Cine si ce a furat in Franta ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Cine si ce a furat in Franta ?

Mesaj de cornelserbu »

miron_v1 scrie:luarea unui bun mobil ,fix sau inscrisuri, fara consimtamintul propietarului in scopul de a si-l insusi pe nedrept,
s- a fost comis de minim doua persoane si intr-un loc public.
deci fapta se numeste:
FURT CALIFICAT!

se pedepseste la noi in tara cu privarea de libertate intre min1 an si max ......
chiar daca prejudiciul se recupereaza integral
prietene, nota 4 la penal...mai documenteaza-te ca esti in eroare :D

nu va mai strofocati atata cu furtul din stand, fiindca nu se vor face niciodata standuri de pescuit in fata hotelurilor :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Geanta era la receptie, iar cel care a luat-o a declarat ca este a lui..... POate ne spune Gabi despre cine este vorba.... :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Geanta era la receptie, iar cel care a luat-o a declarat ca este a lui..... POate ne spune Gabi despre cine este vorba.... :roll:
vladut, pana acum si gabi si dan au spus ca geanta era in stada...de ce l-as crede pe croat, mai ales ca ce spune el e cusut cu ata alba

inca o date intreb de unde stia romanul ca exista la receptie o geanta cu propritar necunoscut ???

nu cred ca avem noi mijloacele necesare sa facem o ancheta in sensul asta, dapai sa mai dam si un verdicte...oricum poate a fost un gest urat (atat), sau poate a fost altceva...e greu de aflat.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dinul

Mesaj de dinul »

Citesc cu stupoare ce sa intamplat la un CM de pescuit si mai ales k este vorba despre pescari romani, unde este seful delegatie????? este cel care a raspuns de delegatia Romaniei. Gogu, chiar am fi curiosi sa stim cine este acel pescar de genti de la receptii . Iar tu vicecampionule, daca stii de ce nu spui nimic, un nume chiar daca a facut vreo gluma. Asa ca Victor Oana te rugam sa nu taci si sa fii responsabil de cele intamplate.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

In dimineata zilei in care trebuia sa plecam acasa a inceput sa umble un zvon prin hotel ca multi pescari, din componenta altor tari, renunta la bagaje voluminoase datorita costurilor mari de transport. Situatii similare au fost si la noi dupa unele concursuri de la Sarulesti.

Oamenii nu au aruncat la gunoi respectivele lucruri considerand ca sunt folositoare si le lasau la vedere in fata hotelurilor. Acelasi lucru se intampla si in Germania cand , o data pe luna, intr-o zi bine stabilita se scot in fata caselor lucruri bune care totusi nu mai sunt necesare in familiile respective ,pentru a fi luate de cei cu nevoi. Este un lucru normal ,practicat intr-o tara civilizata si nicidecum injositor pentru nici una din parti.
(Si nici nu are treaba cu codul penal .)

Pe acest fundal unul dintre colegii mei ,insotit de alti trei din echipa moldovei , au gasit o geanta rupta in fata unui hotel . Nu au luat-o si au plecat ,ci au intrebat la receptie care este povestea acesteia. Cei de acolo au spus ca ei au scos-o in strada ,dupa plecarea nationalei respective, langa alte lucruri abandonate .

Cei patru "infractori" au hotarat ca nu este bine sa desfaca geanta in strada si eventual sa imprastie lucrurile de care nu aveau nevoie pe acolo. Nu s-au dus cu ea intr-un loc retras ,ascuns sau in cine stie ce maghernita ci au venit cu ea pe terasa hotelului nostru , in vazul tuturor .

Acum intre studentu ala (care pentru mine tot un ametit ramane cand lasa o astfel de geanta in hotel ) care incearca sa se scoata in fata mamei sale spunand ca a fost furat , cei de la hotel care arunca mortul mai departe si "hotii" nostri care s-au dus "la furat" cu "buletinul" pe spate , nu stiu cine are dreptate...

Hotarati voi asta ...

cata bh

Mesaj de cata bh »

Pentru a elimina orice banuiala care planeaza asupra INTREGULUI LOT NATIONAL al ROMANIEI invit Managerul echipei
sa clarifice OFICIAL aceasta situatie azi 02.Noiembrie.2009 , nu putem astepta la infinit fara o pozitie oficiala referitoare la o atit de grava acuzatie, este vorba de imaginea LOTULUI ROMANIEI .
In situatia in care este adevarat (sper ca nu ) propun sa inaintam autoritatilor in drept o sesizare si sa suspendam pe viata
participarea celor vinovati la toate competitiile organizate in Romania .

Cu stima
Catalin Prichici
Presedinte Imperial Carpfishing Club

ps invit presedintii de cluburi din tara sa dea dovada de fermitate si de seriozitate in tratarea acestei probleme.
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ Dan Mitranescu

Si eu in Africa am renuntat la o parte din bagaj in favoarea cortului cumparat de acolo , dar acel bagaj consta in cizme , saci de crap ,pe care nu le-am lasat in fata hotelului dar sincer sa fiu este greu de crezut ca cineva renunta la Delkimi si la aparat foto sa mai usureze bagajul :D :D pentru o mie si ceva de kilometrii.
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Cristi Y scrie:@ Dan Mitranescu

Si eu in Africa am renuntat la o parte din bagaj in favoarea cortului cumparat de acolo , dar acel bagaj consta in cizme , saci de crap ,pe care nu le-am lasat in fata hotelului dar sincer sa fiu este greu de crezut ca cineva renunta la Delkimi si la aparat foto sa mai usureze bagajul :D :D pentru o mie si ceva de kilometrii.
Cand am vazut Delkimi si eu le-am zis in gluma ca au talharit pe cineva , dar in conjuctura respectiva , in care nu stiau ce este in geanta ,iar aceasta era alaturi de alte lucruri lasate pentru cei care au nevoie de ele , nu este nici pe departe furt.

Daca ametitul ii roaga sa ii inapoieze lucrurile era alta problema , dar ca ii acuza de furt si isca o astfel de umbra asupra unei echipe reprezentative nu cred ca este corect.

Nu este corect nici din partea celor de la hotel care puteau sa rezolve neantelegerea. Daca ei considerau ca a fost un furt de ce nu au anuntat politia ? Era timp suficient sa ii aresteze .Te pomenesti ca i-a legat si le-a bagat si ceva in gura !

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Prea putin conteaza cine a facut-o si cum victimizati voi acum , rau este ca exista posibilitatea sa fie calcat in picioare respectul pe care echipa Romaniei l-a castigat in ultimii ani si sunt curios daca la o participare viitoare (in cazul in care mai exista) va digera cineva sa fie fluierat de o sala intreaga la prezentarea echipei romanesti.
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

sebas

Mesaj de sebas »

O situatie delicata si greu de explicat si dovedit.
Sper, din tot sufletul, sa se clarifice si fara urmari deosebite, mai ales la imaginea echipei.
Personal va pot spune ca in noaptea de 25 spre 26 spre sfarsitul mesei festive noi, delegatia spaniei, am uitat pe spatarul unui scaun o camera video semi profesionala sony dar care valoreaza peste 2000 de euro.
Toata lumea umbla pe afara, la fumat, la povesti, la schimb de tricouri, era un dute-vino afara/inauntru.
Nu s-a atins nimeni de camera, au fost momente cand la masa spaniei nu statea decat camera video singura :D .
Personalul francez a gasito, a puso bine si a doua zi am recuperato, nu eu caci plecasem deja si totul bine mersi.
Noi deja ne luasem gandul de la ea, dar se vede ca nu au fost acolo oameni pusi pe gandul de a fura, de a lua lucruri care nu le apartin.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”