SIMESCU VALENTIN scrie:
Vladut nu cred ca este loc si iti spun un lucru : Noi am gresit ca i-am lasat sa faca ce vor cu bani , daca noi toti nu eram de acord cu inparteala asta nu se ajungea aici
Eu personal cred ca o sa se gandeasca de 2 ori daca au vrun interes de a face ceva cu toate ca am auzit si eu niste zvonuri (dar sunt decat vorbe) ,
Suntem putini care vrem sa se afle adevarul cu bani , alti pentru 700 euro tac , este o vrajala frumoasa sa reduci la cluburile pe care ai baza ca te sustin , vezi in finala nu au mai ajuns cluburile care aveai baza ,
Clubul meu inca nu a incasat banii (cei 700 euro) din profitul de anul trecut, cred ca banii sunt deja in alte buzunare....
Dupa terminarea CN vom face verificarea cheltuielilor de anul trecu si de anul acesta, ne vom ocupa noi deoarece Apcr nu are cenzori care sa faca asta !Am gasit insa un pescar(membru al forumului) care va face voluntar aceasta treaba, mai ales ca este cel mai in masura deoarece este de meserie ! (lucreaza la GF)

Mai greu este insa sa demonstram ca tarusii, banda, diplomele, cupele, oamenii au avut alte preturi decat cele anuntate (si facturate) de catre presedintele ciorditor....

Ca te asigur ca stie bine sa fure, cu acte in regula, anul trecut nu l-a prins nimeni !