Prinzi greu si uiti repede. Il scuipi sau il pupi in functie de conjunctura, dar nu are sens, e pierdere de timp.Vladut Mateianu scrie: Chiar te rog sa detaliezi. Eventual pe alt topic, la diverse, acest topic are alt subiect.Sunt chiar curios...

Moderator: gor965
Prinzi greu si uiti repede. Il scuipi sau il pupi in functie de conjunctura, dar nu are sens, e pierdere de timp.Vladut Mateianu scrie: Chiar te rog sa detaliezi. Eventual pe alt topic, la diverse, acest topic are alt subiect.Sunt chiar curios...
Lasa-l Dane, ca nu-si aduce aminte decat de ce-i place lui la momentul respectiv.Dan Badarcea scrie:Anul trecut,eu am participat la agvps in calitate de reprezentant al clubului,la doua ședințe. In nici una din ele, nu s-a discutat așa ceva.Vladut Mateianu scrie:
Dar cu punctul 9 ce ai ? Nu erai in sala (sau reprezentant al clubului tau) anul trecut cand s-a stabilit ca in cazul in care echipa Romaniei iese campiona mondiala, sa aiba dreptul sa-si apere titlul ? ce facem acum, ne sucim ?
Cand nu exista argumente se arunca sablonul cu "gandire comunista"...cu toate ca este gandire imperialista 100%: in toata lumea asta cine nu-i afiliat, etc nu exista pentru asociatia/entitatea/grupul/colectivitatea/poporul respectiv. Ca sa votezi la prezidentiale trebuie sa ai cetatenia statului respectiv, ca sa votezi la agvps trebuie sa fii afiliat, etc...gabisandu scrie:Gandire comunista.RSC scrie:Dar anularea etapei intai CN 2012 ai votat-o, nu? Agvps-ul a facut ceea ce voi ati vrut si si-a luat-o pe carca...atunci de ce sa va mai lase sa votati? Cu ce drept sa votati daca nu sunteti afiliati?gabisandu scrie: Vladut eu nu am votat asa ceva.
Adica cum? Daca l-am votat pe Basescu si asta nenoroceste tara a doua oara nu mai am voie sa votez?
Majoritate are mereu dreptate. Doar la comunisti minoritate decide.
Asa este. Ca eu am vreun interes sa sustin asta...Vali Vesa scrie:Lasa-l Dane, ca nu-si aduce aminte decat de ce-i place lui la momentul respectiv.Dan Badarcea scrie:Anul trecut,eu am participat la agvps in calitate de reprezentant al clubului,la doua ședințe. In nici una din ele, nu s-a discutat așa ceva.Vladut Mateianu scrie:
Dar cu punctul 9 ce ai ? Nu erai in sala (sau reprezentant al clubului tau) anul trecut cand s-a stabilit ca in cazul in care echipa Romaniei iese campiona mondiala, sa aiba dreptul sa-si apere titlul ? ce facem acum, ne sucim ?
N-ai inteles nimic. Eu nu ma cert cu tine, imi expun parerea si atat.Vladut Mateianu scrie: Chiar nu ai cu cine sa te certi ?
Ok atunci. Dar raspunde-mi te rog sincer la intrebare...Vali Vesa scrie:N-ai inteles nimic. Eu nu ma cert cu tine, imi expun parerea si atat.Vladut Mateianu scrie: Chiar nu ai cu cine sa te certi ?
Ia ganteste-te ce taraboi ar fi iesit daca echipa Senzor ar fi iesit campioana mondiala si ar fi intrebat ce intrebi tu. Cine crezi ca era primul care ar fi sarit de popou in sus ???Vladut Mateianu scrie: Tu ce crezi, merita sau nu echipa Romaniei campiona mondiala sa aiba dreptul sa-si apere titlul ?
Nu era mai simplu sa ma intrebi pe mine ?eugen dragnea scrie:Ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri va rog :
-De ce este atat de interesat Vladut Mateianu si LRC prin Victor Oana de plecarea lotului Energy la CM din Portugalia ?
-Dar de aderarea la AGVPS a loturilor independente?
-Ce interes are sa sustina propunerea ca fiecare club sa-si finanteze lotului castigator la CM cand mai normal este ca participantii la CN sa plateasca o cota parte pentru lotul care pleaca la CM ?