Moderator: gor965
Eu stiu sigur ca in clasament nu s-a schimbat nimic , altfel mergem mai departe cu procesele ..Vladut Mateianu scrie:Eu stiu bine situatia Marian, si ptr mine clasamentul oficial 2012 este cel final fara mansa 1, mansa fraudata in totalitate ! Doar ca Agvps va tine cont de hotararea obtinuta in instanta de catre un club care se considera defavorizat ! Si apropo, eu cred ca Agvps nu a facut recurs (putea sa o faca si sa-si pastreze decizile) din cauza ca a primit un ordin de "sus".... de la cine, vom afla cat de curand...Marian Constantin scrie:Oficial clubul Overten a terminat pe locul 11 , va rog nu mai dezinformati prin atasarea unui clasament facut pe genunchi ..Vladut Mateianu scrie:Acesta este un clasament postat de Gabi Tomulescu dupa procesul prin care Agvps a dat titlul altui club :
11. Overten
Cu cata lejeritate vorbesti tu despre CAT AR TREBUI SA PRIMEASCA UN ARBITRU si despre CE AR TREBUI SA FACA PATRONUL BALTII !Zarguzon Adi scrie:Din 2004 pana anul trecut s-au organizat calificari fara balon si fara masa festiva. Suma de 500 roni pentru 72 ore de arbitraj este super suficienta. Cazarea pentru cei care nu sunt din constanta se poate face la casutele de pe balta gratis. Masa arbitrilor se poate asigura cu 30 roni pe zi de orice firma de catering (se incadreaza la alte cheltuieli). Pana anul trecut balta era pusa gratis pentru campionatul national, iar uneori patronii de balti pentru aceasta onoare mai faceau si mici sponsorizari pentru lotul national. Sistemul eliminatoriu s-a practicat ani de zile cu succes.
Nu stiu daca balta Corbu va fi pusa gratuit la dispozitie si in 2013, nici nu pot cere asta, este o investitie privata pe care eu personal o respect si o apreciez. Probabil ca referitor la taxa (daca vafi sau nu) ne va anunta patronul lacului, Florin Carstocea.petre iulian scrie:Balta Corbu nu este pusa la dispozitie gratis ?
un raspuns concret !
si eu sunt de acord cu sistem eliminatoriu dar dupa doua etape![]()
dupa doua etape raman 6 echipe care pleaca de la 0 in finala .