Zarguzon Adi scrie:GClaudiu scrie:Mancare de 30lei pe zi, pufuleti cu surprize sau le cumpara cate un carton de oua.
Ai postat inaintea mea, gandeste-te ca arbitrii aia trebuie sa manance de minim 3 ori pe zi, cam tot la 90lei ajungi pe zi.
tu mananci de 90 lei pe zi ? asta inseamna 2700. ron pe luna ma faci sa rad cu lacrimi.in centru vechi la restaurantul lui ILIE DUMITRESCU 18 RON mananci cat poti ,orice OMV are in meniu la pranz oferta 12 ron si exemplele pot continua.
Pai domnule Zarguzon, dumneavoastra mancati o masa pe zi ?! Mancati acum si mai mancati maine? Dumneavoastra ati zis o masa cu 30lei, ganditi-va ca arbitru ala trebuie sa manance cel putin 3 mese pe zi. Ganditi-va ca se disputa in perioada verii, cand lumea vine pe LITORAL, cand patronii de restaurante fac o gramada de bani. Hai sa zicem ca un arbitru nu mananca de 30lei o masa, si organizatorii o sa dea 50lei pe 3 mese. Nu comparam ce mancam acasa, cu toate ca intr-o familie cu 4 persoane se duc ceva bani pe mancare. Ati zis intr-o postare, ca arbitru sa-ti plateasca singur chiria, pai isi baga ceva in cei 500lei si in campionatul national de pescuit la crap, in perioada verii cand o camera e 100lei si nu imi spuneti ca-s si la 50lei ca stiu ce camere cu egrasie si gandaci gasesti la 50lei.
Nu comparati o masa in oras cu una in familie, cand cu 50lei mananci o zi intreaga 4persoane (daca ai noroc).