Vali Vesa scrie:Dl Orhei a postat urmatoarele pe forumul Baricada. Am lasat doar punctele care ne intereseaza 100%
oliviu orhei scrie: ...Raspunsul final il vom avea dupa aprobarea de catre Consiliul AGVPS, a propunerilor facute in sedinta din data de 16.01.2013.
...
5. Loturile participante trebuie sa fie membrie AGVPS, adica sa adere direct, sa adere la Liga Romana de Crap sau sa adere la un AVPS deja inscris in AGVPS.
...
9. Campionii nationali 2013 vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial din 2014, din Spania.
Nu este vorba de boicotare, dar daca punctele astea raman, clubul Ovidius nu o sa participle la CN 2013 deoarece:
-aderarea cu forta nu este constitutionala (si aici este vorba de fortare - nu te inscrii, nu participi)
-dispare motivatia de participare la CN si anume dorinta de a castiga si de a reprezenta tara la CM din anul in curs. A, ca o sa particip candva, e ca aia cu pielea ursului din padure.
Fire intinse.
PS Popescu S. - sa nu sari, ca nici in federatie nu ne inregimentam - lansetele in cui, ti-am mai spus.
Cu punctul 5 sunt de acord cu tine !
Dar cu punctul 9 ce ai ? Nu erai in sala (sau reprezentant al clubului tau) anul trecut cand s-a stabilit ca in cazul in care echipa Romaniei iese campiona mondiala, sa aiba dreptul sa-si apere titlul ? ce facem acum, ne sucim ?
Atatea discutii pe acest subiect, ii facem si pe baietii de la Brasov sa se simta prost ! Nu ei au cerut asta, asa le-am promis ! Toti 18 !