CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CN 2013

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: Chiar te rog sa detaliezi. Eventual pe alt topic, la diverse, acest topic are alt subiect.Sunt chiar curios...
Prinzi greu si uiti repede. Il scuipi sau il pupi in functie de conjunctura, dar nu are sens, e pierdere de timp.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dan Badarcea scrie:
Vladut Mateianu scrie:
Dar cu punctul 9 ce ai ? Nu erai in sala (sau reprezentant al clubului tau) anul trecut cand s-a stabilit ca in cazul in care echipa Romaniei iese campiona mondiala, sa aiba dreptul sa-si apere titlul ? ce facem acum, ne sucim ?
Anul trecut,eu am participat la agvps in calitate de reprezentant al clubului,la doua ședințe. In nici una din ele, nu s-a discutat așa ceva.
Lasa-l Dane, ca nu-si aduce aminte decat de ce-i place lui la momentul respectiv.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

gabisandu scrie:
RSC scrie:
gabisandu scrie: Vladut eu nu am votat asa ceva.
Dar anularea etapei intai CN 2012 ai votat-o, nu? Agvps-ul a facut ceea ce voi ati vrut si si-a luat-o pe carca...atunci de ce sa va mai lase sa votati? Cu ce drept sa votati daca nu sunteti afiliati?
Gandire comunista.
Adica cum? Daca l-am votat pe Basescu si asta nenoroceste tara a doua oara nu mai am voie sa votez?
Majoritate are mereu dreptate. Doar la comunisti minoritate decide.
Cand nu exista argumente se arunca sablonul cu "gandire comunista"...cu toate ca este gandire imperialista 100%: in toata lumea asta cine nu-i afiliat, etc nu exista pentru asociatia/entitatea/grupul/colectivitatea/poporul respectiv. Ca sa votezi la prezidentiale trebuie sa ai cetatenia statului respectiv, ca sa votezi la agvps trebuie sa fii afiliat, etc...
"Keep it simple!"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vali Vesa scrie:
Dan Badarcea scrie:
Vladut Mateianu scrie:
Dar cu punctul 9 ce ai ? Nu erai in sala (sau reprezentant al clubului tau) anul trecut cand s-a stabilit ca in cazul in care echipa Romaniei iese campiona mondiala, sa aiba dreptul sa-si apere titlul ? ce facem acum, ne sucim ?
Anul trecut,eu am participat la agvps in calitate de reprezentant al clubului,la doua ședințe. In nici una din ele, nu s-a discutat așa ceva.
Lasa-l Dane, ca nu-si aduce aminte decat de ce-i place lui la momentul respectiv.
Asa este. Ca eu am vreun interes sa sustin asta... :oops: Chiar nu ai cu cine sa te certi ?
Tu ce crezi, merita sau nu echipa Romaniei campiona mondiala sa aiba dreptul sa-si apere titlul ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: Chiar nu ai cu cine sa te certi ?
N-ai inteles nimic. Eu nu ma cert cu tine, imi expun parerea si atat.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Vali Vesa scrie:
Vladut Mateianu scrie: Chiar nu ai cu cine sa te certi ?
N-ai inteles nimic. Eu nu ma cert cu tine, imi expun parerea si atat.
Ok atunci. Dar raspunde-mi te rog sincer la intrebare...
CS SENZOR

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri va rog :
-De ce este atat de interesat Vladut Mateianu si LRC prin Victor Oana de plecarea lotului Energy la CM din Portugalia ?
-Dar de aderarea la AGVPS a loturilor independente?
-Ce interes are sa sustina propunerea ca fiecare club sa-si finanteze lotului castigator la CM cand mai normal este ca participantii la CN sa plateasca o cota parte pentru lotul care pleaca la CM ?
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: Tu ce crezi, merita sau nu echipa Romaniei campiona mondiala sa aiba dreptul sa-si apere titlul ?
Ia ganteste-te ce taraboi ar fi iesit daca echipa Senzor ar fi iesit campioana mondiala si ar fi intrebat ce intrebi tu. Cine crezi ca era primul care ar fi sarit de popou in sus ??? :lol: :lol: :lol:

Sincer, nu. Sa-si apere titlul de campion national. Si apoi are tot dreptul sa mearga la CM.

Si tot sincer, AM OBOSIT !!! As vrea sa ma doara-n p**a ca pe catelul din fata casei.
Fişiere ataşate
rocko.jpg
rocko.jpg (191.25 KiB) Vizualizat de 838 ori

Vladut Mateianu
CS SENZOR

eugen dragnea scrie:Ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri va rog :
-De ce este atat de interesat Vladut Mateianu si LRC prin Victor Oana de plecarea lotului Energy la CM din Portugalia ?
-Dar de aderarea la AGVPS a loturilor independente?
-Ce interes are sa sustina propunerea ca fiecare club sa-si finanteze lotului castigator la CM cand mai normal este ca participantii la CN sa plateasca o cota parte pentru lotul care pleaca la CM ?
Nu era mai simplu sa ma intrebi pe mine ? :oops:
Sunt intrebari diferite. Sustin lotul din Brasov ptr ca le respect enorm performanta. De 2 ori am fost si eu la un pas de titlul suprem si stiu cat de greu este... Nu sustin aderarea la Agvps a cluburilor.Fiecare este liber sa faca ce vrea.
Iar intrebarea 3 nu am ce sa-ti raspund.

Si acum raspunde-mi si mie la o singura intrebare. Ce experienta competitionala ai de iti permiti sa ma acuzi ca as avea vreun interes sa-mi dau cu parerea despre cum vad eu lucrurile ? :twisted:
CS SENZOR

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Vladut ,dupa cum te stiu eu te lasi usor influentat de sentimente .Nu neaparat tii cu cineva anume ,dar aici este vb de noi pescarii, nu de cluburi sau persoane .
Ps Stiu ca esti roman ,dar si eu sunt! :lol:
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”