna punctul de vedere privind desfasurarea acestui cn iar acum dupa ce au si platit se razgandesc ,,,,,,,probabil se cauta o spalare a treburilor interne si nu credeam ca tocmai dan sa fie cel care arunca piatra !
claumar poate participa si nu lea fost ingradita participarea ......dar in limita regulamentului aprobat chiar de ei ...alte probleme interne ....ei stiu mai bine ...au ramas pescarii fara sponsor si fara conducatori
a fost un termen de a comunica un lot de 15 pescari si este in vigoare un alt termen de comunicare a 10 pescari din cei 15 nominalizati anterior
Ne-a plecat o echipa de titulari si nu putem sa mergem oricum.
Eu am aflat asta zilele trecute.
De ce nu putem sa refacem lotul ?
Pentru ca a fost introdusa o regula , prin care "se lega" pescarii cu o luna inainte de inceperea competitiei.
"Spalare de treburi interne" nu are ce sa fie, pentru ca lucrurile sunt banal de simple in privinta noastra.
Poate sa fie "o spalare de treburi interne" sau ceva lucruri ascunse, acolo de unde a venit aceasta regula fara nicio legatura cu sportul, care loveste intr-o mai buna participare, atat numeric cat si calitativ.
"Poate" combinatii legat de federatie

Eu "am aruncat piatra" asa cum am facut-o de 4-5 ori pana acum in desfasurarea CN-urilor , cand nimeni nu zicea nimic. Asa sunt eu, se potrivesc la mine ... Si cam am avut dreptate.
Sa nu o mai lungim :
1. De ce se cere lotul cu o luna inainte de inceperea unui nou campionat, cand in niciun alt sport nu se cere asta.
2. De ce pana acum nu s-a cerut niciodata si cine a semnalat o problema in acest sens, ca sa apara aceasta regula ?
3. Care este metoda prin care au fost securizate listele ? Sau este loc de intors ?

Nu tin cu disperare sa particip, mai ales in situatia in care nu suntem primiti cu un lot refacut, ( pentru mine este suficient mesajul ca suntem buni