Care voi ?!eugen dragnea scrie:Frumos CN mai pregatiti voi...........

Moderator: gor965
Care voi ?!eugen dragnea scrie:Frumos CN mai pregatiti voi...........
Taxa a fost anuntata in emisiunea de la pv - tv de organizatorVladut Mateianu scrie:Nu s-a anuntat nicio taxa si deja te vaiti ca o baba.... Asteapta si vei afla si cat va fi taxa.Zarguzon Adi scrie:Vin din urma o gramada de cluburi stau la coada sa plateasca o taxa imensa la campionat cu care pot merge la doua trei concursuri private
Ps : ai uitat sa-mi raspunzi ce mananci pe zi
PS Momentan sunt in cura Dukan, maanc doar vita la gratar, multumesc de intrebare !
Vladut+Oana+Orhei+cine mai are chef de mocirleala !gor965 scrie:Care voi ?!eugen dragnea scrie:Frumos CN mai pregatiti voi...........
sunt sigur de asta...e plin de tineret in cluburile tari care au firme de nada in spate...asa am pus toti astia tineri "botu", si cand am intrat in "lumea'' asta a pescuitului de competitie m-am inchinat si minunat de ce am gasit. Incet incet incepe sa devina un sport exclusivist in care doar cei care au bani pot participa si pot face "performanta", restul sunt dati la o parte din varii "motive" sau certati ca nu au bani.Vladut Mateianu scrie:Sau poate motivati sa fie selectionati de cluburi puternice unde pescarii nu scot niciun ban din buzunar !Dragoi Adrian scrie:Motivati de ce? Motivati sa arunce cu bani pe garla poate...Te-ai gandit si la asta ?
Nu stiu de unde faci tu supozitiile astea ! Faptul ca avaem cluburile inscrise in Agvps nu inseamna ca suntem impotriva pescarilor si a competitiei cinstite ! Tie asa ti se pare ?eugen dragnea scrie:Vladut+Oana+Orhei+cine mai are chef de mocirleala !gor965 scrie:Care voi ?!eugen dragnea scrie:Frumos CN mai pregatiti voi...........
Primul aspect care trebuie sa primeze este TALENTUL. Daca il ai, sunt sanse ca cineva sa te descopere si sa intri intr-un club puternic, unde pescarii nu scot bani din buzunar..... Cunosti vreun sport in care tinerii fara talent sunt incurajati sa continue ?Dragoi Adrian scrie: sunt sigur de asta...e plin de tineret in cluburile tari care au firme de nada in spate...asa am pus toti astia tineri "botu", si cand am intrat in "lumea'' asta a pescuitului de competitie m-am inchinat si minunat de ce am gasit. Incet incet incepe sa devina un sport exclusivist in care doar cei care au bani pot participa si pot face "performanta", restul sunt dati la o parte din varii "motive" sau certati ca nu au bani.
Nu cred ca asta ar trebui sa fie atitudinea in atragerea tinerilor in fenomen.
Tie ti-i se pare ca Oana si Vladut pregatesc ceva legat de CN ? Faptul ca la sedinta aia au fost pusi sa voteze ceva nu inseamna ca ei au luat niste decizii ! Nu e o problema ca la sedinta au fost Oana, Vladut, Jubi, Sorin, etc (reprezentand afiliatii)...problema mare e ca nu au fost TOTI carora li-i se adreseaza acest CN ! Cand ai pretentia sa organizezi un CN care sa fie reprezentativ la nivel de tara si iti doresti sa fie un succes din toate punctele de vedere, trebuie sa ai in vedere toata comunitatea crapista, nu doar cluburile afiliate ... ca uite ce patesti... te trezesti ca ai putine loturi inscrise si ai o groasa de cheltuieli pe care nu poti sa le acoperi ! Ca sa fac o paralele cu mediul economic...cand vrei sa faci un produs (CN) si nu-ti ajung banii (doar de la afiliati), iei legatura cu un creditor (celelalte cluburi)!...si pe creditori nu-i anunti la telefon : noi am hotarat sa ne dati, sa faceti , sa dregeti ...pe creditori ii iei cu : noi am dori, daca se poate, in interesul ambelor parti, sa colaboram, bla,bla,bla ...eugen dragnea scrie:Vladut+Oana+Orhei+cine mai are chef de mocirleala !gor965 scrie:Care voi ?!eugen dragnea scrie:Frumos CN mai pregatiti voi...........