CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
eugen dragnea
pescar de competitie

Re: CN 2013

Mesaj de eugen dragnea »

Vladut Mateianu scrie:In orice domeniu, decizia conducatorilor pe unii ii multumeste iar pe altii nu. Cine va fi in masura sa dea verdictul ? :roll:
Ne bazam pe onestitatea fiecaruia si oricum va fi prea evidenta "mocirla" pe care o va crea AGVPS ca sa poti da inapoi ! :D
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

Pai mergeti, fratilor, la cine are dreptul asta!!! De ce nu mergeti sa va afiliati acolo si sa faceti cn-uri fara numar, moka, trai pe vatrai...? De ce va mai agitati cu agvps-ul? De ce le cereti comunicate despre cn, de ce le cereti divizii, sponsorizarea lotului, etc? Mergeti la cei ce pot organiza legal un CN...[/quote]

Care mergeti fratilor ? Ii numeri pe degete pe cei care au incercat palid sa faca ceva. Toata lumea organizeza pe forum, fiecare isi sustine propriile interese iar cand nu le convine ceva se gaseste imediat un tap ispasitor.
Frecventezi forumul asta de cativa ani ... chiar nu vezi ca traim intr un deja vu?
Urmatorul tap ispasitor este Orhei, are toate calitatile: hulit de o buna parte, sustinut de uni sa isi faca treaba cu el.
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

toto `U`C scrie:Pai mergeti, fratilor, la cine are dreptul asta!!! De ce nu mergeti sa va afiliati acolo si sa faceti cn-uri fara numar, moka, trai pe vatrai...? De ce va mai agitati cu agvps-ul? De ce le cereti comunicate despre cn, de ce le cereti divizii, sponsorizarea lotului, etc? Mergeti la cei ce pot organiza legal un CN...
Care mergeti fratilor ? Ii numeri pe degete pe cei care au incercat palid sa faca ceva. Toata lumea organizeza pe forum, fiecare isi sustine propriile interese iar cand nu le convine ceva se gaseste imediat un tap ispasitor.
Frecventezi forumul asta de cativa ani ... chiar nu vezi ca traim intr un deja vu?
Urmatorul tap ispasitor este Orhei, are toate calitatile: hulit de o buna parte, sustinut de uni sa isi faca treaba cu el.[/quote]

And the show will go on.
Singura solutie n-ar trebui sa tina cont de gasirea unui tap ispasitor ci de protejarea intereselor totalitare ale participantilor, investitorilor si a etichetei carpfishingului. Cu astea e alcatuit mediul despre care se discuta atat. In orice disputa, atat de iure cat si de facto se va tine cont de "izvorul de drept" - traditie, cutume, rezultate, cat si de interesul generalizat de stat.
Pana acum ce avem? Avem doar rezultate, avem participanti, avem si n-avem un interes de stat, dar avem anarhisti care vor cateceva moca din tot: din patrimoniul AGVPS, patrimoniul carpfishingului si nu ezita sa calce peste cadavre ( aviz amatorilor ) pentru a obtine beneficii. E terenul slab si de ce sa nu profite. Asta-i realitatea.
Pana una alta va trebui sa avem un CN-u si participanti la CM-u.
Despre asta e vorba.
Urban culture.

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

gabisandu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Cred ca nu ai fost tu atent Dane. Crezi ca am inventat eu ? Suna-l si pe Vali Martoiu daca nu ma crezi, sa-l intrebi de cand stie de aceasta varianta.
Altfel crezi ca insistam ?
Vladut eu nu am votat asa ceva. Managerul baietilor de la Energy a spus ca inainte de mondiale au primit oferta asta de la AGVPS. As fi curios sa stiu cine din cele 18 cluburi au votat o asemenea decizie anul trecut.
Da ma intreb si eu cine a votat treaba asta.

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Vladut Mateianu scrie:
Vasilica Baboieru scrie:Vladut ,dupa cum te stiu eu te lasi usor influentat de sentimente .Nu neaparat tii cu cineva anume ,dar aici este vb de noi pescarii, nu de cluburi sau persoane .
Ps Stiu ca esti roman ,dar si eu sunt! :lol:
Cam ai dreptate. In loc sa-mi vad de afacerea mea pierd timp sa incerc sa ajut la construirea unui CN curat si ajung sa fiu acuzat de toate relele aparute in ultimii ani... mai bine ma lipsesc. :(
Vladut tu te zbati extraordinar de tare pentru niste decizii votate de 4 reprezentanti de club din 18 cate au fost prezente anul trecut. Nu cred ca e surprinzator pentru tine ca exista o mare nemultumire in randul celorlalti... Surprinzator este ca te lupti asa de tare pentru unele decizii care sunt cel putin discutabile. Esti precum spartanii din 300, cu spatele la zid si sabia in mana, combati valuri dupa valuri de nemultumiti.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ovidiu Oancea scrie:
Vladut Mateianu scrie:
Vasilica Baboieru scrie:Vladut ,dupa cum te stiu eu te lasi usor influentat de sentimente .Nu neaparat tii cu cineva anume ,dar aici este vb de noi pescarii, nu de cluburi sau persoane .
Ps Stiu ca esti roman ,dar si eu sunt! :lol:
Cam ai dreptate. In loc sa-mi vad de afacerea mea pierd timp sa incerc sa ajut la construirea unui CN curat si ajung sa fiu acuzat de toate relele aparute in ultimii ani... mai bine ma lipsesc. :(
Vladut tu te zbati extraordinar de tare pentru niste decizii votate de 4 reprezentanti de club din 18 cate au fost prezente anul trecut. Nu cred ca e surprinzator pentru tine ca exista o mare nemultumire in randul celorlalti... Surprinzator este ca te lupti asa de tare pentru unele decizii care sunt cel putin discutabile. Esti precum spartanii din 300, cu spatele la zid si sabia in mana, combati valuri dupa valuri de nemultumiti.
Da Ovidiu, eu chiar cred ca putem sa coabilitam cu Agvps-ul, sa ne respecte si sa-i respectam. Si la fel cred ca Energy merita sa mearga si anul acesta la CM !
Nu-mi convine, dar asa simt.... Nu-mi convine ptr ca simt ca anul acesta CS Senzor va avea un cuvant greu de spus in CN si , cu putin noroc putem fi noi CN ...si sa stam acasa ! :D

Ideea este ca este buna si varianta lui Andrei, cu o noua organizatie care sa cuprinda toate cluburile si sa aiba un protocol cu Agvps-ul... si aceasta idee este sustinuta si de Florin Carstocea ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:
Ovidiu Oancea scrie:Vladut ,dupa cum te stiu eu te lasi usor influentat de sentimente .Nu neaparat tii cu cineva anume ,dar aici este vb de noi pescarii, nu de cluburi sau persoane .

Da Ovidiu, eu chiar cred ca putem sa coabilitam cu Agvps-ul, sa ne respecte si sa-i respectam. Si la fel cred ca Energy merita sa mearga si anul acesta la CM !
Nu-mi convine, dar asa simt.... Nu-mi convine ptr ca simt ca anul acesta CS Senzor va avea un cuvant greu de spus in CN si , cu putin noroc putem fi noi CN ...si sa stam acasa ! :D

Ideea este ca este buna si varianta lui Andrei, cu o noua organizatie care sa cuprinda toate cluburile si sa aiba un protocol cu Agvps-ul... si aceasta idee este sustinuta si de Florin Carstocea ! :wink:
Si eu cred ca-i solutia momentului. Ar fi cazul sa decida si Energy-ul asupra unei pozitii. Sau macar a unui punct de vedere. Si Energy-ul a beneficiat de performanta celorlalte cluburi si nu le poate ignora tocmai acum. Pe timpul desfasurarii CM-ului am fost singurul injurat care ovationa Energy-ul si pe Florin Carstocea. Cred ca trebuie revenit la acel moment si revazut, reanalizat si reparat totul.
Inca odata, toata stima pentru rezultatul care a facut istorie.
Urban culture.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Vladut Mateianu scrie: Ideea este ca este buna si varianta lui Andrei, cu o noua organizatie care sa cuprinda toate cluburile si sa aiba un protocol cu Agvps-ul... si aceasta idee este sustinuta si de Florin Carstocea ! :wink:
Pai si ce mai asteptati? ingropa securea,ia-l pe varul Andrei de manuta,cereti-va scuze pentru cele vrute si cele nevrute si faceti asocierea cluburilor de dragul pescuitului ,nu pentru un interes anume,nu din orgoliu,nu din dorinta de a plati cine stie ce polite...ci doar ca a venit momentul sa treceti la nivelul urmator...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornel.s scrie:Si eu cred ca-i solutia momentului. Ar fi cazul sa decida si Energy-ul asupra unei pozitii..
eu zic ca-s de acord.
carpingul sunt problema (ca de obicei... :D )
The One Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nu face bine nimanui sa se compromita cineva in momentul asta. Fie ca e vorba de Energy, Carping, AGVPS, Vladut sa Domnul Carstocea. E nevoie de unitate si trebuie vazut cum trebuie abordata provocarea titlului mondial in mod national si nu in particular, daca s-a ajuns la situatia asta.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”