CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CN 2013

Mesaj de Madalin Dirla »

Tipic rsc-ist exemplul!!!
RSC scrie:
Vali Vesa scrie: -aderarea cu forta nu este constitutionala (si aici este vorba de fortare - nu te inscrii, nu participi)
AGVPS este afiliata la CIPS-FIPSed...ca sa poata sa inscrie acolo lotul Romaniei agvps a trebuit sa se afilieze.
Dinamo a lu' Badarcea e afiliat la LRF ca sa poata sa joace in campionat, altfel ar fi mers joia de la 17:30 la balon in Ghencea sa joace cu Fairplay si Green Lake...si-ar fi iesit pe 3 :lol:
Etc, etc...
Nimeni nu forteaza pe nimeni sa se afilieze, dar numai daca esti afiliat poti sa participi...asa este peste tot.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

RSC scrie:.......
Dinamo a lu' Badarcea e afiliat la LRF ca sa poata sa joace in campionat........
Da mei, da' LRF nu face campionatul pe banii cluburilor ! LRF stabileste cine, cum, cand joaca, plateste arbitrii, vinde drepturile tv si mai da si bani la cluburi ! :wink:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

RSC scrie: ...Nimeni nu forteaza pe nimeni sa se afilieze, dar numai daca esti afiliat poti sa participi...asa este peste tot.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

gor965 scrie:
Dinamo a lu' Badarcea e afiliat la LRF ca sa poata sa joace in campionat........
Da mei, da' LRF nu face campionatul pe banii cluburilor ! LRF stabileste cine, cum, cand joaca, plateste arbitrii, vinde drepturile tv si mai da si bani la cluburi ! :wink:

Nu dezinforma...mai studiaza ref plati arbitri, stadioane, dotari, salarii, transport, transferuri, asist medicala, etc...
"Keep it simple!"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vali Vesa scrie:Dl Orhei a postat urmatoarele pe forumul Baricada. Am lasat doar punctele care ne intereseaza 100%
oliviu orhei scrie: ...Raspunsul final il vom avea dupa aprobarea de catre Consiliul AGVPS, a propunerilor facute in sedinta din data de 16.01.2013.
...
5. Loturile participante trebuie sa fie membrie AGVPS, adica sa adere direct, sa adere la Liga Romana de Crap sau sa adere la un AVPS deja inscris in AGVPS.
...
9. Campionii nationali 2013 vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial din 2014, din Spania.
Nu este vorba de boicotare, dar daca punctele astea raman, clubul Ovidius nu o sa participle la CN 2013 deoarece:
-aderarea cu forta nu este constitutionala (si aici este vorba de fortare - nu te inscrii, nu participi)
-dispare motivatia de participare la CN si anume dorinta de a castiga si de a reprezenta tara la CM din anul in curs. A, ca o sa particip candva, e ca aia cu pielea ursului din padure.

Fire intinse.

PS Popescu S. - sa nu sari, ca nici in federatie nu ne inregimentam - lansetele in cui, ti-am mai spus.
Cu punctul 5 sunt de acord cu tine !

Dar cu punctul 9 ce ai ? Nu erai in sala (sau reprezentant al clubului tau) anul trecut cand s-a stabilit ca in cazul in care echipa Romaniei iese campiona mondiala, sa aiba dreptul sa-si apere titlul ? ce facem acum, ne sucim ? :oops:

Atatea discutii pe acest subiect, ii facem si pe baietii de la Brasov sa se simta prost ! Nu ei au cerut asta, asa le-am promis ! Toti 18 ! :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ...ce facem acum, ne sucim ? :oops:

Atatea discutii pe acest subiect, ii facem si pe baietii de la Brasov sa se simta prost ! Nu ei au cerut asta, asa le-am promis ! Toti 18 ! :(
Da, ne sucim. Asa cum te sucesti si tu. Exemplu, Popescu S. Vrei sa detaliez??? :mrgreen:

Nu e vorba de "nume", putea sa fie orice alt club, i-am spus si lui Fane Fasie si a inteles.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vali Vesa scrie: Da, ne sucim. Asa cum te sucesti si tu. Exemplu, Popescu S. Vrei sa detaliez??? :mrgreen:

Nu e vorba de "nume", putea sa fie orice alt club, i-am spus si lui Fane Fasie si a inteles.
Chiar te rog sa detaliezi. Eventual pe alt topic, la diverse, acest topic are alt subiect.Sunt chiar curios...

Eu nu pot fi de acord cu asemenea actiuni. Sa incalcam ceea ce am votat ptr ca nu vrea nu stiu cine si isi ia lansetele si pleaca acasa.... Oricum, CN se va tine, indiferent daca participa n sau x echipe ! florin Carstocea nu da inapoi..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Badarcea

CN 2013

Mesaj de Dan Badarcea »

Vladut Mateianu scrie:
Dar cu punctul 9 ce ai ? Nu erai in sala (sau reprezentant al clubului tau) anul trecut cand s-a stabilit ca in cazul in care echipa Romaniei iese campiona mondiala, sa aiba dreptul sa-si apere titlul ? ce facem acum, ne sucim ?
Anul trecut,eu am participat la agvps in calitate de reprezentant al clubului,la doua ședințe. In nici una din ele, nu s-a discutat așa ceva.
Ovidius Constanta

Catalin Bujita

Mesaj de Catalin Bujita »

Vladut Mateianu scrie: Atatea discutii pe acest subiect, ii facem si pe baietii de la Brasov sa se simta prost ! Nu ei au cerut asta, asa le-am promis ! Toti 18 ! :(
Care 18?

Dan Badarcea

CN 2013

Mesaj de Dan Badarcea »

RSC scrie:
gor965 scrie:
Dinamo a lu' Badarcea e afiliat la LRF

Nu dezinforma...mai studiaza ref plati arbitri, stadioane, dotari, salarii, transport, transferuri, asist medicala, etc...
Olandezule,ești fumat? Nu dezinforma,LRF nu exista :) Poate doar in imaginatia ta prafuita :)
Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”