CLARIFICARI PRIVIND BUNA DESFASURARE A TAVP-C.N

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CLARIFICARI PRIVIND BUNA DESFASURARE A TAVP-C.N

Mesaj de oanavictor »

Andrei I scrie:@ dan Cotelici
Eu zic ca ce am intrebat are legatura cu Comisia de solutionare atat timp cand concurentul contesta (face apel) la hotararea directorului de arbitraj....
Andrei ,sa sti ca nu prea te prinde postura de om care se face ca nu intelege :!: ,cred ca ar trebui sa-ti revii :!:
Te rog sa retii ca pana astazi la ora 16 nu exista nici o comisie ,iar directorul de arbitraj era capul de linie ,adica instanta suprema care nu trebuia sa justifice nimanui hotararile luate .
Sau poate nu ai citit regulamentul postat pe forum in luna februarie :!: :?: si i-l citesti acum pentru prima data :?:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

andrei vladeanu scrie:rog organiztorii celor cinci etape ale turneului sa intocmeasca protocolul scris
referitor la comisiile de arbitraj.
din cine sunt constituite si obligativiatea acestora la fiecare etapa.
sa fie prevazut faptul ca membrii comisiilor sunt reprezentanti ai cluburilor organizatoare,
care nu pescuiesc, o sa fie prezenti pe balta la etape. 72 de ore.
semnat si stampilat
Andrei ...ca vrei sa ai la dispozitie un acord "scris si stampilat" :lol: :lol: al tuturor organizatorilor pe anumite decizii, NICI O PROBLEMA, daca vrei insa sa impui reguli, ATUNCI AI O PROBLEMA.
Cum AvP este implicat in sponsorizarea CN de pescuit la rapitor, unde abordarea propusa de noi e similara si observand ca LA CRAP pozitia e total diferita e greu de inteles CARE SUNT DE FAPT MOTIVATIILE.
The second best is the first loser!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:rog organiztorii celor cinci etape ale turneului sa intocmeasca protocolul scris
referitor la comisiile de arbitraj.
din cine sunt constituite si obligativiatea acestora la fiecare etapa.
sa fie prevazut faptul ca membrii comisiilor sunt reprezentanti ai cluburilor organizatoare,
care nu pescuiesc, o sa fie prezenti pe balta la etape. 72 de ore.
semnat si stampilat
Andrei Vladeanu, te rog sa incetezi cu aceasta atitudine de STAPAN AL TURNEULUI :twisted:
Era mai bine inainte de aceste hotarari ,cand existaU comisii care nu aveau nimic de facut iar organizatorii trebuiau sa raspunda pentru EVENTUALELE GRESELI A-LE ALTORA :?: :?: :?:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

credeam ca ne putem intelege, dar vad ca cineva vrea sa-mi bage mie personal pumnul in gura, ceea ce gasesc ca este de neacceptat, in consecinta, avp nu raspunde de desfasurarea corecta a acestui turneu, ci numai organizatorii, care au lut o hotarare si care nu trebuie sa fie acceptata de avp. deasemeni, organizatorii au obligatia ca acest turneu sa iasa bine, nu sa dea socoteala la avp de fiecare hotarare pe care o iau...avp, doar observa...e ciunga...nu poate baga pumnul in gura nimanui, mai ales daca totul iese bine.

imi pare rau, andrei, dar in felul in care pui problemma, tu care esti lipsit de orice raspundere, ma face sa nu mai dau deloc inapoi...am luat o hotarare si nu trebuie sa prezentam avp nicio semnatura si nicio stampila...daca tu crezi sau nu ca toti organizatorii au fost de acord, putin imi pasa...dar pina a lua in considerare macar pozitia avp, e cale lunga

cu ce drept avp are o pozitie in organizarea si arbitrarea acestui turneu...are vre-o raspundere ?????
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nu sunt stapanul turneului. ci inventatorul lui.
vreti sa arbitreze concurentii? eu nu sunt de acord. voi faceti ce doriti
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

oanavictor scrie: Andrei ,sa sti ca nu prea te prinde postura de om care se face ca nu intelege :!: ,cred ca ar trebui sa-ti revii :!:
Nea' Victor multumesc de complimentul din prima parte :D

Chiar nu "carcoteam" ... pur si simplu am vrut sa inteleg corect.

@Dan Cotelici ...acum mi-e clar si corect. Din raspunsul de la punctul 3 inteleg ca nici un concurent in nici o circumstanta nu poate cere arbitrilor sa stea in spatele altui concurent...

Thank's
Milionar excentric

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Concret, daca ii moare un crap unei echipe Carp Zone in mansa a treia, desfasurata la Tancabesti, cu organizator Carp Zone, cine va hotari daca echipa va fi sau nu descalificata ? :roll:
vladut, daca ii moare un crap unei echipe, in regulament scrie ca echipa respectiva va primi avertisment.

daca o echipa carp zone o comite (o abatere care in regulament este prevazuta cu eliminarea) in mansa de pe tancabesti pe care o si organizeaza, hotararea de eliminare o iau arbitrul principal impreuna cu directorul de arbitraj.

in cazul in care echipa respectiva crede ca hotararea a fost abuziva, va putea depune o contestatie care va fi judecata de comisia pentru litigii de arbitraj din care reprezentantul carp zone nu va face parte, fiindca este necompatibil cu cazul...acum ai inteles ???
perfect de acord!
Pai nu cunosti regulamentul Dle Vladeanu:

Art.V. CANTARIREA SI PASTRAREA PESTILOR:

10. prezentarea la cantar a unui peste mort nu se valideaza;

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

andrei vladeanu scrie:nu sunt stapanul turneului. ci inventatorul lui.
vreti sa arbitreze concurentii? eu nu sunt de acord. voi faceti ce doriti
NU AI INVENTAT NIMIC.
AI GASIT O METODA SA REShAPEZI SITUATIA CA SA POTI JUCA SI TU UN ROL.Dar tu vrei sa fie dominant....... ceea ce dupa cate vezi nu mai este acceptat de comunitate.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

....._I CEAPA MASII DE TREABA! iar a deraiat trenul din cauze de orgolii??

Oameni buni sunt 60 de oameni care vor sa se intreaca sportiv ... nu o comiteti acum :(
Milionar excentric

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Andrei I scrie:....._I CEAPA MASII DE TREABA! iar a deraiat trenul din cauze de orgolii??

Oameni buni sunt 60 de oameni care vor sa se intreaca sportiv ... nu o comiteti acum :(
E pentru mine sau pentru tiz. :lol: :lol: :lol:

PP. 120 de pescari!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”