Tocmai am mancat la Excalibur si sunt cam balonat...cornel.s scrie:Mda! Omu` de cand trage pe nas aere prin europa a devenit sceptic.

Moderator: gor965
Tocmai am mancat la Excalibur si sunt cam balonat...cornel.s scrie:Mda! Omu` de cand trage pe nas aere prin europa a devenit sceptic.
La Kogalniceanu?RSC scrie:Tocmai am mancat la Excalibur si sunt cam balonat...cornel.s scrie:Mda! Omu` de cand trage pe nas aere prin europa a devenit sceptic.
Nu mai este acolo - acum e la fostul CC, langa Tandaricacornel.s scrie:La Kogalniceanu?RSC scrie:Tocmai am mancat la Excalibur si sunt cam balonat...cornel.s scrie:Mda! Omu` de cand trage pe nas aere prin europa a devenit sceptic.
La Kogalniceanu?[/quote]RSC scrie:Tocmai am mancat la Excalibur si sunt cam balonat...cornel.s scrie:Mda! Omu` de cand trage pe nas aere prin europa a devenit sceptic.
Ai baut apa in care trebuia sa te speli ?RSC scrie:
Tocmai am mancat la Excalibur si sunt cam balonat...
Sionut scrie:Ai baut apa in care trebuia sa te speli ?RSC scrie:
Tocmai am mancat la Excalibur si sunt cam balonat...
Terminati cu aluziile la "supapa", sa va fie rusinecornel.s scrie:Sionut scrie:Ai baut apa in care trebuia sa te speli ?RSC scrie:
Tocmai am mancat la Excalibur si sunt cam balonat...![]()
![]()
. O fi facut decoct de servetele
.
Cu calculatoru' si televizoru' Carping-pvtv manipuleaza poporu'RSC scrie:andrei vladeanu scrie:cred ca fac marti seara la PVTV LIVE emisiune pe tema asta...
Cand totul este evident ce sa mai spui si tu? ca p-aia cu "vremea comunistii" nu poti s-o bagiOvidiu Oancea scrie:Cu calculatoru' si televizoru' Carping-pvtv manipuleaza poporu'RSC scrie:andrei vladeanu scrie:cred ca fac marti seara la PVTV LIVE emisiune pe tema asta....
1.Era clar de la inceput ca av, scornel,oancea, etc trag sforile pe aici pentru Carping., Interesul (economic) poarta fesul...
...
Atat ai putut?Nu mai sunt nici clonele astea ce erau odinioara...