Moderator: gor965
Orice club poate participa.stefanmuraru scrie:deci nu mai exista doua divizii?
poate participa orice club la CN 2013 daca se afiliaza la AGVPS si plateste taxa?
Deci orice club care se simte fraierit poate sa dea in judecata AGVPS si cu banii castigati din proces poate sa participe la 3-4 CN-uri de acum inainte...gabisandu scrie:Orice club poate participa.stefanmuraru scrie:deci nu mai exista doua divizii?
poate participa orice club la CN 2013 daca se afiliaza la AGVPS si plateste taxa?
Calm Vladut ca am citit ce ai spus tu dupa ce am scris postul ... totusi,care a fost logica pentru care s-a votat cu asa ardoare sa nu se mai tina cont de divizi dupa ce s-au cheltuit o gramada de bani in 2 etape doar ca sa fi in carti in anul urmator ? S-au dat iar ceva "fumigene" ?Vladut Mateianu scrie:Si 3 case si 4 masini si 6 porci de Craciun....![]()
Tu chiar nu intelegi ca cluburile participante la CN 2012 au ales sa renunte la divizii din motive financiare ?
Am scris mai sus. Lipsa de finante. De aceea s-a ales si varianta cu o mansa, ceea ce poate insemna si un titlu de campion national luat si cu ajutorul bulanului.....eugen dragnea scrie:Calm Vladut ca am citit ce ai spus tu dupa ce am scris postul ... totusi,care a fost logica pentru care s-a votat cu asa ardoare sa nu se mai tina cont de divizi dupa ce s-au cheltuit o gramada de bani in 2 etape doar ca sa fi in carti in anul urmator ? S-au dat iar ceva "fumigene" ?Vladut Mateianu scrie:Si 3 case si 4 masini si 6 porci de Craciun....![]()
Tu chiar nu intelegi ca cluburile participante la CN 2012 au ales sa renunte la divizii din motive financiare ?