CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CN 2013

Mesaj de gabisandu »

Vladut Mateianu scrie:Anul trecut 18 cluburi participante la CN au hotarat un sistem. Acum ce facem, il schimbam ca nu-i convine nu stiu cui ?

Gabi, ai calculat cat ar fi o posibila taxa de participare care sa includa chirie balta, organizare,arbitraj si fond deplasare echipa nationala ? Daca nu, fa-o te rog si anunta public taxa....

PS Cum zici tu, 20.000 euro ptr deplasarea echipei nationale, impartit la 12 cluburi , inseamna circa 1800 euro/club doar ptr viitoarea echipa nationala ! Asta vrei, taxe enorme ca sa nu poata participa decat 3-4 cluburi puternice ?
Vladut nu zic sa punem taxe mai mari. Spun ca divizia de crap din AGVPS sa-si mute fundul din scaun si sa caute sponsorizari pentru lot asa cum facea APCR. Au posibilitati mai mari sa obtina, de la privat chiar si de la stat, sponsorizari.
Stau si ma intreb cate cluburi au curajul sa se inscrie intr-un campionat care costa in eventualitatea castigarii lui peste 35.000 euro?

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

P.S.- Pana la urma ce dracu face AGVPS pentru noi? Nimic. Pe langa asta nici sa votam nu mai avem dreptul.

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

dinamovistul scrie:Gabi,stai linistit cu "unirea cluburilor" ,e un club care isi doreste cu orice pret sa iasa campion national si in 2013 si cred ca e cea mai simpla varianta pt. ei,mai usoara decat cea cu tribunalul de anul trecut,se prezinta pe balta Corbu si-au iesit CN 2013 :wink:

Cum am spus Nicu.
Este un moment foarte bun sa boicotam CN.
Este momentul sa fim uniti si sa salvam CN.
Este momentul sa punem piciorul in prag. Ramane de vazut cat de uniti suntem.

Sa nu fi fost tu in locul nostru! Bine ca esti tu destept!
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Vladut Mateianu scrie:
DAVID NICU scrie:
Nu de AGVPS era vorba ci de papagali care incearca sa faca pe sefii pe acolo si in loc sa gasim soluti pt stringeri de fonduri,pt stabilirea unui reg respectat de toata lumea smd stam sa gasim soluti la toate aberatiile lor pt a nu le permite sa le materializeze.
Nu inteleg la cine te referi si la ce aberatii te referi..... ce am stabilit anul trecut toti si nu a fost respectat ? :roll:
Ce ai uitat cumva staborul de anul trecut prin care in loc sa sanctionati vinovati de la prima etapa ati cerut anularea etapei?
Ai uitat dezastru ce a urmat si felul in care sa prezentat pina la final campionatul national?
Despre greselile astea vorbesc,despre votul asta pe care in loc sa il dau in folosul competitie sunt nevoit sa il dau dupa cum imi spun sentimentele si interesul.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gabisandu scrie: In primul rand Vladut, nu inteleg cum de voteaza 6 oameni soarta a 18 cluburi. Nu este normal ca toate cluburile sa-si spuna parerea si sa voteze?
CE SA VOTEZE GABI ? S-A VOTAT ANUL TRECUT UN SISTEM..... L-AI VOTAT SI TU. SE MERGE MAI DEPARTE PE EL.

In al doilea rand, merg la un CN unde cheltuiesc o groaza de bani ca sa stau acasa. Chestia cu plecatul anul viitor este o MARE greseala.
NU COMENTEZ DACA ESTE BINE SAU RAU. DAR ASA S-A DISCUTAT ANUL TRECUT SI A RAMAS STABILIT. CE FACEM ACUM, NE SUCIM ?

Cine ma asigura pe mine ca schimbarea nu se schimba? La un CM trebuie sa mearga echipa cea mai pregatita din acel an. Poate anul asta apare un lot foarte pregatit care castiga toate etapele cu 1-1-1. Nu este normal ca ei sa mearga? Baietii de la Energy merita statui pentru ce au facut si eu ii respect foarte mult. Poate anul asta castiga tot ei si cu atat mai mult voi fi suporterul lor la mondialul din Portugalia. Dar sa plece cel care castiga.
SE VEDE RESPECTUL. NU EI AU CERUT SA PARTICIPE IN PORTUGALIA, ASA S-A STABILIT LA SEDINTA AGVPS DE ANUL TRECUT ! DAR ATUNCI TOTI SPERAU CA EI VOR FI CAMPIONI NATIONALI, DE ACEEA AU SI ACCEPTAT...

Si in al treilea rand, AGVPS ar trebui sa alerge dupa sponsorizari nu sa stea in birourile lor si sa dea directive comuniste precum cea de a fi membru in asociatia lor. Imi ingradeste participarea la CN, participare castigata prin lupta pe balta.AU FACUT ASTA VREODATA CA SA O FACA ACUM ? CREZI CA ESTE OBLIGATIA LOR ? CU CE ITI INGRADESTE PARTICIPAREA ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Vladut Mateianu scrie:@toti

Ptr ca vad ca vorbesc si cativa care au uitat trecutul (sau nu erau inca in bransa), iar vreti sa ne intoarcem de unde am plecat, adica sa desemnam pe cineva sa stranga sponsorizari in numele echipei nationale, ptr ca mai apoi sa iasa certuri cauzate de delapidari, cheltuieli inexistente, procente din sponsorizari in buzunar propriu, etc .
Nu este mai corect ca de propriul buget sa se ocupe direct campionii nationali ? Asa sunt si cheltuielile mai mici ptr cei care vor sa participe la CN, plus ca nu exista riscuri sa "dispara" din banii de sponsorizari !
Mey Vladut, cum dreaq sa le convina asa ceva UNORA ? Nu-ti dai seama ca nu mai sifoneaza EI "potul" si nu mai "controleaza" cine pleaca la CN? . Anul asta, cu orice pret, un lot anume vrea la CM...s-a folosit de tribunal...se foloseste de tv si radio...dar respectul majoritatii pescarilor (amatori) l-a pierdut...ca si clientela...
"Keep it simple!"

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Am spus-o anul trecut dupe terminarea campionatului ,dar o spun si aici .La cel mai mic semn, cei care anul trecut formau o coalitie , vor sari uni la gatul altora fara nici o problema.
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

daca a fost stabilit (in mod oficial-scris/semnat sau verbal???) de catre cluburile care au facut anul trecut noul sistem competitional faptul ca Romania campioana mondiala merge fara calificari la CM 2013, de ce a mai fost nevoie de votul de ieri pe acelasi subiect?
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu mi-am expus punctul de vedere. Fiecare este insa liber sa aiba alta parere si sa si-o expuna, important este sa vina si cu solutii concrete, nu doar cu carcote.

Spor la discutii.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

andrei vladeanu scrie:daca a fost stabilit (in mod oficial-scris/semnat sau verbal???) de catre cluburile care au facut anul trecut noul sistem competitional faptul ca Romania campioana mondiala merge fara calificari la CM 2013, de ce a mai fost nevoie de votul de ieri pe acelasi subiect?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”