Ovidiu Oancea scrie:E bine... In cazul asta avem mai mult timp de concursuri si de pescuit de placere in 2013
Moderator: gor965
Ovidiu Oancea scrie:E bine... In cazul asta avem mai mult timp de concursuri si de pescuit de placere in 2013
Nu Iulius. Ii ia urmatorul lot loculcornel.s scrie:-------------------petre iulian scrie:[quote="gabisandu" Adica, un lot care-si face bugetul cu gandul ca vrea sa castige CN trebuie sa plece de la un minim de 35.000 euro.
pai in cazul in care clubul castigator al CN -ului nu are bani de deplasare ,antrenament ,nada ,etc ...nu merge la C.M. si nu mai avem reprezentant
Asta s-a stabilit in primavara trecuta si a fost votata de catre majoritatea presdintilor de club prezenti. Dar de unde ai dedus tu ca echipele actuale din B (cele care au retrogradat anul trecut, precum si altele proaspat infiintate) sunt mai slabe decat unele echipe din A ? Eu sustin exact contrariul...REMUSGL scrie:Aceasta decizie NU ARE NICI O LOGICA .....Vladut Mateianu scrie: 3.Vor fi 3 manse, dupa 3 manse se va desemna campiona nationala 2013. ULtimele 6 loturi vor retrograda.IN CE CAMPIONAT sau sport se intampla asa ceva ... adica JUMATATE din echipe retrogradeaza ....
Inseamna ca anul care vine primele 6 clasate din B vor trece in A ... care teoretic sunt mai slabe decat echipele retrogradate, pai ASA se echilibreaza CN-ul ???
Am participat la 5 campionate mondiale, deci cred ca pot mai bine sa estimez cat costa deplasarea.....si este vorba de circa 15.000 euro.....gabisandu scrie:Din cate am inteles cheltuiala cu deplasarea lotului campion la mondiale este suportata in totalitate de catre acestia. Este bine ca loturile participante la CN sa stie si acest aspect. Adica, un lot care-si face bugetul cu gandul ca vrea sa castige CN trebuie sa plece de la un minim de 35.000 euro.
Dreptul la libera asociere .... Nici dracu nu a indraznit sa impuna pina acum obigativitatea inregimentarii in AGVPS . Se pare ca de la procesele lui Rudeanu si-au luat masuri ...Vladut Mateianu scrie:Iata cateva concluzii de la sedinta de astazi , sedinta desfasurata in cadrul AGVPS :
..Loturile se pot afilia la AGVPS pana pe 15 martie 2013.
Uiti sa mai pui participarea la CN inca 20.000 euro.Vladut Mateianu scrie:Am participat la 5 campionate mondiale, deci cred ca pot mai bine sa estimez cat costa deplasarea.....si este vorba de circa 15.000 euro.....gabisandu scrie:Din cate am inteles cheltuiala cu deplasarea lotului campion la mondiale este suportata in totalitate de catre acestia. Este bine ca loturile participante la CN sa stie si acest aspect. Adica, un lot care-si face bugetul cu gandul ca vrea sa castige CN trebuie sa plece de la un minim de 35.000 euro.
Si sunt loturi care vor sa participe la CN fara sa aiba mari sperante de castig. De ce sa ii punem sa plateasca si taxa ptr deplasarea viitoarei echipe nationale, si asa sunt destule probleme financiare....
gabisandu scrie:Scuze am gresit la pretul de avion. Este 400 euro * 10 persoane = 4.000 euro doar pentru o singura deplasare. 2 antrenamente + deplasarea la mondiale cat face?