eu am fost arbitru pe suma asta si mi-am platit singur transport, cazare si masa (vorbim de sibiu , oradea si piatra neamt );Vladut Mateianu scrie:Cu cata lejeritate vorbesti tu despre CAT AR TREBUI SA PRIMEASCA UN ARBITRU si despre CE AR TREBUI SA FACA PATRONUL BALTII !Zarguzon Adi scrie:Din 2004 pana anul trecut s-au organizat calificari fara balon si fara masa festiva. Suma de 500 roni pentru 72 ore de arbitraj este super suficienta. Cazarea pentru cei care nu sunt din constanta se poate face la casutele de pe balta gratis. Masa arbitrilor se poate asigura cu 30 roni pe zi de orice firma de catering (se incadreaza la alte cheltuieli). Pana anul trecut balta era pusa gratis pentru campionatul national, iar uneori patronii de balti pentru aceasta onoare mai faceau si mici sponsorizari pentru lotul national. Sistemul eliminatoriu s-a practicat ani de zile cu succes.![]()
Concret, TU ai veni arbitru ptr 500 lei ? Si , daca as fi organizatorul ti-as da tie banii de mancare sa asiguri tu 3 mese pe zi cu 30 lei pe zi ! Hai sa fim seriosi. Nu vreau sa fie conditiile de la CM , dar nici sa ne scobim in c.r ca ultimii boscheti...pana la urma este CN al Romaniei !
sa nu uitam totusi ca salariul minim pe economie este 850 roni si mananci ce ai acasa si dormi pe intretinerea ta;
am oferte cate vrei de firme de catering care pentru un mimim de 30 portii pot asigura meniul zilei cu 30 roni;
taxa pe balta este de 100 roni / 24 ore pentru o echipa; pentru 36 echipe in prima mansa ( 12 loturi * 3 echipe * 3 zile)
oricine va face reducere si ajungi in jur de 4000 euro toate cele 3 manse;
concluzia este ca daca se vrea se poate sa ramana si oarece buget pentru lotul national