Moderator: gor965
Dan Badarcea scrie:Olandezule,ești fumat? Nu dezinforma,LRF nu existaRSC scrie:
Nu dezinforma...mai studiaza ref plati arbitri, stadioane, dotari, salarii, transport, transferuri, asist medicala, etc...Poate doar in imaginatia ta prafuita
Vladut eu nu am votat asa ceva. Managerul baietilor de la Energy a spus ca inainte de mondiale au primit oferta asta de la AGVPS. As fi curios sa stiu cine din cele 18 cluburi au votat o asemenea decizie anul trecut.Vladut Mateianu scrie:Cred ca nu ai fost tu atent Dane. Crezi ca am inventat eu ? Suna-l si pe Vali Martoiu daca nu ma crezi, sa-l intrebi de cand stie de aceasta varianta.
Altfel crezi ca insistam ?
Nu poa' omu' sa bage degetu' gresit ca gata, il bagi in ierburi. LRF, LPF..tat' un dreaq...mesajul e important...Dan Badarcea scrie: Olandezule,ești fumat? Nu dezinforma,LRF nu existaPoate doar in imaginatia ta prafuita
Vladut,eu nu te acuz de nimic,dar la sedintele la care am participat eu, niciodată nu s-a purtat o asemenea discuție. Repet,eu am participat la doua,la agvps.Vladut Mateianu scrie:Cred ca nu ai fost tu atent Dane. Crezi ca am inventat eu ? Suna-l si pe Vali Martoiu daca nu ma crezi, sa-l intrebi de cand stie de aceasta varianta.
Altfel crezi ca insistam ?
Se lucreaza la asta...asculta si emisiunea cu Carstocea de la pvtv...plus ca trebuie reglementat contractul cadru agvps- lotul reprezentativ ref sponsori: atata timp cat lotul pleaca pe banii furnizati de agvps trebuie sa poarte DOAR insemnele sponsorilor agreati de agvps...daca vrea si alti sponsori atunci o face exclusiv pe bani proprii obtinuti de la sponsorii "personali...Dragos Sinca scrie:Repet intrebarea: FRF sau federatia olandeza trimit echipa la CM sau CE doar daca se finanteaza singura?
Dar anularea etapei intai CN 2012 ai votat-o, nu? Agvps-ul a facut ceea ce voi ati vrut si si-a luat-o pe carca...atunci de ce sa va mai lase sa votati? Cu ce drept sa votati daca nu sunteti afiliati?gabisandu scrie: Vladut eu nu am votat asa ceva.
gabisandu scrie:Si te-ai clasat pe podium? Daca mai citesti odata mesajul meu ai sa vezi ca se refera la cei care-si doresc clasarea pe podium.Vladut Mateianu scrie:Nu stiu de unde vehiculezi aceste sume, adica 20.000 euro a costat clubul meu participarea la CN anul trecut ?Hai sa fim seriosi.... Nu a costat nici macar 5000 euro, in conditiile in care am stat cazati in Mamaia si am fost si cu nevestele...
Nu stiu cat te costa pe tine boilies-urile dar noi cheltuim in jur de 50 de lei/kg. Pune minim 100kg de stand si de etapa fara a mai lua in calcul seminte, pelete, etc. La un calcul simplu ajungi la 150 milioane de etapa x 3 etape = 450 milioane doar boiliesurile. Pune acum transportul celor 10 persoane, noi avem 1000 de km dus-intors x 4 masini x 3 etape = 12.000km echivalentul a 72 milioane. Cazare, mancare, etc. inca 75 de milioane. Astfel ajungi la un total minim de 600 milioane. Nu stiu cum ati reusit voi doar cu 5000 de euro. Sincer vreau si eu sa aflu secretul.
Poate mai intrebam si alte cluburi cat au cheltuit. Ce stiu sigur este ca Energy a cheltuit peste un miliard. Personal nici nu ma intereseaza sa vin la CN decat cu obiectivul de a castiga campionatul iar bugetul trebuie facut pe masura obiectivului. Nu cred ca vine cineva la nationale cu alt obiectiv.
Gandire comunista.RSC scrie:Dar anularea etapei intai CN 2012 ai votat-o, nu? Agvps-ul a facut ceea ce voi ati vrut si si-a luat-o pe carca...atunci de ce sa va mai lase sa votati? Cu ce drept sa votati daca nu sunteti afiliati?gabisandu scrie: Vladut eu nu am votat asa ceva.