Cine si ce a furat in Franta ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Cine si ce a furat in Franta ?

Mesaj de Dan Mitranescu »

Ce-mi plac mie usile de biserica !

Ce ne apuca pe noi bunele maniere ,corectitudinea si patriotismul cand este vorba sa dam in cap la cineva !

Pana una alta sa acuzi pe cineva de furt ,fara sa ai nici cea mai vaga idee despre ce s-a intamplat, este un comportament palavragistomuierist ( de la muiere nu de la altceva ... :D ) care intrece pe departe insusirea unor lucruri puse la dispozitie de cineva.

Tare ma intreb ce o sa va faceti cu aceste acuzatii cand lucrurile se vor limpezi ?

Dan Mitranescu
Veteran

dinul scrie:Gogu, gabi tomulescu stie sigur cine este, asa ca presedintele clubului din care face parte gabi tomulescu trebuie sa faca acest gest de onoare si sa spuna cine este acest pescar, care a facut un gest care numai o comisie parlamentara l-ar ierta, ce mai incolo... doar si pinalti si becali si penescu de la arges au scapat de aceste comisii sau ma insel eu si Victor Oana musamalizeaza totul. Oana Victor are aceasta obligatie.

ps, ma gandesc ca poate la darvari a cazut cablu de net.
Nu ai auzit ca eu am luat fapta ?

doeat - marko

Mesaj de doeat - marko »

Vali Vesa scrie:
doeat - marko scrie: ...Cel mai tare ma mira faptul ca nu s-au luat masuri si ca geanta respectiva nu a fost trimisa croatului, cu scuzele de rigoare...
De unde stii ???

Discutiile care au loc pe forum ma fac sa cred ca bunurile nu au fost inapoiate.
doeat - marko scrie: ...Ma mira faptul ca inca se mai discuta despre cum si de ce a fost luata...
Astea sunt discutiile ce apar obligatoriu in fiecare an dupa CM. Depinde cine "musca" primul (ca sa nu dea loc sa-l muste altii...) si cine trebuie sa plateasca, sa fie "debarcat". Mai citeste din comentariile de anii trecuti si o sa-mi dai dreptate.
Cine trebuie sa plateasca? Din punctul meu de vedere, faptasul. Sau se asteapta sa plateasca croatul? :)

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Domnilor aici se face o mare confuzie intre fapta numita furt si simpla gasire in fata unui hotel a unei genti uitata sau lasata
Vad ca cei care striga cel mai tare dupa faptasi uita sa spuna ce ar fi facut ei daca erau in locul celor care au gasit geanta.
Se tot face tamtam pe carca nationalei si pe faptul ca cei din lot sau anumite persoane din anturajul lotului au gasit o geanta. Vad ca nici nu se da un comunicat oficial la ce s-a intamplat si ulii sar de gatul celor pe care ii felicitau cu o saptamana in urma.
chiar asha am ajunz domnilor sa ne scoatem ochii cu asha mare ushurintza si sa fim noi procurorii care acuza in nestiintza de cauza?
nu cert pe nimeni si nici nu vreau sa intru in polemica cu cineva insa aveti putina rabdare, pana se definitiveaza aceasta problema si dupa aceea obiectati daca va fi cazul.
este o parere strict personala si trebuie luata ca atare
multumesc
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Dan Mitranescu
Veteran

Stire de ultima ora !

Vasile Anaconda Baboieru a aflat de aceasta poveste si sustine ca ceilalti 3 moldoveni (toti la peste 100 kg) care au participat la jaf alaturi de mine erau oamenii lui. :D

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

de obicei hotul este cel mai tare in gura si de cele mai multe ori scapa basma curata. vedeti cum fac tigani prin trolee si tranvaie !
este normal ca cineva sa plateasca pentru tigania asta, este furt suta in mie ! dar vad ca se cauta musamalizarea faptei, vladut, gabi si alti stie cine sunt faptasii dar nu ii spune ! :arrow: o sa vedem ca de fapt toata lumea va nega fapta, si ca sunt doar povesti. lotul daca este unit asa va face. nu il va da in primire pe hot.
apropo, delkimii la cine sunt si cat vrea pe ei ? :!: :idea:

sper sa numi fie sters iar postul, de data asta l-am salvat !
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Dan Mitranescu,

o sa zici ca-s patriot de circumstanta si ca n-am ce face decit sa comentez, dar mie mi se pare viciere de imagine si echipamentul traditional romanesc alb-portocaliu-negru ! :lol: :lol: Probabil ca asa s-a putut face factura pe care trebuia s-o plateasca F&H, nu? :lol:
Cit despre faptul c-o sa i se inapoieze croatului lucrurile, si se tine ascunsa treaba asta, ca sa aratam ce cinstiti suntem noi, romanii, zau ca tot de cacat ne-am facut...

dinul

Mesaj de dinul »

CURAJUL RASPUNDERII: UNUL DIN CLUBUL OVIDIUS ESTE..........................................

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

CE??????????
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

dragomir marius

Mesaj de dragomir marius »

Salut,
Pana la urma a fost facuta o mare greseala, asta fara discutie, sa se ridice acele lucruri indiferent unde au fost ele.Asa cum eu ca membru al clubului Pelicanul in momentul in care merg pe o balta stiu foarte clar si sunt foarte constient ca daca calc pe bec nu zice nimeni ca Marius a facut sau a zis ci aia de la clubul Pelicanul sunt toti niste ...( cam asta este reactia reala, ca de poate se mai platesc si niste polite) si atunci evit, las de la mine, altfel au de suferit toti colegii de club, deci concluzia finala este ca apartenenta mea la acest club ma obliga.
Asa trebuia gandita si orice actiune pe care colegii nostri pescari din reprezentanta Romaniei o faceau acolo, deoarece riscul este mare si cel mai important lucru va fii cum vor reactiona forurile superioare la acest aspect si consecintele care pot sa apara.
In final asa cum zicea si Andrei Vladeanu in alt post citez:

``cineva vorbea de echipa nationala viitoare. s-ar putea ca aceasta sa nu mai existe, pentru ca in acest
moment riscam o pedeapsa foarte aspra din partea cips-ului. si acest lucru va fi prezentat opiniei publice dupa
intalnirea staff-ului tehnic al nationalei cu reprezentantii cluburilor.``

am incheiat citatul, sa asteptam acest comunicat si pozitia lor oficiala.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”