Nu va jucati cu nervii oamenilor. Va rog sa clarificati problemele daca exista intr-adevar. Daca doar va intoxicati intre voi, nu o mai faceti.
La sedinta de organizare a CN-TAVP-F&H, Malin a spus ca daca cineva nu gaseste sponsori, mai are AVP cativa si poate ajuta. Mai este valabil, pentru ca la Tancabesti nu avem si ar prinde bine la premiere?!
de unde atatia sponsori florentine...si pe ce?...pe galceava, regulament patat ?...eu am zis de la sedinta din primavara ca daca iese prost, sau ies discutii nu se baga nici un sponsor... ( vorbim la tel pentru tancabesti..poate poate)
A treia oara cand pun intrebarea : unde s-au evaporat banii ptr echipa nationala ?
Trebuiesc ca in contul echipei sa fie 300 de milioane, 150 depusi de organizator Hobaia (Dobrescu-Serbu) si 150 milioane depus de organizator Darvari (Martoiu-Oana).
Astept.
PS Intre timp mi-a soptit o pasarica ca sponsorul de la Hobaia a primit de la organizator banii pe toata marfa data ca sponsorizare, bani care apartineau de drept echipei nationale !
Tacerea spune totul . Multumesc. Sincer sper ca pana la incheierea turneului sa inventati intr-un fel cate 150 de milioane de organizator ptr echipa nationala, altfel incepe iuresul......
Si nici asa nu este corect, stiu ce se urmareste...Sa se vada daca se califica cine trebuie, altfel tare imi este ca acesti bani se vor diminua din anumite motive......
M-ai sunt 2 etape si se termina CN.
In clipa de fata , 99%(dupa parerea mea) se stiu 2 echipe : Martoiu si Tomulescu.
Gabi, Vali, pe voi chiar nu va intereseaza daca organizatorii de etape si sponsorii turneului isi vor respecta promisiunile ?
Dupa ce se termina, nu se m-ai poate face nimic..... Si fara bani....