CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: CN 2013

Mesaj de Val »

Credeti-ma ca le stiu bine mentalitatea . Si la vanatoare , fac demersuri peste demersuri , sa introduca din nou obligativitatea de a face parte dintr-o asociatie , cu toate ca legea desparte acum calitatea de vanator de obligativitatea de a te inscrie automat intr-o asociatie . Asta duce la mai putine cotizatii , pierderea controlului asupra vanatorilor ( care pot fi independenti si care pot vina pe orice fond - RNP , AVPS , etc contra unei taxe in bani ) si nu mai au sperietoarea maxima - adica marai si nu esti de acord cu conducerea , te excludem si predai matale frumos arma la Politie ...
Adica pe romaneste , daca nu putem cu vanatorii , lasa ca incercam cu pescarii ... sa intram ca boii la jug .

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Din cate inteleg asta e un foc de paie :lol: nu trimite nimeni pe nimeni nicaieri pana nu ajvps nu da un comunicat oficial
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de barbumarius »

Care ar fi problema ca fiecare club participa cu o suma suplimentara de 2000-2500E ?
Macar stii ca in eventualitatea unei deplasari la CM ai scapat de grija banilor.
Apropo, sunt concursuri private unde taxa de participare e in jur de 500E si premiile nu sunt nici pe departe comparabile cu satisfactiile unui campion national.

PS. De premierea podiumului la fiecare etapa vad ca nici nu se mai pune problema.(poate fi una din solutiile care ar elimina noncombatul)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vali Vesa scrie:
Val scrie: De fapt se doreste controlul statutar al cluburilor , sa nu mai maraie nimeni in front - pentru ca odata exclus din AGVPS nu mai participa la CN .
Ai pus punctul pe I !!!
Ba nicidecum. Nu le-ar aduce niciun beneficiu insa prin ideea de a-i absorbi pe sportivii de nationale si mondiale s-ar proteja impotriva extinctiei. Pentru asta se folosesc de oameni precum Orhei si mai nou de Vlad care se pare ca-i orb. Ce crezi Vlade ca iti poate aduce o "afiliere", in sensul demonstrat pe topicul asta de catre tine?
Inca n-ai inteles ca AGVPS-ul e pe duca si e o chestiune de catva timp pana se va intampla? Sper sa se termine mai repede ca sa nu cazi si in alte pacate! Vei vedea. Tot la un batal fript la foc mic vei ajunge, dar cu mai multe bube pe cap. Daca vrei sa ma-ntelegi?!
Urban culture.

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

aproape tot ce discutati voi aici,este si problema pescuitului stationar,
anul asta merg cu echipa in italia la CM pe cluburi si inca nu stim de unde facem rost de bani(probabil ca si in anii trecuti ,pe70%- 90% bani personali)
eu am propus mai demult ,dar fara efect
1 EURO in taxa de permis de fiecare pescar sa se duca la competitie in cont separat pentru toate categoriile de pescuit.....cum se imparte ....vedem noi
sunt peste 200.000 de cotizanti
in alta ordine de idei ....cine ii opreste pe presedintii de ajvps sau agvps sa nu puna in fata celui care vine pentru o autorizatie de vanatoare(trofeu sau alta vanatoare speciala),o mica hartiuta de sponzorizare (cat de mica) pentru loturile nationale.....cine credeti ca iau astfel de autorizatii pe bani incredibil de multi?.....cei care au bani ffff multi....credeti ca nu ar da pe firmele lor o sponsorizare oficiala si deductibila pentru loturile de pescuit ale Romaniei?....sunt sigur ca ar da ,dar cine sa faca asta?...ii doare in popou de noi
cat e 1 EURO ? JUMATATE DE PACHET DE TIGARI sau o treime mai exact/AN
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

bogdanpesc scrie:aproape tot ce discutati voi aici,este si problema pescuitului stationar,
anul asta merg cu echipa in italia la CM pe cluburi si inca nu stim de unde facem rost de bani(probabil ca si in anii trecuti ,pe70%- 90% bani personali)
eu am propus mai demult ,dar fara efect
1 EURO in taxa de permis de fiecare pescar sa se duca la competitie in cont separat pentru toate categoriile de pescuit.....cum se imparte ....vedem noi
sunt peste 200.000 de cotizanti
in alta ordine de idei ....cine ii opreste pe presedintii de ajvps sau agvps sa nu puna in fata celui care vine pentru o autorizatie de vanatoare(trofeu sau alta vanatoare speciala),o mica hartiuta de sponzorizare (cat de mica) pentru loturile nationale.....cine credeti ca iau astfel de autorizatii pe bani incredibil de multi?.....cei care au bani ffff multi....credeti ca nu ar da pe firmele lor o sponsorizare oficiala si deductibila pentru loturile de pescuit ale Romaniei?....sunt sigur ca ar da ,dar cine sa faca asta?...ii doare in popou de noi
cat e 1 EURO ? JUMATATE DE PACHET DE TIGARI sau o treime mai exact/AN
Ce vorbim Bogdane?! Atata timp cat au situatia asta ce sa-si mai bata capul? Nu vezi ca se merge inca la ei cu jalba in protap? Din 1 euro ala la taxa isi vor face parte si pentru "ursu'" de pe Valea Gurghiului, apoi pentru "cerbu'" din Arad si tot asa. Noi s`tem prosti. Nu ne pricepem la vanatori de-astea dedicate.
Asta au demonstrat de cand sint ei pe piata. Sa vedem daca o sa inteleaga "lumea" cum e cu Ministerul Padurilor, Apelor si Pescuitului :wink: .
Ia cere-le tu o autorizatie de urs, cand nu e vorba de rabie si vezi, primesti?
Urban culture.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Foarte bine Bogdanpesc, nu m-am gandit la asta. S-ar putea adauga o "cota" mica in taxa de permis, 2-5lei, nu cred ca o sa moara nimeni (s-au scumpit taxele la stat si n-a murit nimeni). Daca se zice ca sunt peste 200k persoane care platesc taxa de permis, s-ar aduna suma pentru echipa nationala de Crap, Spining, feeder si eu mai stiu ce.

Iar asta cu Campionatul Mondial in Romania, eu zic ca a fost foarte bine pentru echipele care participa la CN. De ce? (e doar parerea mea) Simplu, CN din 2012 merge in2013 in Portugalia (pana vine CM2013, echipa CN are timp sa-si faca antrenamente, sa se invete cu lacul etc). Echipa CN 2013, are timp pana la CM2014 din Spania sa-si faca antrenamentele, etc. Si tot asa, echipa din 2015 merge la 2016, etc...

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Pai ce timp are? Lotul care merge la mondiale in 2013 trebuie sa vina si la CN. Altfel cade in B si nici nu-si mai joaca sansa sa mearga in 2014. Are timp dupa CN exact ca celelalte loturi.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

gabisandu scrie:Pai ce timp are? Lotul care merge la mondiale in 2013 trebuie sa vina si la CN. Altfel cade in B si nici nu-si mai joaca sansa sa mearga in 2014. Are timp dupa CN exact ca celelalte loturi.

Eh, asta cu Divia B, am uitat-o, dumneavoastra sunteti mai familiarizat cu regulamentul si stiti mai bine decat mine.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

GClaudiu scrie:
gabisandu scrie:Pai ce timp are? Lotul care merge la mondiale in 2013 trebuie sa vina si la CN. Altfel cade in B si nici nu-si mai joaca sansa sa mearga in 2014. Are timp dupa CN exact ca celelalte loturi.

Eh, asta cu Divia B, am uitat-o, dumneavoastra sunteti mai familiarizat cu regulamentul si stiti mai bine decat mine.
:lol: :lol: :lol: .
Corect Gabi. Bravo! Uite un alt punct de vedere.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”