RSC scrie:Cand nu exista argumente se arunca sablonul cu "gandire comunista"...cu toate ca este gandire imperialista 100%: in toata lumea asta cine nu-i afiliat, etc nu exista pentru asociatia/entitatea/grupul/colectivitatea/poporul respectiv. Ca sa votezi la prezidentiale trebuie sa ai cetatenia statului respectiv, ca sa votezi la agvps trebuie sa fii afiliat, etc...
Uite alta gandire imperialista 100%. M-as asocia cu placere la agvps daca aceasta ar avea dreptul legal de a organiza campionatul national. Repet, LEGAL Altfel,tot in imperialism,aceasta s-ar numi asociere in vederea comiterii de infractiuni.(parca asa scrie in legea sportului organizarea de competitii sportive fara autorizatie)
eugen dragnea scrie:Ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri va rog :
-De ce este atat de interesat Vladut Mateianu si LRC prin Victor Oana de plecarea lotului Energy la CM din Portugalia ?
-Dar de aderarea la AGVPS a loturilor independente?
-Ce interes are sa sustina propunerea ca fiecare club sa-si finanteze lotului castigator la CM cand mai normal este ca participantii la CN sa plateasca o cota parte pentru lotul care pleaca la CM ?
Nu era mai simplu sa ma intrebi pe mine ? Am intrebat pe toata lumea,inclusiv pe tine,pentru a avea mai multe pareri,doar parerea ta ar fi fost subiectiva...
Sunt intrebari diferite. Sustin lotul din Brasov ptr ca le respect enorm performanta. De 2 ori am fost si eu la un pas de titlul suprem si stiu cat de greu este... In ce sport campioana mondiala din anul precedent participa direct in finala urmatorului an?
Nu sustin aderarea la Agvps a cluburilor.Fiecare este liber sa faca ce vrea.Nu susti dar ai votat "pentru"...ca altfel rezultatul era 3-3
Iar intrebarea 3 nu am ce sa-ti raspund. In cazul asta iti spun parerea mea:cu cat mai putini potenti financiar cu atat mai putina concurenta la CN !
Si acum raspunde-mi si mie la o singura intrebare. Ce experienta competitionala ai de iti permiti sa ma acuzi ca as avea vreun interes sa-mi dau cu parerea despre cum vad eu lucrurile ? Experienta competitionala nu este o obligativitate de postare pe forum din cate am citit eu in regulamentul acestuia,pe deasupra gasesti in semnatura mea o gramada de drepturi ,iar partea cu acuzatul tu ai spus-o nu eu.Motivul pentru care am pus aceste intrebari este ca de 2 ani de zile de cand urmaresc CN la crap tu ai fost un vehement aparator al integritatii CN-ului,ai sanctionat orice devianta si ai acuzat AGVPS-ul in nenumarate randuri,iar acum il vad pe Vladut total opus de omul pe care il stiam si sincer sa fiu asta m-a dezamagit...a fost ceva de genul:"si tu Brutus"...!
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.
Vasilica Baboieru scrie:Vladut ,dupa cum te stiu eu te lasi usor influentat de sentimente .Nu neaparat tii cu cineva anume ,dar aici este vb de noi pescarii, nu de cluburi sau persoane .
Ps Stiu ca esti roman ,dar si eu sunt!
Cam ai dreptate. In loc sa-mi vad de afacerea mea pierd timp sa incerc sa ajut la construirea unui CN curat si ajung sa fiu acuzat de toate relele aparute in ultimii ani... mai bine ma lipsesc.
Din punctul meu de vedere Vladut poate si are tot dreptul la pareri. Sa le sustina, sa le argumenteze si mai apoi sa le voteze. Eu asta sustin. Sa avem cu totii acelasi drept.
Eu nu-l judec pe Vladut sau pe cei care au votat pentru plecarea Brasovului la mondiale. Foarte bine au facut, este parerea lor si o respect. In aceeasi masura imi doresc ca si noi sa avem acelasi drept. Eu pentru asta militez si pentru asta sunt "vehement". Nu am nimic cu tine Vladut ca sa ne intelegem.
De ce sa dau cu pietre in Agvps acum daca a respectat intocmai intelegerea de anul trecut ? De ce sa nu colaboram daca sunt deschisi la dialog ? Nu prin forta si pumni in gat se ajunge la un numitor comun, ci prin tact si diplomatie.
gabisandu scrie:Din punctul meu de vedere Vladut poate si are tot dreptul la pareri. Sa le sustina, sa le argumenteze si mai apoi sa le voteze. Eu asta sustin. Sa avem cu totii acelasi drept.
Eu nu-l judec pe Vladut sau pe cei care au votat pentru plecarea Brasovului la mondiale. Foarte bine au facut, este parerea lor si o respect. In aceeasi masura imi doresc ca si noi sa avem acelasi drept. Eu pentru asta militez si pentru asta sunt "vehement". Nu am nimic cu tine Vladut ca sa ne intelegem.
Stiu Gabi. Dar incearca sa vezi partea plina a paharului.... Eu sunt bucuros ca organizeaza Agvps ptr ca in sfarsit avem un organizator neutru ! Probabil ca Orhei (care este reprezentantul pescarilor in Agvps) le va expune conducatorilor punctele voastre de vedere referitoare la apartenenta la Agvps ptr a putea participa la CN, si lucrurile pot fi rezolvate.
Chiar ar fi putut si el (Orhei) sa intre si sa posteze aici punctul lui de vedere referitor la doleantele pescarilor, dar cred ca a luat frica acestui forum...
gabisandu scrie:Din punctul meu de vedere Vladut poate si are tot dreptul la pareri. Sa le sustina, sa le argumenteze si mai apoi sa le voteze. Eu asta sustin. Sa avem cu totii acelasi drept.
Stiu Gabi. Dar incearca sa vezi partea plina a paharului.... Eu sunt bucuros ca organizeaza Agvps ptr ca in sfarsit avem un organizator neutru ! Probabil ca Orhei (care este reprezentantul pescarilor in Agvps) le va expune conducatorilor punctele voastre de vedere referitoare la apartenenta la Agvps ptr a putea participa la CN, si lucrurile pot fi rezolvate.
Chiar ar fi putut si el (Orhei) sa intre si sa posteze aici punctul lui de vedere referitor la doleantele pescarilor, dar cred ca a luat frica acestui forum...
N-a luat frica nimanui. Forumul asta l-a abandonat de cand cu liga asa cum a abandonat si pulimea pentru "o viziune noua". Ca fost militar n-ai voie sa faci asa ceva. Se cheama intr-un fel. Indiferent ca te dai cu puterea sau te aliezi cu dujmanul.
RSC scrie:Cand nu exista argumente se arunca sablonul cu "gandire comunista"...cu toate ca este gandire imperialista 100%: in toata lumea asta cine nu-i afiliat, etc nu exista pentru asociatia/entitatea/grupul/colectivitatea/poporul respectiv. Ca sa votezi la prezidentiale trebuie sa ai cetatenia statului respectiv, ca sa votezi la agvps trebuie sa fii afiliat, etc...
Uite alta gandire imperialista 100%. M-as asocia cu placere la agvps daca aceasta ar avea dreptul legal de a organiza campionatul national. Repet, LEGAL Altfel,tot in imperialism,aceasta s-ar numi asociere in vederea comiterii de infractiuni.(parca asa scrie in legea sportului organizarea de competitii sportive fara autorizatie)
Pai mergeti, fratilor, la cine are dreptul asta!!! De ce nu mergeti sa va afiliati acolo si sa faceti cn-uri fara numar, moka, trai pe vatrai...? De ce va mai agitati cu agvps-ul? De ce le cereti comunicate despre cn, de ce le cereti divizii, sponsorizarea lotului, etc? Mergeti la cei ce pot organiza legal un CN...
De ce sa dau cu pietre in Agvps acum daca a respectat intocmai intelegerea de anul trecut ? De ce sa nu colaboram daca sunt deschisi la dialog ? Nu prin forta si pumni in gat se ajunge la un numitor comun, ci prin tact si diplomatie.
Vladut ai curaj sa faci un pariu cu mine ?!
Daca AGVPS o sa ne dezamageasca si anul asta imi dai 100 kg de bile proaspat scoase de la rulat (aleg eu sortimentul ),iar daca o sa fi multumit de organizarea AGVPS o sa cumpar eu direct de la tine 100 kg la pret de magazin.
Batem palma ?
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.