CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Lucian SV
Puncte: 0

Re: CN 2013

Mesaj de Lucian SV »

RSC scrie:
gor965 scrie:
RSC scrie:.... Acum au intors foaia si merg pe mana lor...
...pe mana lor... si pe banii altora ! :mrgreen:
Serios, daca ar face CN-ul pe banii lor, ca un concurs intern, cu participarea doar a cluburilor afiliate, n-ar mai zice nimeni nimic, niciodata !
Inclusiv la CIPS-FIPSed e asa...ei au facut regulile si cine accepta regulamentul si plateste taxa poate participa la CM, cine nu...sta acasa. FRF, FRB,FRH,....ETC sponsorizeaza cluburile in campionatul intern? Nu, fiecare club si-a gasit sponsor(i).[/quote]
QED. ce nevoie au pescarii de agvps? de le-ar veni numele pe cacaina, nişte zăbăloşi pt. care încă n-a murit ciuruitu! un rahat de ong înfiinţat şi împropietărit de comunişti, asta e definiţia care poate fi pusă şi în dex a agvps.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si totusi eu cred ca boicotul, fie el si generalizat, n-ar fi o solutie inspirata. Nu in momentul asta.
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gabisandu scrie:Si te-ai clasat pe podium? Daca mai citesti odata mesajul meu ai sa vezi ca se refera la cei care-si doresc clasarea pe podium.
Nu stiu cat te costa pe tine boilies-urile dar noi cheltuim in jur de 50 de lei/kg. Pune minim 100kg de stand si de etapa fara a mai lua in calcul seminte, pelete, etc.
Nu m-am clast pe podium ptr ca am fost eu prost si am ales o tactica gresita ! Daca tu pui 100 kg boilies de stand nu cred ca mai are rost sa continui discutia.....( eram la Maaimutoi la magazin cand livra bilele ptr tine...)

Concret, participi la CN sau boicotezi ? Poate vine Felix cu lotul lui daca renunti... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Vladut Mateianu scrie:
gabisandu scrie:Si te-ai clasat pe podium? Daca mai citesti odata mesajul meu ai sa vezi ca se refera la cei care-si doresc clasarea pe podium.
Nu stiu cat te costa pe tine boilies-urile dar noi cheltuim in jur de 50 de lei/kg. Pune minim 100kg de stand si de etapa fara a mai lua in calcul seminte, pelete, etc.
Nu m-am clast pe podium ptr ca am fost eu prost si am ales o tactica gresita ! Daca tu pui 100 kg boilies de stand nu cred ca mai are rost sa continui discutia.....( eram la Maaimutoi la magazin cand livra bilele ptr tine...)

Concret, participi la CN sau boicotezi ? Poate vine Felix cu lotul lui daca renunti... :D
Daca anul trecut am gresit si luam putine boiliesuri nu inseamna ca trebuie sa procedez la fel si acum.
Nu stiu Vladut. Am sedinta cu baietii pe 2 februarie. Nici nu stiu ce le voi spune. Ca participam la un campionat care nu ne trimite la mondiale? Pentru o cupa vin la concursurile tale. Pentru glorie mergeam la mondiale dar aia nu mai este de actualitate. :D

P.S.- Singur nu pot boicota. Un boicot are rezultat daca ne unim. Ce zici. :D

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Cum nu exista nici un comunicat oficial scris nici nu poti face nimic ...../protest /boicot etc etc
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

The One Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Un boicot ar putea crea alt gen de precedent. Daca in urma lui ajung sa participe doar 5 cluburi sa zicem, iar celelalte, cu traditie, vor sta acasa s-ar putea interpreta ca fiind vorba de declinul financiar al carpfishingului, diluarea performantei obtinute in ultima vreme ( si cu ce sacrificii ), sa-l amintesc totusi si pe "balastragiu" care, in disperarea lui nu va pierde nicio oportunitate sa puna mana pe fraie, fie si prin pactizarea cu AGVPS-ul ( la cat de diabolic e, nu vad in asta un impediment pentru el ) si apoi, asa cum Orhei a facut carare la AGVPS vor face cluburile la Alba. E posibil ca AGVPS-ul sa se dizolve si apoi cine preia protocolul cu CIPS-ul?! Institutional vorbind. Nu mai vorbesc de impactul mediatic fata de campioana mondiala en titre, pe plan extern. Basca ca unii vizati si pietele din afara.
Nu mai bine va adunati, cum a zis cineva mai devreme si ajungeti la un numitor comun, iar apoi mergeti si puneti "scris pe masa" AGVPS-ului decizia unanima? Zic si eu, ca tot se foloseste din ce in ce mai des ideea "interesului dezinteresat"!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si cand zic "sa va adunati" ma gandesc ca ar fi cazul sa se inceapa si o relationare cu celelalte domenii, respectiv spinningul si stationarul, chiar daca nu au nimic aparent in comun cu crapul.
Urban culture.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dl Orhei a postat urmatoarele pe forumul Baricada. Am lasat doar punctele care ne intereseaza 100%
oliviu orhei scrie: ...Raspunsul final il vom avea dupa aprobarea de catre Consiliul AGVPS, a propunerilor facute in sedinta din data de 16.01.2013.
...
5. Loturile participante trebuie sa fie membrie AGVPS, adica sa adere direct, sa adere la Liga Romana de Crap sau sa adere la un AVPS deja inscris in AGVPS.
...
9. Campionii nationali 2013 vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial din 2014, din Spania.
Nu este vorba de boicotare, dar daca punctele astea raman, clubul Ovidius nu o sa participle la CN 2013 deoarece:
-aderarea cu forta nu este constitutionala (si aici este vorba de fortare - nu te inscrii, nu participi)
-dispare motivatia de participare la CN si anume dorinta de a castiga si de a reprezenta tara la CM din anul in curs. A, ca o sa particip candva, e ca aia cu pielea ursului din padure.

Fire intinse.

PS Popescu S. - sa nu sari, ca nici in federatie nu ne inregimentam - lansetele in cui, ti-am mai spus.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Vali Vesa scrie: -aderarea cu forta nu este constitutionala (si aici este vorba de fortare - nu te inscrii, nu participi)
AGVPS este afiliata la CIPS-FIPSed...ca sa poata sa inscrie acolo lotul Romaniei agvps a trebuit sa se afilieze.
Dinamo a lu' Badarcea e afiliat la LRF ca sa poata sa joace in campionat, altfel ar fi mers joia de la 17:30 la balon in Ghencea sa joace cu Fairplay si Green Lake...si-ar fi iesit pe 3 :lol:
Etc, etc...
Nimeni nu forteaza pe nimeni sa se afilieze, dar numai daca esti afiliat poti sa participi...asa este peste tot.
"Keep it simple!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”