CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: CN 2013

Mesaj de gor965 »

eugen dragnea scrie:Frumos CN mai pregatiti voi...........
Care voi ?! :?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Vladut Mateianu scrie:
Zarguzon Adi scrie:Vin din urma o gramada de cluburi stau la coada sa plateasca o taxa imensa la campionat cu care pot merge la doua trei concursuri private
Ps : ai uitat sa-mi raspunzi ce mananci pe zi
Nu s-a anuntat nicio taxa si deja te vaiti ca o baba.... Asteapta si vei afla si cat va fi taxa.

PS Momentan sunt in cura Dukan, maanc doar vita la gratar, multumesc de intrebare ! :D
Taxa a fost anuntata in emisiunea de la pv - tv de organizator

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

gor965 scrie:
Vladut+Oana+Orhei+cine mai are chef de mocirleala !
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Dragoi Adrian

Mesaj de Dragoi Adrian »

Vladut Mateianu scrie:
Dragoi Adrian scrie:Motivati de ce? Motivati sa arunce cu bani pe garla poate...
Sau poate motivati sa fie selectionati de cluburi puternice unde pescarii nu scot niciun ban din buzunar ! :wink: Te-ai gandit si la asta ?
sunt sigur de asta...e plin de tineret in cluburile tari care au firme de nada in spate...asa am pus toti astia tineri "botu", si cand am intrat in "lumea'' asta a pescuitului de competitie m-am inchinat si minunat de ce am gasit. Incet incet incepe sa devina un sport exclusivist in care doar cei care au bani pot participa si pot face "performanta", restul sunt dati la o parte din varii "motive" sau certati ca nu au bani.
Nu cred ca asta ar trebui sa fie atitudinea in atragerea tinerilor in fenomen.
CARP MANIACS TEAM

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

eugen dragnea scrie:
gor965 scrie:
Nu stiu de unde faci tu supozitiile astea ! Faptul ca avaem cluburile inscrise in Agvps nu inseamna ca suntem impotriva pescarilor si a competitiei cinstite ! Tie asa ti se pare ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dragoi Adrian scrie: sunt sigur de asta...e plin de tineret in cluburile tari care au firme de nada in spate...asa am pus toti astia tineri "botu", si cand am intrat in "lumea'' asta a pescuitului de competitie m-am inchinat si minunat de ce am gasit. Incet incet incepe sa devina un sport exclusivist in care doar cei care au bani pot participa si pot face "performanta", restul sunt dati la o parte din varii "motive" sau certati ca nu au bani.
Nu cred ca asta ar trebui sa fie atitudinea in atragerea tinerilor in fenomen.
Primul aspect care trebuie sa primeze este TALENTUL. Daca il ai, sunt sanse ca cineva sa te descopere si sa intri intr-un club puternic, unde pescarii nu scot bani din buzunar..... Cunosti vreun sport in care tinerii fara talent sunt incurajati sa continue ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dragoi Adrian

Mesaj de Dragoi Adrian »

personal consider ca talentul e rezultatul dintre munca si cunoastere...ne ducem in offtopic si nu are rost...ma opresc aici.
CARP MANIACS TEAM

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

eugen dragnea scrie:
gor965 scrie:
Tie ti-i se pare ca Oana si Vladut pregatesc ceva legat de CN ? Faptul ca la sedinta aia au fost pusi sa voteze ceva nu inseamna ca ei au luat niste decizii ! Nu e o problema ca la sedinta au fost Oana, Vladut, Jubi, Sorin, etc (reprezentand afiliatii)...problema mare e ca nu au fost TOTI carora li-i se adreseaza acest CN ! Cand ai pretentia sa organizezi un CN care sa fie reprezentativ la nivel de tara si iti doresti sa fie un succes din toate punctele de vedere, trebuie sa ai in vedere toata comunitatea crapista, nu doar cluburile afiliate ... ca uite ce patesti... te trezesti ca ai putine loturi inscrise si ai o groasa de cheltuieli pe care nu poti sa le acoperi ! Ca sa fac o paralele cu mediul economic...cand vrei sa faci un produs (CN) si nu-ti ajung banii (doar de la afiliati), iei legatura cu un creditor (celelalte cluburi)!...si pe creditori nu-i anunti la telefon : noi am hotarat sa ne dati, sa faceti , sa dregeti ...pe creditori ii iei cu : noi am dori, daca se poate, in interesul ambelor parti, sa colaboram, bla,bla,bla ... :wink:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Pai poti sa refuzi daca vezi ca ti se pune in fata ceva stabilit deja si mai ales cand de fata nu sunt nici macar 25% din reprezentantii cluburilor din tara.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Sunt curios ce o sa se intample cu procesul popescu-agvps.
Boicotul cluburilor avantajeaza agvpsul.
Agvps-ul nu trebuie sa se roage de nimeni sa vina la CN.
In locul celor de la agvps as studia orgnizarea CN -ului SI pe echipe de 2 si nu pe cluburi/loturi.
Daca nu esti afiliat la o asociatie nu poti influenta deciziile luate de membrii/conducerea acesteia.
Energy sa mearga in Portugalia.
Interesele economice ale cluburilor si lupta pentru suprematie a liderilor omoara competitia adevarata.
"Keep it simple!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”