Vladut Mateianu scrie:AU FACUT ASTA VREODATA CA SA O FACA ACUM ? CREZI CA ESTE OBLIGATIA LOR ? CU CE ITI INGRADESTE PARTICIPAREA ?
Daca nu o fac sa ne lase pe noi sa ne organizam.
Da. Cred ca este obligatia lor. Asa cum anii trecuti organizatorii s-au ocupat de acest aspect.
Daca nu suntem inscrisi in AGVPS nu putem participa. Si personal nu vreau asta. Vreau sa fiu un club care merge la nationale fara apartenenta sau daca am apartenenta la o asociatie vreau sa fie alegerea mea si nu sa fiu fortat sa o fac.
Cluburile sportive ce nu fac parte din agvps nu au fost invitate sa ia parte la vestita sedinta. Cu toate astea, cred ca trebuie sa ne spunem parerea despre rezultatul sedintei. Asa, sa stie si agvps-ul si distinsul presedinte al subcomisiei de crap, care ar trebui sa ne reprezinte pe noi, nu conducerea agvps, ce gandesc cluburile participante la CN 2012.
1. CN 2013 se va disputa cum s-a hotarat anul trecut, pe divizii. Divizia A va avea 12 cluburi, primele clasate la CN 2012. Daca vreun lot nu poate participa, locul lui va fi luat de urmatorul lot clasat si disponibil sa participe.
- Corect.
2.Gazda va fi lacul Corbu, singura pista de concurs din Romania omologata de AGVPS.
- Corect. Nu neaparat pentru ca este “omologata” de agvps, ci pentru conditiile oferite si munca celor de la RIG Service.
3.Vor fi 3 manse, dupa 3 manse se va desemna campiona nationala 2013. ULtimele 6 loturi vor retrograda.
- Corect. Ar fi de discutat numarul celor care retrogradeaza.
5.Loturile care participa trebuie sa fie membrii Agvps : adica, sa adere direct la Agvps, sa adere la Liga Romana de Crap sau sa adere la un AVPS deja inscris in AGVPS.
- O prostie mai mare nu puteam sa aud. Cand APCR-ul a avut tupeul sa incerce acelasi lucru, multi (inclusiv unii dintre cei ce au votat ieri) au sarit de poponet in sus ca nu e bine si au depus memorii la agvps. Daca va mai amintiti, inclusive Dl Bentu ne-a “recomandat” sa nu o facem, intr-o sedinta APCR. Acum e bine domnilor ??? Dl presedinte al subcomisiei de crap ce are de spus? Ca atunci facuse carare la agvps cu memoriile sub brat.
6. Taxa va reprezenta chiria baltii si arbitrajul, echipa campiona nationala urmand sa se descurce singura de fonduri ptr CM.
- Dl presedinte al subcomisiei de crap sa faca bine sa caute sponsori pentru lotul national, cum se facea si inainte.
7.Inscrierile se fac pana pe 1.04.2013.
- OK
8.Loturile se pot afilia la AGVPS pana pe 15 martie 2013.
- Am mai spus. Nu “inghit” conditionari comuniste. Nu-ti dam salam daca nu cumperi si crema de ghete. Astea sunt sechele ramase de pe timpul muncii partiotice, voluntar-obligatorie.
9.Campionii nationali 2013 vor reprezenta Romania la CM din 2014, din Spania.
- NU. Campionii nationali din 2013 merg la CM 2013.
10.Campionii mondiali en-titre, Energy Brasov Romania, vor reprezenta Romania si anul acesta la CM din Portugalia, avand posibilitatea sa-si apere titlul suprem.
- Cu toata stima si respectul pe care-l port pescarilor din Clubul Energy (si Vali stie), NU! Pai la ce bun sa mai particip la CN 2013 cand, poate, o sa ajung la CM in 2014? Dar daca (Doamne fereste) unu sau mai multi membrii ai clubului nu vor mai fi in 2014? Si ce se intampla daca Energy castiga CM 2013? Merg si in 2014. Si campionii din 2013 ce fac? Dau marunt din buze…
11.Regulament Fips-Cips, punctaj bazat pe locul ocupat de lot.
andrei vladeanu scrie:daca a fost stabilit (in mod oficial-scris/semnat sau verbal???) de catre cluburile care au facut anul trecut noul sistem competitional faptul ca Romania campioana mondiala merge fara calificari la CM 2013, de ce a mai fost nevoie de votul de ieri pe acelasi subiect?
Vasilica Baboieru scrie:Sistemul cips fips este facut pentru o singura mansa
like Vali
Corect . Si nu este aplicabil la etapele de CN.O
intrepretare insa a acestuia, da.
P.S La CM, desi nu aveam veste, eram niste papagali cu ecusoane. Daca se arbitreaza
la CN cum s-a arbitrat la CM, garantez ca iese un topic de 1000 de pagin pe Crapmania
Magarie mai mare ca asta cu obligativitatea inscrierii CLUBURILOR la AGVPS nu am vazut . Daca tot se vrea un banut drept cotizatie - mai corect este ca pescarii care alcatuiesc cluburile sa fie catalogati drept pescari sportivi contra unei taxe de cca 20 lei / platita an la o asociatie tip AVPS ( judeteana , locala , etc ) sau de cumpararea unui permis de pescuit sportiv gen ANPA .
Dar sa conditionezi dreptul de inscriere la un CN de aplicarea documentatie in vederea asocierii fortate ... e cam mult .
De fapt se doreste controlul statutar al cluburilor , sa nu mai maraie nimeni in front - pentru ca odata exclus din AGVPS nu mai participa la CN . Eu zic sa va ganditi bine la chestia asta .
Val scrie: De fapt se doreste controlul statutar al cluburilor , sa nu mai maraie nimeni in front - pentru ca odata exclus din AGVPS nu mai participa la CN .