CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CN 2013

Mesaj de Madalin Dirla »

BIG LIKE :wink: !!!
Ovidiu Oancea scrie:E bine... In cazul asta avem mai mult timp de concursuri si de pescuit de placere in 2013 :D

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

cornel.s scrie: Ziceam sa ma lansez si io :| .

In spatiu ? 8)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stai cuminte Tuicare ca e treaba serioasa aici.
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cornel.s scrie:
petre iulian scrie:[quote="gabisandu" Adica, un lot care-si face bugetul cu gandul ca vrea sa castige CN trebuie sa plece de la un minim de 35.000 euro.
-------------------

pai in cazul in care clubul castigator al CN -ului nu are bani de deplasare ,antrenament ,nada ,etc ...nu merge la C.M. si nu mai avem reprezentant :oops:
Nu Iulius. Ii ia urmatorul lot locul :lol: .
Deci Orhei face demonstratii de forta si noi ne racim gura de pomana.
Vorba lui Ovidiu. Nu-mi mai bat capul de-acum incolo decat pentru concursurile cu rotisor sau ceaun :wink: .
Ziceam sa ma lansez si io :| .[/quote]

Mai bine stai tu cuminte, dpa cum ai zis si tu, aici se discuta serios si la obiect. Ramai la rotisor si ceaun, este mai bine ptr toata lumea.....

PS PTR CULTURA TA GENERALA, TOTUL S-A VOTAT, NU A FOST NICIO DEMONSTRATIE DE FORTA.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

REMUSGL scrie:
Vladut Mateianu scrie: 3.Vor fi 3 manse, dupa 3 manse se va desemna campiona nationala 2013. ULtimele 6 loturi vor retrograda.
Aceasta decizie NU ARE NICI O LOGICA ..... :shock: IN CE CAMPIONAT sau sport se intampla asa ceva ... adica JUMATATE din echipe retrogradeaza ....

Inseamna ca anul care vine primele 6 clasate din B vor trece in A ... care teoretic sunt mai slabe decat echipele retrogradate, pai ASA se echilibreaza CN-ul ???
Asta s-a stabilit in primavara trecuta si a fost votata de catre majoritatea presdintilor de club prezenti. Dar de unde ai dedus tu ca echipele actuale din B (cele care au retrogradat anul trecut, precum si altele proaspat infiintate) sunt mai slabe decat unele echipe din A ? Eu sustin exact contrariul...
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

gabisandu scrie:Din cate am inteles cheltuiala cu deplasarea lotului campion la mondiale este suportata in totalitate de catre acestia. Este bine ca loturile participante la CN sa stie si acest aspect. Adica, un lot care-si face bugetul cu gandul ca vrea sa castige CN trebuie sa plece de la un minim de 35.000 euro.
Am participat la 5 campionate mondiale, deci cred ca pot mai bine sa estimez cat costa deplasarea.....si este vorba de circa 15.000 euro.....

Si sunt loturi care vor sa participe la CN fara sa aiba mari sperante de castig. De ce sa ii punem sa plateasca si taxa ptr deplasarea viitoarei echipe nationale, si asa sunt destule probleme financiare....
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:Iata cateva concluzii de la sedinta de astazi , sedinta desfasurata in cadrul AGVPS :
..Loturile se pot afilia la AGVPS pana pe 15 martie 2013.
Dreptul la libera asociere .... Nici dracu nu a indraznit sa impuna pina acum obigativitatea inregimentarii in AGVPS . Se pare ca de la procesele lui Rudeanu si-au luat masuri ... :wink:
De acum pupatul in c..ur al sefilor , se va face atit la intrarea in stand cat si la iesire , la fiecare etapa de CN . Plus cite o poezie patriotica / saptamina / lot afiliat .

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Vladut Mateianu scrie:
gabisandu scrie:Din cate am inteles cheltuiala cu deplasarea lotului campion la mondiale este suportata in totalitate de catre acestia. Este bine ca loturile participante la CN sa stie si acest aspect. Adica, un lot care-si face bugetul cu gandul ca vrea sa castige CN trebuie sa plece de la un minim de 35.000 euro.
Am participat la 5 campionate mondiale, deci cred ca pot mai bine sa estimez cat costa deplasarea.....si este vorba de circa 15.000 euro.....

Si sunt loturi care vor sa participe la CN fara sa aiba mari sperante de castig. De ce sa ii punem sa plateasca si taxa ptr deplasarea viitoarei echipe nationale, si asa sunt destule probleme financiare....
Uiti sa mai pui participarea la CN inca 20.000 euro.
Numai deplasarea la 2-3 antrenamente intr-o tara indepartata precum Portugalia costa foarte mult. Pune doar cheltuiala cu avionul pentru 10 persoane. Biletul dus-intors costa 800 euro de persoana. Ce faci cand CM se desfasoara in Africa? Mergi direct la mondiale? Rezultatele vor fi pe masura pregatirii.

Asadar, cand iti faci bugetul pentru CN 2013 in ideea ca vrei sa castigi campionatul national trebuie sa pleci de la urmatorul calcul minim:
20000 euro CN (Energy a cheltuit peste un miliard anul trecut si rezultatele s-au vazut)
15000 euro CM (dupa spusele tale). Sunt curios cum faci socoteala cand 2 antrenamente in Portugalia iti scoate din buzunar 16000 doar avionul.
-----------------------------------
35.000 euro este minimum de la care pleaca bugetul daca vrei sa ai si rezultate. Sigur, cine vrea sa fie doar cotizant poate sa vina cu trenul, cu 6 pescari, doar cu 4 lansete de bazar, 5 kg de nada de stand, etc. Se poate si asa...

P.S.- AGVPS-ul si mai ales sectiunea de crap ar trebui sa umble si sa caute sponsorizari pentru lotul national asa cum facea APCR-ul. Altfel nu inteleg prin ce sunt reprezentati pescarii de catre ei daca nu se lupta pentru fenomen. Deciziile de ieri vor fi moartea cluburilor si a campionatului national.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Scuze am gresit la pretul de avion. Este 400 euro * 10 persoane = 4.000 euro doar pentru o singura deplasare. 2 antrenamente + deplasarea la mondiale cat face?

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

gabisandu scrie:Scuze am gresit la pretul de avion. Este 400 euro * 10 persoane = 4.000 euro doar pentru o singura deplasare. 2 antrenamente + deplasarea la mondiale cat face?

De ce iti mai faci calculul pt Portugalia?
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”