CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: CN 2013

Mesaj de Zarguzon Adi »

Vladut Mateianu scrie:
Zarguzon Adi scrie:Din 2004 pana anul trecut s-au organizat calificari fara balon si fara masa festiva. Suma de 500 roni pentru 72 ore de arbitraj este super suficienta. Cazarea pentru cei care nu sunt din constanta se poate face la casutele de pe balta gratis. Masa arbitrilor se poate asigura cu 30 roni pe zi de orice firma de catering (se incadreaza la alte cheltuieli). Pana anul trecut balta era pusa gratis pentru campionatul national, iar uneori patronii de balti pentru aceasta onoare mai faceau si mici sponsorizari pentru lotul national. Sistemul eliminatoriu s-a practicat ani de zile cu succes.
Cu cata lejeritate vorbesti tu despre CAT AR TREBUI SA PRIMEASCA UN ARBITRU si despre CE AR TREBUI SA FACA PATRONUL BALTII ! :oops:
Concret, TU ai veni arbitru ptr 500 lei ? Si , daca as fi organizatorul ti-as da tie banii de mancare sa asiguri tu 3 mese pe zi cu 30 lei pe zi ! Hai sa fim seriosi. Nu vreau sa fie conditiile de la CM , dar nici sa ne scobim in c.r ca ultimii boscheti...pana la urma este CN al Romaniei !
eu am fost arbitru pe suma asta si mi-am platit singur transport, cazare si masa (vorbim de sibiu , oradea si piatra neamt );
sa nu uitam totusi ca salariul minim pe economie este 850 roni si mananci ce ai acasa si dormi pe intretinerea ta;
am oferte cate vrei de firme de catering care pentru un mimim de 30 portii pot asigura meniul zilei cu 30 roni;
taxa pe balta este de 100 roni / 24 ore pentru o echipa; pentru 36 echipe in prima mansa ( 12 loturi * 3 echipe * 3 zile)
oricine va face reducere si ajungi in jur de 4000 euro toate cele 3 manse;
concluzia este ca daca se vrea se poate sa ramana si oarece buget pentru lotul national

Claudiu Garlea
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Claudiu Garlea »

Mancare de 30lei pe zi, pufuleti cu surprize sau le cumpara cate un carton de oua.

Ai postat inaintea mea, gandeste-te ca arbitrii aia trebuie sa manance de minim 3 ori pe zi, cam tot la 90lei ajungi pe zi.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

eu cred ca o taxa de 5.000 ron x 12 cluburi acopera arbitrajul /cazare/mancare
cred ca 900 de arbitru este de ajuns pe o etapa (nu ma injurati arbitrilor dar asta cred eu )

25 arbitrii X 900= 22.500 x 2 etape =45.000

finala (6 loturi ) 13 arbitrii x 900=11.700

45.000+ 11.700=56.700 - 60.000 cat s/a strans raman 3.300 pentru veste /hartie/consumabile

daca balta este gratis cred ca ne incadram in acest buget mai ales ca nu cred ca nu gasim nici un sponsor :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Zarguzon Adi scrie:
eu am fost arbitru pe suma asta si mi-am platit singur transport, cazare si masa (vorbim de sibiu , oradea si piatra neamt );
TU ESTI UNIC ADI, TU NU TE-AI DUS PTR BANI CA ARBITRU !
Zarguzon Adi scrie: sa nu uitam totusi ca salariul minim pe economie este 850 roni si mananci ce ai acasa si dormi pe intretinerea ta;
ASTA ESTE MENTALITATE COMUNISTA, TE OCUPI TU DE ARBITAJ ANUL ACESTA ? GASESTI TU ARBITRII DE CALITATE LA BANII ASTIA ? APROPO, NU ESTE NICIUN ARBITRU DE LA CN PREZENT PE FORUM SA INTERVINA ? :roll:
Zarguzon Adi scrie:am oferte cate vrei de firme de catering care pentru un mimim de 30 portii pot asigura meniul zilei cu 30 roni;
NICI TU NU CREZI ASTA. TE BATE LUMEA PE BALTA. POSTEAZA UN MENIU CU 3 MESE CARE SA VALOREZE 30 DE LEI. SAU PUNE LINKUL CA SA NE ARATI CA NU BATI CAMPII...
Zarguzon Adi scrie: taxa pe balta este de 100 roni / 24 ore pentru o echipa; pentru 36 echipe in prima mansa ( 12 loturi * 3 echipe * 3 zile)
oricine va face reducere si ajungi in jur de 4000 euro toate cele 3 manse;
" ORICINE " VA FACE REDUCERE ? IAR VORBESTI TU IN NUMELE PATRONILOR DE BALTA ? SI CE FACEM, TINEM CN SI IN AFARA ZONEI DE CONCURS LASAM PESCARII CA INTR-O ZI OBISNUITA ? NU REALIZEZI CA NU MERGE CU JUMATATI DE MASURA ?
Zarguzon Adi scrie: concluzia este ca daca se vrea se poate sa ramana si oarece buget pentru lotul national
ASTA ASA ESTE, DAR NU MANCANDU-NE DE SUB UNGHII..... :oops: DAR EU AS PREFERA O TAXA MICA, SA VINA CAT MAI MULTE LOTURI, IAR CAMPIONII NATIONALI SA SE DESCURCE SINGURI CU DEPLASAREA ! AU UN AN TIMP SA GASEASCA SPONSORI !

Apropo, tu cu clubul Mr.Fish participi anul acesta la CN sau doar facem discutii din lipsa de preocupare ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

petre iulian scrie:eu cred ca o taxa de 5.000 ron x 12 cluburi acopera arbitrajul /cazare/mancare
cred ca 900 de arbitru este de ajuns pe o etapa (nu ma injurati arbitrilor dar asta cred eu )

25 arbitrii X 900= 22.500 x 2 etape =45.000

finala (6 loturi ) 13 arbitrii x 900=11.700

45.000+ 11.700=56.700 - 60.000 cat s/a strans raman 3.300 pentru veste /hartie/consumabile

daca balta este gratis cred ca ne incadram in acest buget mai ales ca nu cred ca nu gasim nici un sponsor :wink:
900 este ok, dar atentie, nu toti banii ajung la arbitrii ! doar 500(5 zile) + transport, impozite,mancare 4 zile si cazare 1 noapte.

si restul calculelor sunt corecte..partial ! :wink: iar despre balta nu pot zice nimic, asteptam sa vedem despre ce suma este vorba....

PS daca era balta mea nu o puneam gratuit stiind cat am investit in ea ! si mai ales ca este singura balta care indeplineste standardele fips-cips ! :wink:
CS SENZOR

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

pana nu stim daca balta este gratis nu putem face un buget asa ca vorbim degeaba ...
Eu nu stiu cat s/a platit anul trecut un arbitru / bani +mancare/cazare si este greu sa fac un calcul real....

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

GClaudiu scrie:Mancare de 30lei pe zi, pufuleti cu surprize sau le cumpara cate un carton de oua.

Ai postat inaintea mea, gandeste-te ca arbitrii aia trebuie sa manance de minim 3 ori pe zi, cam tot la 90lei ajungi pe zi.

tu mananci de 90 lei pe zi ? asta inseamna 2700. ron pe luna ma faci sa rad cu lacrimi.in centru vechi la restaurantul lui ILIE DUMITRESCU 18 RON mananci cat poti ,orice OMV are in meniu la pranz oferta 12 ron si exemplele pot continua.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:
900 este ok, dar atentie, nu toti banii ajung la arbitrii ! doar 500(5 zile) + transport, impozite,mancare 4 zile si cazare 1 noapte.
---------

daca le dai 900 in mana la fiecare arbitru cred ca este mai multumit :wink:
mancare ,transport ,cazare o zi se descurca el ca este baiat mare :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Cateringul inseamna altceva Adrian. Adica implica si livrarea pe balta.
Astept sa postezi link catre o firma de catering din Constanta care aduce pe balta 3 mese/zi cu 30 lei ! Si atentie ce contin, nu la bataie de joc... ca te ia lumea la bataie !
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

petre iulian scrie:
Vladut Mateianu scrie:
---------

daca le dai 900 in mana la fiecare arbitru cred ca este mai multumit :wink:
mancare ,transport ,cazare o zi se descurca el ca este baiat mare :D
Impozitul tot trebuie platit. :wink: La CN sunt niste reguli pe care trebuie sa le respectam...
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”