CLARIFICARI PRIVIND BUNA DESFASURARE A TAVP-C.N

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CLARIFICARI PRIVIND BUNA DESFASURARE A TAVP-C.N

Mesaj de Andrei I »

E pentru nervi ... si pentru indem la calm nu la calamitate :(

120 asa ... mai rau
Milionar excentric

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Poate sa confirme cineva "ZVONUL" ca FIPS se gandeste sa decida ca momitorul se va putea folosi la CM?
Poate cineva sa confirme faptul ca locatia, L'UBY, avea o densitate de 25o kg crap/HA si "ZVONUL" ca o parte din populatia de CRAP a dat coltu'?
Poate cineva sa confirme "ZVONUL" ca somnul pitic e primul la nada pe L'UBY?
The second best is the first loser!

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Andrei I scrie:
120 asa ... mai rau
Vezi...obositi, obositi , ..........la inmultire inca ne mai pricepem :lol: :lol: :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

oanavictor scrie:Andrei Vladeanu, te rog sa incetezi cu aceasta atitudine de STAPAN AL TURNEULUI :twisted:
Era mai bine inainte de aceste hotarari ,cand existaU comisii care nu aveau nimic de facut iar organizatorii trebuiau sa raspunda pentru EVENTUALELE GRESELI A-LE ALTORA :?: :?: :?:
Victore, la sedintele alea interminabile s-au citit si modificat regulamentele pina cind toata lumea a fost deacord si au semnat.
Acum ne trezim ca nu avem comisii. Pai nu s-a hotarit ca, comisia suprema e cea formata din 5 organizatori, director de turneu si director de arbitraj? Adica 7 oameni implicati direct in organizare.
Ce te impiedica ca din cei 7 sa hotarasti la fiecare etapa, 3 care nu sunt implicati in concurs?
Adica tu, Zarguzon si inca unul? La ce mai trebuie o comisie a subcomisiei care alege o comisioara ?
Scuza-ma dar imi suna a altceva. Voi vreti comisii si comisioare pt. a scapa de raspundere. O tot pasati de colo, colo, pt. a se gasi un tap ispasitor.

Da Cornele, AVP are o mare raspundere in organizarea acestui CN.
Eu le-am cedat lor dreptul de organizare.
E firesc ca prin Andrei sa-si exprime punctul de vedere.
Si nu inteleg ce te deranjeaza un P.V cu hotaririle luate? Nu-ti asumi responsabilitatea? E o acoperire, ca la comisii :D

Hai s-o lasam dracu de treaba.
Pina la prima etapa mai e timp, ma gindeam sa comvoc simbata o sedinta sa vedem cine raspinde de comisia de litigii.
Pai astia taie si spinzura fara sa raspunda in fata nimanui?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

dan cotelici scrie:Poate sa confirme cineva "ZVONUL" ca FIPS se gandeste sa decida ca momitorul se va putea folosi la CM?
Poate cineva sa confirme faptul ca locatia, L'UBY, avea o densitate de 25o kg crap/HA si "ZVONUL" ca o parte din populatia de CRAP a dat coltu'?
Poate cineva sa confirme "ZVONUL" ca somnul pitic e primul la nada pe L'UBY?
http/forum.extreme-carpe.com/viewtopic.php?id=3403
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

oanavictor scrie: ... http/forum.extreme-carpe.com/viewtopic.php?id=3403
Nu e bun link-ul
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cornel rosioru scrie:
oanavictor scrie:Andrei Vladeanu, te rog sa incetezi cu aceasta atitudine de STAPAN AL TURNEULUI :twisted:
Era mai bine inainte de aceste hotarari ,cand existaU comisii care nu aveau nimic de facut iar organizatorii trebuiau sa raspunda pentru EVENTUALELE GRESELI A-LE ALTORA :?: :?: :?:
Victore, la sedintele alea interminabile s-au citit si modificat regulamentele pina cind toata lumea a fost deacord si au semnat.
Acum ne trezim ca nu avem comisii. Pai nu s-a hotarit ca, comisia suprema e cea formata din 5 organizatori, director de turneu si director de arbitraj? Adica 7 oameni implicati direct in organizare.

Maestre ,cu scuzele de rigoare te rog sa recitesti ceea ce sa semnat in sedintele alea interminabile ,si daca tu gasesti regulamentul de arbitraj semnat de cei ce au luat parte la intrunire ,eu in fata natiunii recunosc ca sunt un prost si un tampit . :!:
REGULAMENTUL SEMNAT ESTE CEL POSTAT PE 21 DE CATRE GOGU SI CONTINE REGULAMENTUL DE DESFASURARE FARA SA FACA NICI O REFERIRE LA ARBITRAJ SI CONTESTATII IAR CEL NESEMNAT ESTE POSTAT PE 22 DE ZARGUZON SI CUPRINDE O TALMACIRE INTRE CE AR TREBUI SA FIE SI CE VREA ZARGUZON SA FIE ,FARA SA FIE INTREBAT DE CINEVA DE CE A LUAT ACEA HOTARARE :idea: :idea: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

fratilor, eu unul am obosit...nu ma mai intereseaza decat ca etapa pe care incerc s-o organizez, sa iasa cat mai bine...restul, vorba lui andrei ionita, sunt numai orgolii si deja m-am saturat.

fiecare interpreteaza cum vrea, fara a incerca nicio clipa sa se puna in situatia celuilalt...nu e deloc bine !

mai sunt putin peste 3 saptamani pana la prima etapa, motiv pentru care nu am sa ma gandesc decat la organizare, care cred ca ar putea fi inpecabila chiar daca acea comisie ar fi formata din concurenti, din oameni din afara concursului, sau daca n-ar mai exista deloc.

@ cornel

ce responsabilitate sa-mi asum ?...intreaba cineva pe avp de ce n-a iesit bine etapa organizata de mine ? pe mine sigur ma vor intreba insisi concurentii, asa ca lasa-ma sa fac tot posibilul ca sa iasa bine si-ti garantez ca nu fug de raspundere, fiindca daca ar fi fost asa nu inventam alte comisii si comisioare, ci ma durea undeva .
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

cornel rosioru scrie: Eu le-am cedat lor dreptul de organizare.
Dupa o intalnire a unor presedinti de cluburi , intalnire in care nu ti-a convenit ce s-a decis AI CEDAT DREPTUL DE ORGANIZARE catre AVP al carui reprezentant in discutii este Andrei Vladeanu .Punct.

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

Discutii purtate pe seama mortalitatii populatiei piscicole din lacul L'uby:
http://forum.extreme-carpe.com/viewtopic.php?id=3403

Pozitia oficiala a organizatorilor:

http://www.gncarpe.com/Championnats_mon ... il2009.htm
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

senzor planet