Vladut Mateianu scrie:gabisandu scrie:Personal, nu inteleg, de ce AGVPS nu lasa pescarii sa-si decida soarta. Cu ce-i deranjeaza? Intrebare nu-ti este adresata tie Vladut, este pusa celor care vor sa ne conduca dar nu au girul nostru.
Anul trecut 18 cluburi si-au votat un sistem propus de ei. Anul acesta Agvps respecta intru-totul decizia cluburilor din 2012 ! Asa ca, cu ce nu lasa Agvps-ul pescarii sa-si decida soarta ?
Cum la sedinta de anul trecut am fost invitati sa ne spunem parerea si sa votam. Anul asta asteptam sa se procedeze in acelasi mod. Si punctual sunt cateva lucruri care nu-mi convin:
1. Obligativitatea de a fi membru AGVPS - As fi votat impotriva si as fi sustinut votul argumentat
2. Cluburile care nu au fost invitate la sedinta poate aveau solutii legate de finantarea lotului national. Personal as fi cerut socoteala celor care conduc divizia de crap pentru faptul ca nu se zbat sa gaseasca sponsori si lasa deplasarea la mondiale in carca lotului, lucru care nu s-a mai intamplat din 2004 incoace. Vorba lui Sorin Rudeanu, ne intoarcem cu 8 ani in urma. Totodata aveam si eu o propunere in acest sens. Poate si altii aveau propuneri. Cel putin nu ma ridicam de la masa aia pana nu aveam solutii. Cluburile vor inceta sa participe in primul rand din cauza lipsei banilor. Noi trebuie sa venim cu varianta de CN care sa ajute cluburile si sa se plieze pe situatia economica actuala. Nu vreau sa separam bogatii de saraci, scopul nostru este sa-i alegem pe cei mai talentati si nu pe cei mai bogati.
3. As fi solicitat ca la mondiale sa mearga campioana en-titre. As fi votat in consecinta si as fi sustinut argumentat de ce.
La toate astea as fi dorit sa voteze cluburile si as fi acceptat orice decizie luata.
P.S.- Legat de participarea celor din Liga. Ei au participat, asta demonstreaza ca votul democratic elimina ideile neconforme cu sportul. Asta sustin.