Moderator: gor965
In conditiile de anul trecut in care majoritatea arbitrilor trebuiau sa ajunga in Agronomie sa ia autocarul,Vladut Mateianu scrie: Apropo, poate ar prefera diurna de hrana si se descurca singuri...si se rezolva cazul ! Gen 10 euro/zi cred ca este OK.
Si cu cat cresc? De cate masini ar fi nevoie sa se care toata logistica la Corbu?Sionut scrie:In conditiile de anul trecut in care majoritatea arbitrilor trebuiau sa ajunga in Agronomie sa ia autocarul,Vladut Mateianu scrie: Apropo, poate ar prefera diurna de hrana si se descurca singuri...si se rezolva cazul ! Gen 10 euro/zi cred ca este OK.
nu prea e viabil sa vii cu mancarea de acasa. Pe langa aceasta se mai adauga bagaj din vesela, aragaz etc.
Nu mai poti sa le iei in carca pe toate, trebuie sa pleci cu masini si cresc cheltuielile de transport.
Nu mah. Eu vorbesc tot de arbitraj. Ma repet, asa procedam cu APC 21 la etapele LRS si nimeni nu era suparat ca gateste ci din contra toata lumea era multumita ca mananca ce vrea si facut a la carte.Vladut Mateianu scrie:Vezi ca trebuie totul x 3, ptr ca sunt 3 sectoare la cativa km intre ele !![]()
Cornele, asa merge in delta, la un CN arbitrii vin sa arbitreze ! Si asta inseamna respectare regulament, directii de pescuit, cantariri, etc ! Gatitul nu intra in atributile arbitrilor, organizatorul nu ptr asta ii va plati !
Si hai sa incheiem subiectul, cred ca am depasit momentul cand toate se faceau pe genunchi....
Vladut a decis - e sponsor pe acest segment si arbitrii o sa manance doar de la restaurantele MGM Grand, Aragawa sau Masa...lolVladut Mateianu scrie:...
Si hai sa incheiem subiectul, cred ca am depasit momentul cand toate se faceau pe genunchi....
Bai amsterdame, frankfurtere sau cum te cheama, macar fi creativ frate si vino cu idei. Iar ejti nevorbit!RSC scrie:Vladut a decis - e sponsor pe acest segment si arbitrii o sa manance doar de la restaurantele MGM Grand, Aragawa sau Masa...lolVladut Mateianu scrie:...