CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Sionut
Puncte: 0

Re: CN 2013

Mesaj de Sionut »

Zarguzon Adi scrie: In kaufland exista meniu ceafa de porc cu paine si muraturi 7 roni; crezi ca 4 meniuri sunt suficiente in 18 ore?
Foarte adevarat . tu poti manca acest meniu timp de 4 zile ?
Oricum nu cred ca asta e aspectul cel mai important acum ; conteaza sa gasesti oameni de calitate care sa se bage
la aceasta munca.
CS APS

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Am dat un exemplu in kaufalnd au patru tipuri de meniuri acesta este cel mai scump .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Adi, esti pe langa iar.....
Vorbim despre catering, adica cu servire pe balta... Este bataie de joc fata de arbitri sa le dai 3 mese /zi cu 30 lei, adica 10 lei / masa !
Nu mai lungesc discutia, m-am lamurit. Si nu mi-ai raspuns in legatura cu participarea ta la acest CN ! Deci ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

petre iulian scrie:Daca tot sunt doar 12 loturi participante din A putem face si calificarile din B in acealas timp .

exemplu se iau primele 12 locuri de pe fiecare sector si se fac grilele de A si ultimele 12 locuri din sector si se fac grilele de B si rezolvam doua campionate :D

ce zici ?

ps. am zis 12 locuri in B CA SA ZIC MAXIM
----------

ce zici Vladut ?
binenteles ca astept mai multe pareri dar ma intereseaza mai mult celor ce participa.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@iulica

era postat de vreo 2 ore ! nu stiai de unde ti-a venit ideea , nu ? :lol:
Vladut Mateianu scrie:
eugen dragnea scrie:Intrebare pentru Vladut pentru ca el a votat din toata inima si cu toata convingerea la AGVPS:
-Ce se intampla daca in divizia B in urma rearanjarii datorita neprezentarii ramane o singura echipa,pe ce criteriu se retrogradeaza dupa desfasurare CN ? Dar daca vin 3 cluburi noi care nu au participat la CN 2013 si datorita neprezentarii raman unu sau doua locuri in divizia A,cine merge la CN dintre cele 3 cluburi noi ?
S-a discutat si asta, daca raman locuri libere in A , vin primele clasate din B. Daca si asa raman locuri, vor participa loturile proaspat inscrise in ordinea inscrierilor ! Si apropo, daca vor fi loturi si ptr A si ptr B, se vor desfasura simultan pe Corbu, fiecare sector are 25 de standuri ! (12 standuri divizia A, apoi pauza 4-5 standuri, apoi divizia B) . Si asa vor fi cheltuieli mai mici, deci va scadea taxa de inscriere.. :wink:
eugen dragnea scrie:Intrebare pentru toata lumea:
-De ce aveti nevoie de 3 etape de calificare si sa cheltuiti o gramada de bani,cand FIPS-ul a putut acorda titlul de campion mondial pe aceeasi balta si in aceleasi conditii fara suspiciuni de fraudare ?!
Corect, dar asa au stabilit cluburile participante la CN anul trecut si cred ca este normal sa respectam votul majoritatii...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Vladut Mateianu scrie:
Vorbim despre catering, adica cu servire pe balta... Este bataie de joc fata de arbitri sa le dai 3 mese /zi cu 30 lei, adica 10 lei / masa !
Nu mai lungesc discutia, m-am lamurit. Si nu mi-ai raspuns in legatura cu participarea ta la acest CN ! Deci ? :roll:

Meniul ala nu e catering, e caterinca :!: :!: :( :roll:

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Vladut Mateianu scrie:
In ultimii trei ani tu ai participat de doua ori si eu de trei asa ca daca va fi un sistem viabil fi sigur ca voi participa la Campionatul National dar dupa cum vad iar o sa dati cu batul in balta.

PS :Cascaval Pane + Cartofi Prajiti + Salata de varza + paine + desert = 12 lei nu cred ca este bataie de joc
30 ron* 30 zile =900 ron peste salariu mediu pe economie nu cred ca este bataie de joc

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

GClaudiu scrie:Pai nea Cornel, mergem amandoi, facem un bors pescaresc cu peste din sacii de pastrare +1
Eu vorbesc serios. Cand arbitram la APC 21 asa se proceda. Ne ocupam singuri de mancare, ceaune, gratare etc. Bine nu eu eram bucatarul sef, dar in banii aia sunt convins ca totul iese corespunzator. 3 mese / zi + gustarea in traista. Si bineinteles fara bautura.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Zarguzon Adi scrie:
Vladut Mateianu scrie:
In ultimii trei ani tu ai participat de doua ori si eu de trei asa ca daca va fi un sistem viabil fi sigur ca voi participa la Campionatul National dar dupa cum vad iar o sa dati cu batul in balta.

PS :Cascaval Pane + Cartofi Prajiti + Salata de varza + paine + desert = 12 lei nu cred ca este bataie de joc
30 ron* 30 zile =900 ron peste salariu mediu pe economie nu cred ca este bataie de joc
Nu asa Adi. La ceaun si gratar, pa balta si nu-ti mai bati capul cu cateringile :).
Ia fa o socoteala cu o gustare rece dimineata, doua feluri ( friptura si ciorba, sau tocana si ciorba, doua gateli si ai rezolvat totul ), iar seara ceva subtire.
Cazarea la cort in campul de arbitraj, pa balta, inca din prima noapte ca sa se organizeze totul si asta ar fi.
Ultima oară modificat Dum Ian 20, 2013 22:04 de către miyagi, modificat de 2 ori în total.
Urban culture.

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Nu stiu de ce va mai chinuiti cu maruntisuri , taxa va fi de 11000 ron de club , ce mai conteaza cateva mi de lei in plus la arbitri .. :mrgreen:
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual