Ovidiu Oancea scrie:In alta ordine de idei, am auzit ca anul asta se va furaja cu aroma de gutuie... ca cica pruna nu mai e nici ea ce a fost![]()
RSC, tu ce zici?
nu merge cu gutuie ca nu se pupa cu N-Butyric-ul.
Moderator: gor965
Ovidiu Oancea scrie:In alta ordine de idei, am auzit ca anul asta se va furaja cu aroma de gutuie... ca cica pruna nu mai e nici ea ce a fost![]()
RSC, tu ce zici?
Mare dreptate ai... Dar cica si distanta de pescuit se modifica...Zarguzon Adi scrie:Ovidiu Oancea scrie:In alta ordine de idei, am auzit ca anul asta se va furaja cu aroma de gutuie... ca cica pruna nu mai e nici ea ce a fost![]()
RSC, tu ce zici?
nu merge cu gutuie ca nu se pupa cu N-Butyric-ul.
So, sue me. Tu de ce faci aluzii nepotrivite la lume aiurea. Amsterdam-ereRSC scrie:
Postacule... ai grija cu aluziile nepotrivite ca e sezonul proceselor!
Mai devreme unu' vroia o ciorba, acum tu vrei o "recomandare bazata pe THC"...iar aici e topicul CN 2013...toto `U`C scrie:RSC ajung la Olanda-Romania poti sa imi faci o recomandare bazata pe THC.
un coffee shop renumitRSC scrie:Mai devreme unu' vroia o ciorba, acum tu vrei o "recomandare bazata pe THC"...iar aici e topicul CN 2013...toto `U`C scrie:RSC ajung la Olanda-Romania poti sa imi faci o recomandare bazata pe THC.
ps: tradu-mi ce-i pus intre ghilimele, ca habar n-am ce vrei sa zici/sugerezi/etc