COMENTARII CAMPIONATUL MONDIAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

razvan13
Puncte: 0

Re: COMENTARII CAMPIONATUL MONDIAL

Mesaj de razvan13 »

FELICITARI ROMANIA ! ! !
carpfan

lucky95

Mesaj de lucky95 »

Felicitari echipei nationale !!!

sebas

Mesaj de sebas »

Bravo lor !
Au facut tot ce s-a putut. Am trait in direct zi de zi tot campionatul mondial.
Ma bucur ca i-am cunoscut, putin dar destul, n-a fost timp de mai mult.
Cateva fotografii, el mondial vazut de mine.... :wink:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Amintiri frumoase. Bravo baieti. la anul vai de mama lor!!!!!!!!!!!!!
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Frumoase poze !!! Daca mai aveti mai bagati, sa ne clatim si noi ochii. :D
Valentin Dumitru

sebas

Mesaj de sebas »

valentin dumitru scrie:Frumoase poze !!! Daca mai aveti mai bagati, sa ne clatim si noi ochii. :D
O sa mai bag da incet incet, pana le urc...... :oops:

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

din postura de component al Lotului National de Pescuit la Crap vreau sa le multumesc, si sper ca sunt in asentimentul tuturor celorlalti colegi, lui Sandu Leonte, lui Irinel Bunica, lui Vali Voicu, pentru ca ne-au ajutat mult prin tot ce au facut. Au fost de un real ajutor toti acesti baieti. Multumim !!! Am mai avut un om alaturi chiar daca facea parte din delegatia altei tari -Spania-. Multumim Sebastian (alias Sebas)...pentru fotografii si pentru ca ti-ai dorit ca noi sa castigam. N-a fost asa dar...multumim. In rest ... tuturor celor care ati fost alaturi de noi de acasa, de la serviciu, de peste tot...multumiri si respect.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au sustinut si incurajat inainte cat si pe perioada desfasurari campionatului. Va multumesc pentru mesajele voastre care ne-au dat in momentele cele mai grele incredere si multumesc totodata pentru felicitarile de la final.

Cat despre concurs va pot spune doar ca am muncit cu totii si am facut tot ce am putut pentru a obtine un rezultat cat mai bun, de data asta a fost locul 5. Personal, pe perioada concursului am trait cele mai diverse sentimente. Am trait clipe de fericire greu de descris in cuvinte iar mai apoi de disperare, am trecut de la mandrie la neputiinta, de la extaz la agonie. Imi pare rau ca nu sunt poet sa pot exprima in cuvinte trairile avute acolo.

In final vreau sa multumesc tuturor celor care au facut parte din delegatie cat si insotitorilor care au fost de mare ajutor, colegilor de lot vreau sa le transmit ca a fost o mandrie sa concurez alaturi de ei si as mai face-o oricand fara retinere.

ciprian_galic

Mesaj de ciprian_galic »

gabisandu scrie:Imi pare rau ca nu sunt poet sa pot exprima in cuvinte trairile avute acolo.
Gabi stai linistit .... acum e randul altora sa puna pe hartie trairile, visele, gandurile, truda si ... nu in ultimul rand munca intregii echipe.
Inca odata felicitari !
Campion national - 2010
FISHING ACADEMY IASI

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

mi-e si greu sa scriu ceva vazand ce atmosfera s-a creeat in legatura cu Turneul de Calificare si Campionatul Mondial. Tinanad cont ca treburile astea nu au nici o legatura cu pescuitul o sa incerc sa va spun cate ceva din ce am vazut eu in aceasta deplasare.
din punct de vedere organizare, va pot spune ca acolo a fost o armata de oameni care si-au pus serviciile la dispozitia sportivilor si delegatiilor oficiale. Hotelul in care am fost cazati, o cladire foarte veche parea a fi bantuita de fantome. Va spun ca eu unul nu am putut sa ma odihnesc in nici o noapte din cate am petrecut in camera acelui hote. Toate scartzaiau, un miros aiurea te lovea de cum paseai pragul in interior. Nu-i nici o caterinca... dar mirosea ca la mort. Am schimbat noi putin mirosul pe acolo cu ceva tzuica de Pitesti. In orasul ala nu prea aveai ce sa faci...decat sa te plimbi si vezi prin fata ochilor batrani, majoritatea bolnavi, veniti la tratament termal. Era si un cazinou in oras , pe din afara arata ca un cort de circ...pe dinauntru ...nu stiu. Francezii s-au straduit sa fie bine, numai ca, de la unul ca mine si-au mai luat si "carne", pentru ca la fiecare masa (cu autoservire), nu te lasau sa-ti mai iei nici macar un desert in plus... dar o portie de mancare. Desi noi mancam printre ultimii , vedeam cum raman farfurii neincepute dar nu mai indrazneam sa luam nimic. Pe balta ne-au adus mancare boiereasca...gen 3 bucati de carne o piine jumate, garnitura, salate si desert. Cred ca vroiau sa ne bage la somn.
Lacul pe care-l mai vazusem o data la antrenament, a reusit sa gazduiasca 63 echipe, numai datorita atentiei cu care s-au dat directiile de pescuit pentru fiecare stand. Chiar daca intre echipe erau 50 m de la centrul standului (cel mai putin) nu au fost probleme. Arbitrii nu ne-au creeat probleme. O singura data l-au facut atent pe Dan ca a dat ca 3 metrii in afara standului desi noi ii incalecase pe vecini bine de tot. Eram iesiti din linie vreo 15 m, fata de ambii vecini si aveam deschidere mare la apa. Era normal sa ne extindem zona de pescuit... ne-a mers. Foarte bine ar fi putut sa ne scoata lansetele din apa de cate ori l-i se facea chef. N-au facut-o.
Despre pescuitul in sine ...croatii in stanga noastra au dat cu markerul 3 zile si au nadit 2 zile jumate. Cred ca au dat cu markerul si noaptea. Foarte disciplinati dar daca nu le merge joaca se pierd. Bulgarii in dreapta au nadit la porumb cu lingura de la 2 m de mal pina la 15 m de adunasera toate ratele de pe lac in fata lor. Era ratarie la ei...jur. Veneau ratele si se scufundau dupa boabe iar ei agitau prin aer o coada de minciog. Era circ. Plecau ratele... se asezau bulgarii pe scaun ...veneau ratele iar. Astia au ciupit un peste de 3 kg vineri...si cu ala au ramas. In ultima seara, bulgarii au varsat tot porumbul in apa. Au dat cam 20 kg tot in mal ... deja ratele plesneau. Am si zis .." ba cred ca astia scufunda ratele pina la urma". Niste ...bulgari. A...s-a terminat concursul duminica la 13.00 si bulgarii nu au iesit din cort inca 2-3 ore. Lansetele lor erau in apa. Cred ca dormeau. I-am lasat acolo.
Stilul nostru de pescuit a fost unl de asteptare in cele din urma. Am incercat noi cu schimbat, cu frecat, cu cautat dar pina la urma am renuntat. Aruncam lansetele, ne asiguram ca sint bine date ca nu se incurca, si 4, 5 chiar si 6 ore nu ne atingeam de ele. Ciortani pe care sa-i agitam nu aveam pe acolo, deci a trebuit sa pescuim dupa peste mare. Cat de mare s-a putut prinde...oricum la noi media a fost cam buna...4 pesti - 32.300 kg. Toata treaba era sa te tina capul...ne venea sa le mai schimbam, ne ridicam de pe scaun mergeam pina intre lansete...ne intorceam inapoi zicand "mai lasa-le". Am avut autocontrol, iar cind ne mai pierdeam busola vorbeam intre noi si cautam argumente sa ne demonstram noua, ca e bine ce facem.
Ploiaia ne-a omorat..a plouat 3 zile si 2 nopti. Standul nostru arata ca o cocina...aveam namol dar nu aveam paie..asta era singura diferenta. Nu cred ca am vreun lucru care sa nu fie murdar de noroi.
A fost interesant...nu atat de greu ca sezonul de calificare dar miza era foarte mare. Nu cred ca mai exista vreo tara in care sa se faca Calificari atat de drastice ca in Romania. Un defect al romanilor, este ca vor sa se adapteze la prea multe tipuri de pescuit. Alte tari cred ca vin pe balta isi fac treaba pe care o stiu; le iese - ies sus; nu le iese se duc la garla. Romania tot timpul este acolo prin frunte, dar niciodata adaptata 100 % la stilul potrivit al vreunui lac, poate pentru Hobaia ...!
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”