CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CN 2013

Mesaj de miyagi »

andrei vladeanu scrie:
cornel.s scrie:Si eu cred ca-i solutia momentului. Ar fi cazul sa decida si Energy-ul asupra unei pozitii..
eu zic ca-s de acord.
carpingul sunt problema (ca de obicei... :D )
Si eu zic ca si Carpingul isi va da concursul. Ce Doamne iarta-ma!? Ii cunoasteti cu totii.
Urban culture.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cred ca fac marti seara la PVTV LIVE emisiune pe tema asta...
The One Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

andrei vladeanu scrie:cred ca fac marti seara la PVTV LIVE emisiune pe tema asta...
Da de veste sa ne bagam si noi :D . Ma` ai telefonul meu? Promit sa fiu decent 8) .
Urban culture.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornel.s scrie:
andrei vladeanu scrie:cred ca fac marti seara la PVTV LIVE emisiune pe tema asta...
Da de veste sa ne bagam si noi :D . Ma` ai telefonul meu? Promit sa fiu decent 8) .
normal ca-l am :D
The One Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

E de bine atunci. Hai s-o facem.
Urban culture.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Cu calculatoru' si televizoru' Carping-pvtv manipuleaza poporu' :lol: .

1.Era clar de la inceput ca av, scornel,oancea, etc trag sforile pe aici pentru Carping. :lol: , Interesul (economic) poarta fesul... :wink: ...
2.
Vladut Mateianu scrie: Ideea este ca este buna si varianta lui Andrei, cu o noua organizatie care sa cuprinda toate cluburile si sa aiba un protocol cu Agvps-ul... si aceasta idee este sustinuta si de Florin Carstocea ! :wink:
Sigur, dar trebuie vazut daca agvps-ul mai vrea asta...pentru ca ani in sir v-ati batut joc si de oamenii de acolo si de numele agvpsului si de increderea acordata..dar si de pescuit, de sponsori, unul de altii, etc. Mai nou, cu toate ca decizia agvps-ului nu a facut decat sa consfinteasca dorinta si votul majoritatii cluburilor, i-ati pus intr-o situatie delicata si pe Isarescu si pe Selaru, dar si agvps-ul ca entitate...si astea nu se uita...Faptul ca primul dintre ei a vrut sa afle si pe alte cai ce s-a intamplat acolo, la cn, spune multe...
"Keep it simple!"

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

RSC scrie:

Era clar de la inceput ca av, scornel,oancea, etc trag sforile pe aici pentru Carping. :lol: , Interesul (economic) poarta fesul... :wink: ...
Doar atat poti nepotu` lu` Tante Antje?
Ce treaba are av, scornel si oancea cu carpingu` inafara de faptul ca-i respecta?
Parca anu` trecut Oancea juca intr-un alt club. Din cate il cunosc eu e un baiat cu un caracter nepatat si fidel si anul asta il vei gasi in acelasi lot, club etc.
Il cunosti mai bine? As vrea si io sa stiu despre el ce n-am aflat inca!
Ce zici, te bagi?
Urban culture.

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

eugen dragnea scrie:
Vladut Mateianu scrie: Ideea este ca este buna si varianta lui Andrei, cu o noua organizatie care sa cuprinda toate cluburile si sa aiba un protocol cu Agvps-ul... si aceasta idee este sustinuta si de Florin Carstocea ! :wink:
Pai si ce mai asteptati? ingropa securea,ia-l pe varul Andrei de manuta,cereti-va scuze pentru cele vrute si cele nevrute si faceti asocierea cluburilor de dragul pescuitului ,nu pentru un interes anume,nu din orgoliu,nu din dorinta de a plati cine stie ce polite...ci doar ca a venit momentul sa treceti la nivelul urmator...
Cred ca se intrezareste si ceva bun din toata chestia asta.Sunt doar un suporter al CN si CM , sunt roman si imi doresc la fel ca toti dealtfel UNITATE.De dragul pescuitului,pt.Romania si de ce nu,pentru vechi prietenii care au fost umbrite de certuri in ultimii ani.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Rusu Andrei scrie:
eugen dragnea scrie:
Pai si ce mai asteptati? ingropa securea,ia-l pe varul Andrei de manuta,cereti-va scuze pentru cele vrute si cele nevrute si faceti asocierea cluburilor de dragul pescuitului ,nu pentru un interes anume,nu din orgoliu,nu din dorinta de a plati cine stie ce polite...ci doar ca a venit momentul sa treceti la nivelul urmator...
Cred ca se intrezareste si ceva bun din toata chestia asta.Sunt doar un suporter al CN si CM , sunt roman si imi doresc la fel ca toti dealtfel UNITATE.De dragul pescuitului,pt.Romania si de ce nu,pentru vechi prietenii care au fost umbrite de certuri in ultimii ani.
Sa nu fie prea tarziu. Agvps-ul stie acum ca are in ograda gaina cu oua de aur si nici nu mai are incredere oarba ca sa lase totul pe mana voastra, pentru a facut-o si i-ati creat daune de imagine... interna si internationala...personala si de grup. Ocupandu-se ei de tot au aflat ca se pot face superafaceri cu pescuitul asta si ca e bine sa-si reconsidere optiunea de a externaliza...banii :lol: . E bine ca va dati seama ce ati pierdut...dar si datorita cui ati pierdut :lol:...ca d-aia ii zic GROPAR :lol:
"Keep it simple!"

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Mda! Omu` de cand trage pe nas aere prin europa a devenit sceptic.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”