Au organizat pe dracu . Nu au miscat un deget, totul a fost meritul lui Florin Carstocea.RSC scrie: Au organizat un CM cum n-a mai fost in lume si voi l-ati acoperit tot cu rahat...
Vorba aia : n-ai fost acolo

Moderator: gor965
Au organizat pe dracu . Nu au miscat un deget, totul a fost meritul lui Florin Carstocea.RSC scrie: Au organizat un CM cum n-a mai fost in lume si voi l-ati acoperit tot cu rahat...
Inclusiv la CIPS-FIPSed e asa...ei au facut regulile si cine accepta regulamentul si plateste taxa poate participa la CM, cine nu...sta acasa. FRF, FRB,FRH,....ETC sponsorizeaza cluburile in campionatul intern? Nu, fiecare club si-a gasit sponsor(i).gor965 scrie:...pe mana lor... si pe banii altora !RSC scrie:.... Acum au intors foaia si merg pe mana lor...![]()
Serios, daca ar face CN-ul pe banii lor, ca un concurs intern, cu participarea doar a cluburilor afiliate, n-ar mai zice nimeni nimic, niciodata !
Dar cand e vorba de mers la un CM sau CE, FRF le spune lui Mutu si Chivu, hai baieti....veniti si voi cu niste bani de acasa sa platim avionul si hotelul?RSC scrie:Inclusiv la CIPS-FIPSed e asa...ei au facut regulile si cine accepta regulamentul si plateste taxa poate participa la CM, cine nu...sta acasa. FRF, FRB,FRH,....ETC sponsorizeaza cluburile in campionatul intern? Nu, fiecare club si-a gasit sponsor(i).gor965 scrie:...pe mana lor... si pe banii altora !RSC scrie:.... Acum au intors foaia si merg pe mana lor...![]()
Serios, daca ar face CN-ul pe banii lor, ca un concurs intern, cu participarea doar a cluburilor afiliate, n-ar mai zice nimeni nimic, niciodata !
Total adevarat . Meritul principal in reusita CN 2012 si a CM Romania 2012 ii revin in totalitate lui Florin Carstocea si firmei Rig Service ! Omul acesta a a vut un vis si si l-a indeplinit. Nu a urmarit profitul personal, ci interesul nationat si aprecierea pescarilor ! De astfel de oameni avem nevoie....Val scrie:Ce p...a mea a organizat strict AGVPS-ul la CM ???? A ramas si cu banii de inscriere a loturilor nationale si nu a platit nimic .
Totul- dar totul a fost pe costurile lui RIG Service - balta , balon , catering , cazare oficiali , mese festive opulente , formatii de muzica , oameni de IT , TV plasme , artificii , samd , samd .... A iesit senzational , dar sa nu vorbim de organizarea AGVPS , ca ne umplem de c..at . Protocolul a fost public , nu stiu de ce se denatureaza acum chestia asta .
NU COMENTEZ. DOAR ITI REAMINTESC CA AU ANUNTAT DE ANUL TRECUT ACEST ASPECT...gabisandu scrie: Cum la sedinta de anul trecut am fost invitati sa ne spunem parerea si sa votam. Anul asta asteptam sa se procedeze in acelasi mod. Si punctual sunt cateva lucruri care nu-mi convin:
1. Obligativitatea de a fi membru AGVPS - As fi votat impotriva si as fi sustinut votul argumentat.
ESTE TIMP SUFICIENT CA SA VI CU SOLUTII DE FINANTARE. MOMENTAN A FOST DOAR O SEDINTA DE PRINCIPIU.... APOI VEI VEDEA CA TOATE CLUBURILE PARTICIPANTE VOR FI CONSULTATE REFERITOR LA CN 2013 !gabisandu scrie: 2. Cluburile care nu au fost invitate la sedinta poate aveau solutii legate de finantarea lotului national. Personal as fi cerut socoteala celor care conduc divizia de crap pentru faptul ca nu se zbat sa gaseasca sponsori si lasa deplasarea la mondiale in carca lotului, lucru care nu s-a mai intamplat din 2004 incoace. Vorba lui Sorin Rudeanu, ne intoarcem cu 8 ani in urma. Totodata aveam si eu o propunere in acest sens. Poate si altii aveau propuneri. Cel putin nu ma ridicam de la masa aia pana nu aveam solutii. Cluburile vor inceta sa participe in primul rand din cauza lipsei banilor. Noi trebuie sa venim cu varianta de CN care sa ajute cluburile si sa se plieze pe situatia economica actuala. Nu vreau sa separam bogatii de saraci, scopul nostru este sa-i alegem pe cei mai talentati si nu pe cei mai bogati..
SI EU DORESC. DAR SA VOTEZE PE VIITOR CLUBURILE PARTICIPANTE....NU CELE CARE DOAR MACANE FARA SA FACA NIMIC !gabisandu scrie: 3. As fi solicitat ca la mondiale sa mearga campioana en-titre. As fi votat in consecinta si as fi sustinut argumentat de ce.
La toate astea as fi dorit sa voteze cluburile si as fi acceptat orice decizie luata.
P.S.- Legat de participarea celor din Liga. Ei au participat, asta demonstreaza ca votul democratic elimina ideile neconforme cu sportul. Asta sustin.
Tocmai asta doresc (cred ca nu sunt singurul) sa nu ma mai anunte, ci sa votam.Vladut Mateianu scrie:DOAR ITI REAMINTESC CA AU ANUNTAT DE ANUL TRECUT ACEST ASPECT...
A spus la emisiunea trecuta de la PVTV. Si din punctul meu de vedere are dreptate daca lotul national trebuie sa se autofinanteze.Vladut Mateianu scrie:NU STIU UNDE A ZIS S.RUDEANU CA NE INTOARCEM CU 8 ANI IN URMA, ATAT TIMP CAT EL ESTE MEMBRU AGVPS SI MAI ALES EL A PROPUS ANUL TRECUT ACEST SISTEM DE DESFASURARE....
Total de acord Vladut.Vladut Mateianu scrie:SI EU DORESC. DAR SA VOTEZE PE VIITOR CLUBURILE PARTICIPANTE....NU CELE CARE DOAR MACANE FARA SA FACA NIMIC !
Tocmai asta doresc (cred ca nu sunt singurul) sa nu ma mai anunte, ci sa votam.Vladut Mateianu scrie:DOAR ITI REAMINTESC CA AU ANUNTAT DE ANUL TRECUT ACEST ASPECT...
A spus la emisiunea trecuta de la PVTV. Si din punctul meu de vedere are dreptate daca lotul national trebuie sa se autofinanteze.Vladut Mateianu scrie:NU STIU UNDE A ZIS S.RUDEANU CA NE INTOARCEM CU 8 ANI IN URMA, ATAT TIMP CAT EL ESTE MEMBRU AGVPS SI MAI ALES EL A PROPUS ANUL TRECUT ACEST SISTEM DE DESFASURARE....
Total de acord Vladut.Vladut Mateianu scrie:SI EU DORESC. DAR SA VOTEZE PE VIITOR CLUBURILE PARTICIPANTE....NU CELE CARE DOAR MACANE FARA SA FACA NIMIC !
Si te-ai clasat pe podium? Daca mai citesti odata mesajul meu ai sa vezi ca se refera la cei care-si doresc clasarea pe podium.Vladut Mateianu scrie:Nu stiu de unde vehiculezi aceste sume, adica 20.000 euro a costat clubul meu participarea la CN anul trecut ?Hai sa fim seriosi.... Nu a costat nici macar 5000 euro, in conditiile in care am stat cazati in Mamaia si am fost si cu nevestele...
Nu stiu cum ati facut voi Vladut dar in 2009 si 2010 cand am fost la mondiale nu am scos bani din buzunar. De absolut tot s-a ocupat organizatorul. Asta astept si de la organizatorul acestui campionat.Vladut Mateianu scrie:Sanse mici. Merge urmatoarea clasata care face rost de bani..... Nu le mai duce tu grija, din 2004 pana in 2008 ne-am descurcat singuri de sponsori.....si mai si ramaneau bani !![]()