CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Claudiu Garlea
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CN 2013

Mesaj de Claudiu Garlea »

Zarguzon Adi scrie:
GClaudiu scrie:Mancare de 30lei pe zi, pufuleti cu surprize sau le cumpara cate un carton de oua.

Ai postat inaintea mea, gandeste-te ca arbitrii aia trebuie sa manance de minim 3 ori pe zi, cam tot la 90lei ajungi pe zi.

tu mananci de 90 lei pe zi ? asta inseamna 2700. ron pe luna ma faci sa rad cu lacrimi.in centru vechi la restaurantul lui ILIE DUMITRESCU 18 RON mananci cat poti ,orice OMV are in meniu la pranz oferta 12 ron si exemplele pot continua.

Pai domnule Zarguzon, dumneavoastra mancati o masa pe zi ?! Mancati acum si mai mancati maine? Dumneavoastra ati zis o masa cu 30lei, ganditi-va ca arbitru ala trebuie sa manance cel putin 3 mese pe zi. Ganditi-va ca se disputa in perioada verii, cand lumea vine pe LITORAL, cand patronii de restaurante fac o gramada de bani. Hai sa zicem ca un arbitru nu mananca de 30lei o masa, si organizatorii o sa dea 50lei pe 3 mese. Nu comparam ce mancam acasa, cu toate ca intr-o familie cu 4 persoane se duc ceva bani pe mancare. Ati zis intr-o postare, ca arbitru sa-ti plateasca singur chiria, pai isi baga ceva in cei 500lei si in campionatul national de pescuit la crap, in perioada verii cand o camera e 100lei si nu imi spuneti ca-s si la 50lei ca stiu ce camere cu egrasie si gandaci gasesti la 50lei.

Nu comparati o masa in oras cu una in familie, cand cu 50lei mananci o zi intreaga 4persoane (daca ai noroc). :wink:

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

GClaudiu scrie:
Zarguzon Adi scrie:
GClaudiu scrie:Mancare de 30lei pe zi, pufuleti cu surprize sau le cumpara cate un carton de oua.

Ai postat inaintea mea, gandeste-te ca arbitrii aia trebuie sa manance de minim 3 ori pe zi, cam tot la 90lei ajungi pe zi.

tu mananci de 90 lei pe zi ? asta inseamna 2700. ron pe luna ma faci sa rad cu lacrimi.in centru vechi la restaurantul lui ILIE DUMITRESCU 18 RON mananci cat poti ,orice OMV are in meniu la pranz oferta 12 ron si exemplele pot continua.

Pai domnule Zarguzon, dumneavoastra mancati o masa pe zi ?! Mancati acum si mai mancati maine? Dumneavoastra ati zis o masa cu 30lei, ganditi-va ca arbitru ala trebuie sa manance cel putin 3 mese pe zi. Ganditi-va ca se disputa in perioada verii, cand lumea vine pe LITORAL, cand patronii de restaurante fac o gramada de bani. Hai sa zicem ca un arbitru nu mananca de 30lei o masa, si organizatorii o sa dea 50lei pe 3 mese. Nu comparam ce mancam acasa, cu toate ca intr-o familie cu 4 persoane se duc ceva bani pe mancare. Ati zis intr-o postare, ca arbitru sa-ti plateasca singur chiria, pai isi baga ceva in cei 500lei si in campionatul national de pescuit la crap, in perioada verii cand o camera e 100lei si nu imi spuneti ca-s si la 50lei ca stiu ce camere cu egrasie si gandaci gasesti la 50lei.

Nu comparati o masa in oras cu una in familie, cand cu 50lei mananci o zi intreaga 4persoane (daca ai noroc). :wink:
sunt 75 de casute pe balta mare si cam 15 pe balta mica la pretul de 30 ron

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Daca tot sunt doar 12 loturi participante din A putem face si calificarile din B in acealas timp .

exemplu se iau primele 12 locuri de pe fiecare sector si se fac grilele de A si ultimele 12 locuri din sector si se fac grilele de B si rezolvam doua campionate :D

ce zici ?

ps. am zis 12 locuri in B CA SA ZIC MAXIM
Ultima oară modificat Dum Ian 20, 2013 20:00 de către petre iulian, modificat 1 dată în total.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Ops....se pare ca daca se vrea se poate si ieftin si bun !
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Sionut

Mesaj de Sionut »

Din experienta mea, eu as imparte arbitrii cam in 3 categorii :
- cei care o fac din pasiune in care factorul material nu este important (dar nici nu lipseste cu desavarsire)
- cei in care factorul material este importzonant (principala motivatie de participare)
- si a treia categorie o combinatie intre cele 2 de mai sus

@Adi Zarguzon,
in conditiile in care esti treaz cel putin 18 ore din 24, nu cred ca cu 30 lei acoperi o masa ok pentru un arbitru .
CS APS

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Le fac eu masa gratis.

Sarmale umplute cu intuneric, sandvishuri cu urme de salam, pui fugiti din tigaie, copane de peste.

No offense.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Sionut scrie:Din experienta mea, eu as imparte arbitrii cam in 3 categorii :
- cei care o fac din pasiune in care factorul material nu este important (dar nici nu lipseste cu desavarsire)
- cei in care factorul material este importzonant (principala motivatie de participare)
- si a treia categorie o combinatie intre cele 2 de mai sus

@Adi Zarguzon,
in conditiile in care esti treaz cel putin 18 ore din 24, nu cred ca cu 30 lei acoperi o masa ok pentru un arbitru .
In kaufland exista meniu ceafa de porc cu paine si muraturi 7 roni; crezi ca 4 meniuri sunt suficiente in 18 ore?

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

petre iulian scrie:
Vladut Mateianu scrie:
900 este ok, dar atentie, nu toti banii ajung la arbitrii ! doar 500(5 zile) + transport, impozite,mancare 4 zile si cazare 1 noapte.
---------

daca le dai 900 in mana la fiecare arbitru cred ca este mai multumit :wink:
mancare ,transport ,cazare o zi se descurca el ca este baiat mare :D
La banii astia ma bag arbitru. Nu mai trebuie platit nici-un impozit ca venitul personal va fi sub 600 ( banii in mana ). La transport semnez dispozitii de plata, iar cu mancarea ma ocup s-o fac personal pentru toata brigada.
Urban culture.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Pai nea Cornel, mergem amandoi, facem un bors pescaresc cu peste din sacii de pastrare +1

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”