CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: CN 2013

Mesaj de andrei vladeanu »

hai!
The One Team

Sionut

Mesaj de Sionut »

Vladut Mateianu scrie: Apropo, poate ar prefera diurna de hrana si se descurca singuri...si se rezolva cazul ! Gen 10 euro/zi cred ca este OK.
In conditiile de anul trecut in care majoritatea arbitrilor trebuiau sa ajunga in Agronomie sa ia autocarul,
nu prea e viabil sa vii cu mancarea de acasa. Pe langa aceasta se mai adauga bagaj din vesela, aragaz etc.
Nu mai poti sa le iei in carca pe toate, trebuie sa pleci cu masini si cresc cheltuielile de transport.
CS APS

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stiu Ionut, dar nu vezi ce zice Adrian ? Ptr mine arbitrii sunt pe locul 1, de ei depinde reusita unui CN ! Si nu sunt adeptul jumatatilor de masura la acest nivel...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Sionut scrie:
Vladut Mateianu scrie: Apropo, poate ar prefera diurna de hrana si se descurca singuri...si se rezolva cazul ! Gen 10 euro/zi cred ca este OK.
In conditiile de anul trecut in care majoritatea arbitrilor trebuiau sa ajunga in Agronomie sa ia autocarul,
nu prea e viabil sa vii cu mancarea de acasa. Pe langa aceasta se mai adauga bagaj din vesela, aragaz etc.
Nu mai poti sa le iei in carca pe toate, trebuie sa pleci cu masini si cresc cheltuielile de transport.
Si cu cat cresc? De cate masini ar fi nevoie sa se care toata logistica la Corbu?
Deci eu zic ca-n banii aia se poate realiza un super arbitraj.
O butelie cu arzator, vreo 2,3 ceaune, ligheane de plastic, tocator, niste cutite, linguroiu pt ceaun, toporas si eventual un polog sa faci adapost. Apoi materialele individuale, cu cort ( pt doua persoane ), pat, sac de dormit, haine, vesela s.a. acarete. P-astea le iau la mine in masina si mai incape loc de o persoana ca sa ma ajute la descarcat si instalat tabara. Plus ca daca reusesc sa-mi instalez cuiul de remorca aduc toata tabara.
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Vezi ca trebuie totul x 3, ptr ca sunt 3 sectoare la cativa km intre ele ! :D

Cornele, asa merge in delta, la un CN arbitrii vin sa arbitreze ! Si asta inseamna respectare regulament, directii de pescuit, cantariri, etc ! Gatitul nu intra in atributile arbitrilor, organizatorul nu ptr asta ii va plati !
Si hai sa incheiem subiectul, cred ca am depasit momentul cand toate se faceau pe genunchi.... :wink:
CS SENZOR

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Cine este organizatorul competitiei? AGVPS , RIG Service, cele doua impreuna? Cine ia astfel de decizii?
Marius Sârbu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Agvps, cu sprijinul asociatilor memmbre. Iar Carp Club Corbu este direct afiliata la Agvps. La fel si Carping , la fel si Baricada si Liga de Crap (cu toate cluburile care o alcatuiesc Pelicanul, Energy, etc).

Dar sper sa se tina cont de parerile tuturor participantilor la CN !
CS SENZOR

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:Vezi ca trebuie totul x 3, ptr ca sunt 3 sectoare la cativa km intre ele ! :D

Cornele, asa merge in delta, la un CN arbitrii vin sa arbitreze ! Si asta inseamna respectare regulament, directii de pescuit, cantariri, etc ! Gatitul nu intra in atributile arbitrilor, organizatorul nu ptr asta ii va plati !
Si hai sa incheiem subiectul, cred ca am depasit momentul cand toate se faceau pe genunchi.... :wink:
Nu mah. Eu vorbesc tot de arbitraj. Ma repet, asa procedam cu APC 21 la etapele LRS si nimeni nu era suparat ca gateste ci din contra toata lumea era multumita ca mananca ce vrea si facut a la carte.
Dar nu vreau sa intretin polemicile daca cealalta solutie e mai buna.
Urban culture.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Vladut Mateianu scrie:...
Vladut a decis - e sponsor pe acest segment si arbitrii o sa manance doar de la restaurantele MGM Grand, Aragawa sau Masa...lol
"Keep it simple!"

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

RSC scrie:
Vladut Mateianu scrie:...
Vladut a decis - e sponsor pe acest segment si arbitrii o sa manance doar de la restaurantele MGM Grand, Aragawa sau Masa...lol
Bai amsterdame, frankfurtere sau cum te cheama, macar fi creativ frate si vino cu idei. Iar ejti nevorbit!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”