Eu m-as mira de treaba asta ! ...cum de altfel, m-as mira sa nu-si respecte propriul statut ! Acolo scrie clar cine sunt membrii (natiunile), de cine sunt reprezentati (federatiile reprezentative la nivel national) si cine are voie sa participe la competitiile lor (orice pescar, membru al federatiei care reprezinta o natiune) ! Acuma, ca Selaru e tovaras bun cu Matteoli si convinge pe toata lumea ca fara ei nu se poate, e alta mancare de mistret !gabisandu scrie:..........
......... Sa ne intelegem, daca AGVPS ramane fara toti pescarii si raman doar cu vanatoare, tot ei vor delega la CM...........

L.E.
Scriam mai sus de pescarii amatori care au platit ani de zile taxe de membru, ca sa-ti dau un exemplu de modul in care a tratat AGVPS pescuitul din Romania. Eu in 15 ani n-am vazut un pui de oblete populat de ei ! Si-au facut cabane de vanatoare peste tot. Si-au luat masini 4x4, arme, echipament, caini, etc. ca sa poata scoate bani de la strainii care vin la noi la vanatoare...pescarilor le-au dat o m**e !