CINE CASTIGA CN 2011?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Cine credeti ca o sa castige CN 2011?

Nexgen Carp
86
44%
Soimul
35
18%
Green Lake
18
9%
Carp Zone
19
10%
Carping
29
15%
Clubul Pescarilor
8
4%

Voturi totale: 195

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: CINE CASTIGA CN 2011?

Mesaj de cornelserbu »

SIMESCU VALENTIN scrie:Nu exagereaza nea Cornele , stie omul ca au investit munca si bani nu ca alti sa astepte sponsorizari si bani de la ........,
Si mata sa fii multumit ca sunt soimi in joc ca alfel pe unele cluburi va ardea la mistoooo
Si nu se referea la mata (inpotriva tuturor),
pai tocmai asta voiam sa zic, vali, ca n-a fost toata lumea impotriva lor :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

pai tocmai asta voiam sa zic, vali, ca n-a fost toata lumea impotriva lor :wink:[/quote]

Asa nea cornele
Fir intins si iesiti in primele 3 locuri ca va da lumea cea mai mica cota :wink: :wink:
lacul Draghiceni jud. olt

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

SIMESCU VALENTIN scrie:Asa nea cornele
Fir intins si iesiti in primele 3 locuri ca va da lumea cea mai mica cota :wink: :wink:
vali, cea mai buna postura este cea de out-sider :wink: :D :wink: ...are de unde sa pice surpriza...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

@Simescu
Si cel mai inportant lucru acele 2 cluburi care le stii si care dau si cu aceeasi nada ai sa vezi ca o sa mearga la 2 capete , in functie de cum se va pica ,
STIU CA AI DREPTATE , dar au risc mare sa faca vro excrocherie , ai sa vezi

aici imi da cu VIRGULA RAU DE TOT :?: :?: :?: :?:
Vice Campion National 2014

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cornelserbu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Vali, si eu as dori sa castige soimii, au fost singuri impotriva tuturor
cred ca exagerezi :!: :!: :!:

Corect ! Scuze.... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

SIMESCU VALENTIN scrie:
Vladut nu cred ca este loc si iti spun un lucru : Noi am gresit ca i-am lasat sa faca ce vor cu bani , daca noi toti nu eram de acord cu inparteala asta nu se ajungea aici :wink: :wink:
Eu personal cred ca o sa se gandeasca de 2 ori daca au vrun interes de a face ceva cu toate ca am auzit si eu niste zvonuri (dar sunt decat vorbe) ,
Suntem putini care vrem sa se afle adevarul cu bani , alti pentru 700 euro tac , este o vrajala frumoasa sa reduci la cluburile pe care ai baza ca te sustin , vezi in finala nu au mai ajuns cluburile care aveai baza ,
Clubul meu inca nu a incasat banii (cei 700 euro) din profitul de anul trecut, cred ca banii sunt deja in alte buzunare.... :oops:

Dupa terminarea CN vom face verificarea cheltuielilor de anul trecu si de anul acesta, ne vom ocupa noi deoarece Apcr nu are cenzori care sa faca asta !Am gasit insa un pescar(membru al forumului) care va face voluntar aceasta treaba, mai ales ca este cel mai in masura deoarece este de meserie ! (lucreaza la GF) :wink: Mai greu este insa sa demonstram ca tarusii, banda, diplomele, cupele, oamenii au avut alte preturi decat cele anuntate (si facturate) de catre presedintele ciorditor.... :roll: Ca te asigur ca stie bine sa fure, cu acte in regula, anul trecut nu l-a prins nimeni ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

SIMESCU VALENTIN

Kyra scrie:@Simescu
Si cel mai inportant lucru acele 2 cluburi care le stii si care dau si cu aceeasi nada ai sa vezi ca o sa mearga la 2 capete , in functie de cum se va pica ,

Veronicooo ,,, Te-ai sesizat din oficiu
Vezii sa nu iti dea cu apostrov si trage aer in piept sa nu va ia fibrilatile pe tancabesti

SIMESCU VALENTIN

Vladut Mateianu scrie:
SIMESCU VALENTIN scrie:
Vladut nu cred ca este loc si iti spun un lucru : Noi am gresit ca i-am lasat sa faca ce vor cu bani , daca noi toti nu eram de acord cu inparteala asta nu se ajungea aici :wink: :wink:
Eu personal cred ca o sa se gandeasca de 2 ori daca au vrun interes de a face ceva cu toate ca am auzit si eu niste zvonuri (dar sunt decat vorbe) ,
Suntem putini care vrem sa se afle adevarul cu bani , alti pentru 700 euro tac , este o vrajala frumoasa sa reduci la cluburile pe care ai baza ca te sustin , vezi in finala nu au mai ajuns cluburile care aveai baza ,
Clubul meu inca nu a incasat banii (cei 700 euro) din profitul de anul trecut, cred ca banii sunt deja in alte buzunare.... :oops:

Dupa terminarea CN vom face verificarea cheltuielilor de anul trecu si de anul acesta, ne vom ocupa noi deoarece Apcr nu are cenzori care sa faca asta !Am gasit insa un pescar(membru al forumului) care va face voluntar aceasta treaba, mai ales ca este cel mai in masura deoarece este de meserie ! (lucreaza la GF) :wink: Mai greu este insa sa demonstram ca tarusii, banda, diplomele, cupele, oamenii au avut alte preturi decat cele anuntate (si facturate) de catre presedintele ciorditor.... :roll: Ca te asigur ca stie bine sa fure, cu acte in regula, anul trecut nu l-a prins nimeni ! :wink:
Razvan Gheorghe nu mai este cenzor

SIMESCU VALENTIN

Ai dreptate ,, tu nu ai beneficiat de cei 700 e ,, :wink: :wink: :wink:

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

SIMESCU VALENTIN scrie:
Kyra scrie:@Simescu

Veronicooo ,,, Te-ai sesizat din oficiu
Vezii sa nu iti dea cu apostrov si trage aer in piept sa nu va ia fibrilatile pe tancabesti
VALENTINO Discutia noastra se inchide aici suferi de scenarita cronica si nam cum sa ma sesizez din oficiu ca nu sunt institutie de stat gen DNA ,BCCO ,Curtea de Conturi,ANAF dastia cu care mai ma cunosc eu :lol: :lol: :lol: :lol: te rog frumos IGNORAMA
Vice Campion National 2014

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”