Moderator: gor965
Asa va si fi. Democratie. Eu ptr asta lupt ! Daca voi simti ca vin ordine de "sus" voi fi primul care va face scandal.....gabisandu scrie: P.S.2 - Raman la parerea ca asta este cel mai bun an pentru a boicota campionatul si a incerca un protocol cu AGVPS. Noi trebuie sa ne organizam CN, dupa regulile dorite de noi, discutate de noi si votate de toate loturile participante.
Total de acord cu tine Adi, si eu as fi procedat la fel. dar ce facem ca anul trecut, cele 18 cluburi au ales sistemul actual, care sa fie respectat 3 ani ! Iar ne sucim ?Zarguzon Adi scrie:Revenirea la sistemul eliminatoriu ar fi ok.trei manse cu finala de sase loturi .toate pe un singur sector in finala mai exact pe A.Avantajele ar fi o taxa mai mica de participare deoarece cheltuielile scad de la o mansa la alta proportional cu numarul de echipe calificate ; non combatul s-ar reduce aproape de zero .pentru organizator ar fi cel mai avantajos sistem nu ar mai fi nevoie sa scoata bani din buzunar. De ce nu se vrea sistemul elimnatoriu si se prefera cel campionat este alta poveste
S-a discutat si asta, daca raman locuri libere in A , vin primele clasate din B. Daca si asa raman locuri, vor participa loturile proaspat inscrise in ordinea inscrierilor ! Si apropo, daca vor fi loturi si ptr A si ptr B, se vor desfasura simultan pe Corbu, fiecare sector are 25 de standuri ! (12 standuri divizia A, apoi pauza 4-5 standuri, apoi divizia B) . Si asa vor fi cheltuieli mai mici, deci va scadea taxa de inscriere..eugen dragnea scrie:Intrebare pentru Vladut pentru ca el a votat din toata inima si cu toata convingerea la AGVPS:
-Ce se intampla daca in divizia B in urma rearanjarii datorita neprezentarii ramane o singura echipa,pe ce criteriu se retrogradeaza dupa desfasurare CN ? Dar daca vin 3 cluburi noi care nu au participat la CN 2013 si datorita neprezentarii raman unu sau doua locuri in divizia A,cine merge la CN dintre cele 3 cluburi noi ?
Corect, dar asa au stabilit cluburile participante la CN anul trecut si cred ca este normal sa respectam votul majoritatii...eugen dragnea scrie:Intrebare pentru toata lumea:
-De ce aveti nevoie de 3 etape de calificare si sa cheltuiti o gramada de bani,cand FIPS-ul a putut acorda titlul de campion mondial pe aceeasi balta si in aceleasi conditii fara suspiciuni de fraudare ?!
Eu stiu bine situatia Marian, si ptr mine clasamentul oficial 2012 este cel final fara mansa 1, mansa fraudata in totalitate ! Doar ca Agvps va tine cont de hotararea obtinuta in instanta de catre un club care se considera defavorizat ! Si apropo, eu cred ca Agvps nu a facut recurs (putea sa o faca si sa-si pastreze decizile) din cauza ca a primit un ordin de "sus".... de la cine, vom afla cat de curand...Marian Constantin scrie:Oficial clubul Overten a terminat pe locul 11 , va rog nu mai dezinformati prin atasarea unui clasament facut pe genunchi ..Vladut Mateianu scrie:Acesta este un clasament postat de Gabi Tomulescu dupa procesul prin care Agvps a dat titlul altui club :
11. Overten