Moderator: gor965
Mai mult de 12 nu se poateVladut Mateianu scrie: ASTA ASA ESTE, DAR NU MANCANDU-NE DE SUB UNGHII.....DAR EU AS PREFERA O TAXA MICA, SA VINA CAT MAI MULTE LOTURI, IAR CAMPIONII NATIONALI SA SE DESCURCE SINGURI CU DEPLASAREA ! AU UN AN TIMP SA GASEASCA SPONSORI !
Pai anul trecut ce a avut meniul de la rig service in plus?Vladut Mateianu scrie:Asta nu satura niciun copil......Zarguzon Adi scrie: PS :Cascaval Pane + Cartofi Prajiti + Salata de varza + paine + desert = 12 lei nu cred ca este bataie de joc
30 ron* 30 zile =900 ron peste salariu mediu pe economie nu cred ca este bataie de jocIn fine, ma abati de la lucruri serioase, o sa vorbesc sa te lase pe tine sa te ocupi de mancare ptr toti arbitrii cu 30 lei/zi. Urmarile te privesc.
Am cerut de la pescari sfaturi si solutii, dar nu asa.... arbitrii nu au omorat pe nimeni sa ne batem joc de ei, iar patronul baltii nu cred ca are vreo obligatie la noi....
Ba se poate Dane ! Divizia B se va desfasura simultan, iar cheltuielile legate de organizare se vor imparti la mai multe cluburi ..... In B se poate inscrie oricine !Dan Badarcea scrie:Mai mult de 12 nu se poateVladut Mateianu scrie: ASTA ASA ESTE, DAR NU MANCANDU-NE DE SUB UNGHII.....DAR EU AS PREFERA O TAXA MICA, SA VINA CAT MAI MULTE LOTURI, IAR CAMPIONII NATIONALI SA SE DESCURCE SINGURI CU DEPLASAREA ! AU UN AN TIMP SA GASEASCA SPONSORI !
Am renuntat sa mai comandam....astea au fost urmarile, ptr ca intr-adevar portile erau insuficiente si de multe ori gresite comenzile ! Dar noi am avut solutii, la arbitrii altfel se pune problema !Dan Badarcea scrie:
Pai anul trecut ce a avut meniul de la rig service in plus?
in afara de faptul ca-l aduceau rece pe balta sau incurcau comenzile,a fost doar mai scump![]()
A privit pe cineva urmarile?
Si daca in B se inscriu 15-17-19 loturiVladut Mateianu scrie: Ba se poate Dane ! Divizia B se va desfasura simultan, iar cheltuielile legate de organizare se vor imparti la mai multe cluburi ..... In B se poate inscrie oricine !
HAi sa fim seriosi......Dan Badarcea scrie:Si daca in B se inscriu 15-17-19 loturiVladut Mateianu scrie: Ba se poate Dane ! Divizia B se va desfasura simultan, iar cheltuielile legate de organizare se vor imparti la mai multe cluburi ..... In B se poate inscrie oricine !