CN- PREMII SI BUGET

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CN- PREMII SI BUGET

Mesaj de Vladut Mateianu »

Daca garanteaza Rosioru, stati linistiti :
Mansa 1 -15.000 lei
Mansa 2-15.000 lei
Mansa 3- 15.000 lei
Mansa 4- 12.000 lei
Mansa 5- 12.000 lei
+
AVP
+
F& H

= 69.000 lei +14.000 euro =30.000 euro aceasta este suma de care trebuie sa beneficieze echipa nationala. Altfel, cineva va raspunde in fata pescarilor. In clipa de fata, Rosioru si-a asumat responsabilitatea !Deci, el va inmana 30.000 euro echipei nationale, la festivitatea de premiere care va avea loc dupa mansa 5.......
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

victorash

Mesaj de victorash »

hai ca esti culmea si tu...cum sa le inmaneze echipei nationale? ca doar nu e SRL echipa asta si da si factura.. :D ..basca te trezesti ca se pilesc baietii de banii aia si nu mai ajunge nimeni in franta :lol:
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

gabi scrie: Imi place sa cred ca la momentul ala s-au stabilit detaliile de achitare a obligatiilor fiecarui organizator de etapa, fata de viitoarea echipa nationala.
Gabi ,te rog sa ne dai noua [organizatorilor ]un numar de card personal pentru a vira banii stransi de organizatori in contul tau .Sunt prea multi bani si noi organizatorii nu mai putem dormi de grija lor,iar daca bancile unde sunt depusi dau faliment .................. :!: :!:
Ps .numai in tine avem incredere ca vei sti unde sa-i ascunzi si sa scapam de grija lor :!: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bune replici. De fapt spun totul despre "importanta" cu care sunt tratati concurentii de catre organizatori.... Cum a fost intotdeauna, ora exacta se da de la Darvari, acum depinde de cine se va califica ptr a vedea ce se intampla cu banii !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Vladut, normal era ca dupa fiecare etapa sa fie prezentat bilantul, faptul ca nimeni nu face acest lucru inseamna ca ceva nu e in regula, organizatorii au ceva de ascuns!
Pt la anul ar trebui stipulat in regulament ca dupa fiecare etapa sa fie prezentat bilantul.
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

matei1971 scrie:Vladut, normal era ca dupa fiecare etapa sa fie prezentat bilantul, faptul ca nimeni nu face acest lucru inseamna ca ceva nu e in regula, organizatorii au ceva de ascuns!
Pt la anul ar trebui stipulat in regulament ca dupa fiecare etapa sa fie prezentat bilantul.
daca vorbesti despre bani fara sa te documentezi si sa vezi ca s-au prezentat bilanturi, nu-ti pot raspunde decat ca esti dus.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

victorash scrie:hai ca esti culmea si tu...cum sa le inmaneze echipei nationale? ca doar nu e SRL echipa asta si da si factura.. :D ..basca te trezesti ca se pilesc baietii de banii aia si nu mai ajunge nimeni in franta :lol:
:D :D :D
Victoras, Vladut mai si glumeste.
El a fost de 5 ori la CM ca pescar.
Ce nu stie el, pt. ca nu a manageriat niciodata echipa, acesti bani se cheltuiesc in etape.
Staful tehnic adica eu, Vladeanu si Oana ne vom ocupa de acest lucru.
Prin demisia lui Gogu, unul dintre noi va prelua functia de manager.
Ce face acesta ? uite aici:
MANAGER = persoana care insoteste in turneu un campion sau o echipa sportiva aranjind chestiunile financiare si organizatorice ale turneului.
In alta ordine de idei, pina la sfirsitul acestei luni cei 3 trebuie sa inscrie echipa si sa achite taxa de participare la CM. ln prima parte a lunii viitoare sa comunice nr de persoane ce alcatuiesc delegatia si sa achite cazarea, masa, si transportul de la aeroport. Sa rezerve bilete de avion (lucru care s-a facut) iar a doua zi dupa incheierea turneului sa comunice tabelul nominal. Tot in sarcina lor intra asigurarea transportului cu echipament, nada, echipamentul de prezentare.

Referitor la mine. Am spus ca lotul va avea tot ce-i trebuie, nu am avansat nici o suma.
Ar fi aberant sa vorbesc de 30.000 de euro. S-ar putea sa fie mai mult sau mai putin, independent de vointa mea.
Sper ca sa inteles.

Rog inca o data pe cei neimplicati sa ne lase sa pregatim acest CM.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

victorash

Mesaj de victorash »

cornel rosioru scrie:
victorash scrie:hai ca esti culmea si tu...cum sa le inmaneze echipei nationale? ca doar nu e SRL echipa asta si da si factura.. :D ..basca te trezesti ca se pilesc baietii de banii aia si nu mai ajunge nimeni in franta :lol:
:D :D :D
Victoras, Vladut mai si glumeste.
El a fost de 5 ori la CM ca pescar.
quote]
stiu...tocmai de aia am facut si eu o gluma..sa mai descretim fruntile..
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

cornel rosioru
maestru emerit

Pt. cei ce nu stiu.
Rulajul acestor bani s-a facut numai prin banci.
De asemani banii de la organizatori vor ajunge la lot tot prin conturi bancare (se pierd o gramada de bani pe comisioane)
In Franta, totul se achita prin transfer bancar.
Bilete avion, echipament la fel.

Matei, am rugat sa nu se mai amestece cei ce nu sunt implicati.
Ca sa stai linistit organizatorii de etape au prezentat cheltuielile.
Cornel Rosioru ,

cornel rosioru
maestru emerit

matei1971 scrie:Vladut, normal era ca dupa fiecare etapa sa fie prezentat bilantul, faptul ca nimeni nu face acest lucru inseamna ca ceva nu e in regula, organizatorii au ceva de ascuns!
Si ce-ar mai trebui stipulat in regulament?
Daca Vladut comenteaza are un trecut in spate, tu?
Cornel Rosioru ,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”